Igor Tudor

Bu sene neden şampiyon olamayalım hocam. 11 tane üst üste anadoluyu geziyoruz yada ağırlıyoruz. 1 tanesi gitti. Kaldı 10. 10 da 10 gelse. Zaten fark yine 9-10 olacak.

10 macin en az 3 unde deplasmanda puan kaybederiz Furkan. Arada iyi anadolu takimlari var. Defansimiz sikintili. Ben 10 macta 7 galibiyet 1 beraberlik 2 maglubiyet gibi birsey bekliyorum. Kadikoyde fener kazanir. Iceride basagi yeneriz ancak besiktas macini yeneriz diyemiyorum. Yani kisaca ben sampiyonluk icin favori oldugumuzu dusunmuyorum

Erman Toroğlu: Bu galibiyet GS için hayırsız oldu.

Valla ben de böyle düşünüyorum ama taraftar yanım ağır basıp istemsiz şekilde işlerin düzeleceğini umut ediyorum. Aslında Tudor başımızda kalmaya devam ettiği sürece umut edilecek bir şey yok kendimizi kandırıyoruz.

Son düzenleme:
Derbilerde de çok kötü degil esasen. Söyle ki, takım büyük maclarda da fena baslamıyor ama yenilen sacma sapan golden sonra dagılıyoruz. Yani bir baslangıc planı var sonrası yok. Fb macı, üclü denedi. İyi basladık ve sonra Serdar sakatlandı format tekrar degisti ve reaksiyon veremedik. Basak macı, fena baslamadık ilk kez geldikleri bi pozisyon duran toptan yedik ve dagıldık. Trabzon macı, fena bir oyun yok yine Feghouli'nin atılması da hesapta yok. İkinci yarı yine bir duran toptan gol yiyoruz ve çözülüyoruz. Bjk maçı, ilk yarı boyunca bjk asla dominant bir oyun ortaya koyamamıs, mac oncesi elestiri aldıgı Denayer'i sol bek oynatma fikri de tutmus quaresma verimsizlesmis, ikinci yarı bası Muslera'nın hediye golü ve yine dağılıyoruz. Bunu çözmek lazım. Takım maçın gidişatına A/B/C varyasyonlarını/planlarını harekete geçirebilmeli. Bir de "korkak oynatıyor" konusunda da bence dışarının etkisinde kaldı. "GS, Başakşehir'e de Bjk'ye de böyle olsun bak n'oluyor" gibi cümleleri ilk 8 hafta boyunca az duymadık. Bunlardan da etkilendi. Çok büyük baskı altında devam ediyor saygı duyuyorum, Asamoah'ı da getirebilirse bence ikinci devre boyunca şans vermeliyiz.
Trabzonspor maçı fena bir oyun yoktudan sonrasını okumaya gerek duymadım.54. Dk yenik durumdayken Gomis'i çıkartıp Eren'i oyuna soktu.Ve takım sahada kanatsız oynadı.İlk şutu Garry 86da vurdu o da gol oldu zaten.

Okan Igor hakkında güzel konuştu Tudor tam bir karaktersiz sıpır derhal gitmeli

Bu adam neredeyse bütün rakip teknik direktörlerle de kavga etti,hem çapsız hem karaktersiz.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunun yüzünden tıpkı bugün arenadaki gibi taraftar birbirine düşecek tam bi kara bela

gelen geçen Tudor'la uğraşıyor arkadaş. Mayıs'ta kupa kaldırdığında herkesin g.t olmasını o kadar istiyorum ki anlatamam. Ne olur yaşansın bu ne olur.

Tudor'un 2. sınıf ve vasıfsız olduğu doğrudur, bunu söyleyecek ''adam'' kesinlikle Okan değildir tabi. Gelin ikisine birden küfredip orta yolu bulalım.

bu takım şampiyon olacak ama çakma conte ile değil. mayısı göremez bu ben de tudorcuların g.t oluşunu zevkle izleyeceğim şampiyonluğumuzu da zevkle izleyeceğim.

Tudor'un vasıfsız olduğunu biz taraftarlar olarak her gün söylüyoruz zaten sen kimsin Okan ?

İyice manyadı millet fenerden bejekeden puan alan takımdan pozisyon vermeden 2-0 geri düşmüşsün mariano zorunlu değişmiş sonradan 4 2 maç almışsın galibiyetin keyfini çıkarmak yerine herkes birbirine girmiş..Camia kenelenmeden şampiyonluk gelmez beyler.. Tudoru sevmeyenler boşverin tudor yok başımızda oyuncular kendi kend,ne motive olup alıyo maçları.. Tudoru sevenler tudor kazandırıyo maçları deyip mutlu olun. Kimse müneccim değil bilemez ilerisini ..Terim chelsea den 5 yiyecek ama uefayı alacak desek gülerdi herkes ya da cevat hoca şampiyon yapacak.Hamza 3 kupa alacak.. Yani aslında camia kenetlensin büyük takımlar hocasız hocaya rağmen bile şampiyon olur..Aykutla bile fener 17 de 17 yaptı.Ersunla şampiyon oldu. Mutlu olun anın tadını çıkarın yarını göremeyecez belkide:)

Geri
Üst Alt