Igor Tudor

rikerinkle ayni maclari mi yapti da ayni puanlari toplasin ???
Emin değilim Refik ama Riekerink ile Fener ve Beşiktaş deplasmanlarını oynamıştık galiba 14. Hafta itibari ile. Yine içerde Başakşehir mağlubiyeti ama bu üç maçın haftalarını tam olarak hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Luis de geldi diyorlar adam oyuncudan anlıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek'ten Tudor'a: "Söylentilere kulağını tıka, seninle sonuna kadar devam edeceğiz. Sezon başındaki takımı geri istiyorum." (Takvim)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bacardi dışında bildiğim bir marka yok. Bacardi çok lezzetli. Önerebileceğiniz başka bir marka var mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm içkileri denediğimi söyleyemem, bazıları iğrençti, 2. kez içmek aklımdan bile geçmez. Bacardi en sevdiklerimden biridir; başka birkaç rom markası daha denemiştim tavsiyeyle, onlar da güzeldi. Bir süre sonra baktım ki külfetli oluyor ve bağımlılık noktasına gelecek, uzak durmaya karar verdim, birayla devam ediyorum şimdilerde. Ancak bu defa da birakolik olma noktasındayım, dörtten az içtiğim gün nadirdir. Aslında en iyisi hiç bulaşmamak bu alkol belasına...

Tüm içkileri denediğimi söyleyemem, bazıları iğrençti, 2. kez içmek aklımdan bile geçmez. Bacardi en sevdiklerimden biridir; başka birkaç rom markası daha denemiştim tavsiyeyle, onlar da güzeldi. Bir süre sonra baktım ki külfetli oluyor ve bağımlılık noktasına gelecek, uzak durmaya karar verdim, birayla devam ediyorum şimdilerde. Ancak bu defa da birakolik olma noktasındayım, dörtten az içtiğim gün nadirdir. Aslında en iyisi hiç bulaşmamak bu alkol belasına...

Dünyadaki tek içki bira olsa alkole tövbe ederim herhalde. Bazen ortama uymak açısından bira içmek zorunda kalıyorum. 50’lik şişe bir saatte bitiyor. Maddi olarak zorlandığım dönemlerde de boğma rakı imdadıma yetişiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor o kadar ofansif düşünen bir hoca değil.

Oyuncuları orijinlerinden farklı yerlerde oynatmasına vurgu yapmak istemiştim...

Tudor, ofansif futbol oynatmaktan korkan; daha da kötüsü, defans yaptırmayı da beceremeyen çapsızın biri zaten...

Oyuncuları orijinlerinden farklı yerlerde oynatmasına vurgu yapmak istemiştim...

Tudor, ofansif futbol oynatmaktan korkan; daha da kötüsü, defans yaptırmayı da beceremeyen çapsızın biri zaten...
Biliyorum renktaşım, önce bir reaksiyonunu görmek istedim. Bence dörtlü stoper sistemi için düşünüyor.

Geri
Üst Alt