Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Kredisini uzattı yine çapsız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün kovmayan şerefsizdir.
Yine YIKILMADI, yine BAŞARAMADILAR. Şampiyon yapmadan gitmek yok hocam.
Aferin.Serdar ile Garry'i değiştir, Denayer'i stopere al Garry'i sağ beke çek ve maçı çevir. Ama sende bu cesaret yok.
Böyle maçlar şampiyonluk getirir. Sen de biraz kendine çeki düzen ver, iyi değerlendir şu fırsatı. Kendini de takımı da topla.

Hakan bak ciddi soru soracağım. Oyuncular ilk yarıda adım atmaya korkarken 2. yarıda taraftar 10 kat fazla tepki gösterirken nasıl bu performansı ortaya koyabildiler? Ciddi soruyorum laf sokma cart curt falan yok.Hatalari olabilir ama bugün kendini bilmez ve taraftar olarak adlandiran, 45 dakika sonra ortaligi yangin yerine ceviren veletlere soyunma odasindan cikar cikmaz güzelcene osmanli tokatini yerlestirmistir. Bravo Tudor.
Simdi sirf hakli cikmak adina burdakiler bile ne olursa olsun Tudor istifa etmeli derler. Olsun desinler, güzel rezil oldu stad ama. Valla keyfim yerine geldi. Her olumsuzlukta zirt pirt su bu istifa.
Bugün kovmayan şerefsizdir.
1 dk galibiyete sevinin be kardesim sonra tutarlilik showunuzu yaparsiniz yaw
mac biteli 55 saniye falan oldu
Cidden ya artık 30 sene anlatırdım. :asd2: Çok acayip oldu. İlk yarı biterken ekranda en son Maicon'u gördüm, direk o aklıma geldi. Neden 5 orasını bilmiyorum. Keşke olsaydı5-2 olmadı 4-2 oldu,3-2'yi erken bulsak çıkacaktı dediğin.Helal.![]()