Igor Tudor

Maicon’un eşi Tudor Evine paylaşımını beğenmiş. Doğru mu? Yoksa trollemişler mi?

9644efdd5a5f0304e79d6af1e7e4f5db.jpg

Maicon ile eşi de gitsinler brezilyadaki evlerine

Uçaktayken bir şekilde uçak telefonundan Bilgi vereceksin klübe. Bizdeki ile beraber 2 sözleşme vardı. Onda ise 1 tane bizde o sözleşmeleri yırtıp attığımız için Tudor Galatasaray Futbol takımından ve beğenmediği Türk insanının olduğu yerden kovulmuştur. Kendisine Hırvatistan da başarılar diler. Malatya uçağından direk aktarma bankosuna gitmesini temenni eder. Başka bedava bilet almayacağımızı beyan ederiz. Minvalinde açıklama yaparak kovacaksın ki... EGO manyağının egosuda sürünsün yerlerde...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam resmen kovulmak icin yalvariyor.

saka gibi.

su herifin yaptigi sacmaliklari 10 yasinda cocuk yapmaz.

Florya’ya gidenide anlamıyorum. Abi gidin oteline orada 2 protesto edin. Dursun istifa diye yeminle 1 saat tutmaz tudormuş Alper miş can topsakal Mış .... Valla dinlemez hepsini kovar. Tepki kendine gelmesin yeterki...
Birde TOMA ne alaka arkadaşım terörist mi geliyor oraya?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazisi taskinlik yapabiliyor iceri giren cikanlara , o acidan caydiricilik sebebiyle getiriyorlar

Bazisi taskinlik yapabiliyor iceri giren cikanlara , o acidan caydiricilik sebebiyle getiriyorlar

Giren çıkan taraftara aslında :) o nedenle çokta umursamıyorum. Gidende de akıl aramıyorum. Ben buradan yazarım. Çok tepem atarsa hakaret eder ceza yerim. Ama polarcılar için kalkıp öyle protesto etmeye gitmem. Çünkü adamların umrunda değil. Futbolcu yada td için gitmeyeceksin. Point otelin önüne gidip PR çalışması yapacaksın. Bu çapsızın yönettiği klüp bu durumda oteli ne olabilir diye. Bak kendi para kaybedecek olsun. Anında neler yapar neler...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt