Igor Tudor

Dogru da beterin beteri var. Hamzayi gönderdikten sonra yasadiklarimiz ortada.

Riekerinki gönderdikten sonra da yasadiklarimiz ortada

Simdi Yilmaz Vural gibi tuhaf herifleri takimin basina getirirsek tipki o sezonlarda yasadiklarimizi tekrar yasayabiliriz

O yüzden önce iyi bir hoca adayi olmasi lazim

Zaten Tudor ile en iyi 4. oluruz. Yeni gelen hocada kume dusurmez zaten. En kotu 6. yapar.

Büyük maç kazanmadan Anadolu maçlarını kazanarak da şampiyon olabsdfsdklfjalskdfjaklsdaskldasd

1,5 puan kaybettik telaşa gerek yok bu takım şampiyon olaasdklfjaskldfjasklfaskldfasklfskl

Çıkıp savunsanıza hocanızı laa Tudor'cular

Ama Anadolu maçlarını kazanırsa asdffgk

Tüm puan kayıpları 3lü defansla oldu,ŞçFatih hoca Şenol Güneş olsa bu takım mağlubiyet yüzü görmezdi lan

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun yüzünden kulüpte hoca topçu eleştirmek içimden gelmiyor ama sen başkasın. Yazık günah 1 ay önce ligi bitirecek durumdayken iş nerelere geldi, yüzün varsa bugün sen bırakırsın.

Bugün herşey fauldü
maicon denayer bile yanlış yerdeydi
ztn oyuncu değişikliklerini takip edemedim
herkes her yere dağıldı
Ek olarak topçular da fiziken ve mentalen bitik, bazıları da açık bir şekilde satışta
bana geçen seneki kbük deplasmanını hatırlattı
o maçla gelişi başlamıştı bu maçla da bitiyor

55884388 defa anlattım. Akıllı insana anlatır gibi anlattım, embesile anlatır gibi anlattım anlamadılar. Kış şartları, küme düşme korkusu vs. böyle gitmeyeceği belli idi Anadolu maçlarınında.

Anlamiyorlar ki hoicam ben de kac kere anlattim. Hic bir mantikli aciklamasi yok bu düsüncenin.

Tamamen kendini avutma masal okuma ve maval anlatma yöntemi sadece. Var mi öyle dünya. Bazen gercekten sadece sasiriyorum, Galatasaray taraftarinin hep daha bilgili daha mantikli oldugunu düsünürdüm ama son 2-3 yilda tamamen degisti bu düsüncem.

Soyunma odasini kayipetmis bir hoca bence.
Maalesef beyinde yok bunda bisey ogrenmiyor.

Bos bosuna kufur edip ceza almayi goze almayalim.

Ulan Yılmaz Vural bundan iyi hoca değilse ben anırırım lan anırırım

Bu hiçbir şey bilmeyen Hırvat şoparını hoca diye başımıza getirdiniz

Karabük'te ne bok yapmış lan bu şopar neyi becermiş de bize hoca oldu

eşek bile aynı çukura iki kere düşmez diye 1 laf var

ben 15-16 ve 16-17de yasadiklarimizi tekrar yasamak istemiyorum

O zaman önce hoca defolacak.yanında da o sezonların mimarı olan yağlı surat. Ama bu iş uzamayacak ilk bu hoca bozması ne idüğü belirsiz gidecek. Sonra onu getiren ve 5 haftadır kovmayan. Kusura bakma ama önceki sezonlar bu kadar yatırım yoktu. Hiç bir hocaya buna verilen imkan verilmedi. Ama bu herif her hafta farklı fantezi ile beceriyor bizi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün herşey fauldü
maicon denayer bile yanlış yerdeydi
ztn oyuncu değişikliklerini takip edemedim
herkes her yere dağıldı
Ek olarak topçular da fiziken ve mentalen bitik, bazıları da açık bir şekilde satışta
bana geçen seneki kbük deplasmanını hatırlattı
o maçla gelişi başlamıştı bu maçla da bitiyor

Beşiktaş maçından sonra tudor efendi oyuncuları sattığı için oyuncularında onu bu maçta satması normal gibime geliyor.Sen dünyada marka olmuş isim yapmış oyunculara beşiktaş maçından ''atmosferden etkilendiler'' dersen futbolcularda al sana der.

Ulan dümbük italyanlar 3lü defansı bıraktı-juve-roma-ınter hepsi akıllandı 4lü oynuyolar bi sen bide milan akıllanmadı,durımlarınız ortada salak herif ya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli'yi madem ikinci forvet gibi oynatacaktı neden aldırdı. Biz neden onca ay peşinden koştuk ? Asamoah alınmadı tamam. Şimdi anlıyorum ki Tudor'un oyun sistemi ve 5'lin solu için olmazsa olmaz bir adammış ama başka bekte yok muydu ? Neden Lato ? Her şeyden evvel neden 3-5-2 ? Şu takım sezon başında 4-1-4-1 dizilişiyle, tempolu ve akıcı gayet iyi oynuyordu. Neden yeniden Amerika'yı keşfetmeye çabalıyoruz ki ? Olmuyor işte, elinde kanat beki oynatabileceğin adamlar sınırlı. Linnes, Yasin, Lato gibi adamlarla olmaz bu diziliş ve sistem. Rodrigues'ten kanat beki yaratamazsın.

Ah ulan ah, yönetimdwkiler bizim kadar öngörülü olabilseler başakşehir maçı sonrası bu hırvat hıyarını kovar yerine iyi bir hoxa getiirdi. Hala çok geç değil ama iş zora girdi, tüm rakipler bize yetişti sayılır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt