Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bu hafta bitmez artik
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Ben sizi değil henüz ne ile yan yana olduklarının farkında olmayan o dernekteki gariban fenerlileri düşünüyorum Mustafa Bey.Yok abi zarar gelmez bunlardan. Saldıracak kadar tahrik etmiyorlar. 2006 yılındaki son dakika giden şampiyonluk sonrası derneği yakmışlardı, ağaç alev almıştı![]()
Ağaç alev almış, sana da ilginç gelmedi mi renktaş?Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Ben sizi değil henüz ne ile yan yana olduklarının farkında olmayan o dernekteki gariban fenerlileri düşünüyorum Mustafa Bey.
İyi forumlar.
O Ses Türkiye yayınını Mustafa kardeşimize taşıyan 70 ekran tüplü televizyon için, o televizyonun fırlatılabileceği muhtemel dernek için ve bu olayların sonucunda da forum kanalı ile bu gerginliğin yansıyacağı bizler için... Yani D) Hepsi seçeneğini işaretliyorum.
İlginç gelmesinin yanında sürtünmeden dolayı alev almadığını düşünmek istiyorum.Ağaç alev almış, sana da ilginç gelmedi mi renktaş?
Mahalle yanıyor biz ne yapıyoruz
Benzin dökelim
Ağaç alev almış, sana da ilginç gelmedi mi renktaş?
Benzin dökelim
Sizin yakınınız da olması işi ilginç kılıyor sayın Sevim.Nesi ilginç? Kenan hocam 2006’da başlarına gelenler bizim başımıza gelseydi ben ağacı değil mahalleyi yakardım. Maçtan önce dernekte eğlenceler müzik sistemi sokağa yayın yapmaya şampiyonluklarını kutlamaya başladılar. Maçın sonunda onların halini görünce sessizce arabaya binip mahalleden uzaklaşıp kutlamaların olduğu meydana gitmiştim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son dönemdeki süreçte Roma'yı dahi yakabileceğine ikna olduk Mustafa bey merak etmeyin.Nesi ilginç? Kenan hocam 2006’da başlarına gelenler bizim başımıza gelseydi ben ağacı değil mahalleyi yakardım. Maçtan önce dernekte eğlenceler müzik sistemi sokağa yayın yapmaya şampiyonluklarını kutlamaya başladılar. Maçın sonunda onların halini görünce sessizce arabaya binip mahalleden uzaklaşıp kutlamaların olduğu meydana gitmiştim.