Igor Tudor

bu adamın bence tam tesekküllü bir akıl hastanesinde tedavi olması lazım ciddi rahatsızlıkları var

Yok abi zarar gelmez bunlardan. Saldıracak kadar tahrik etmiyorlar. 2006 yılındaki son dakika giden şampiyonluk sonrası derneği yakmışlardı, ağaç alev almıştı :D
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Ben sizi değil henüz ne ile yan yana olduklarının farkında olmayan o dernekteki gariban fenerlileri düşünüyorum Mustafa Bey.

İyi forumlar.

Mahalle yanıyor biz ne yapıyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O Ses Türkiye yayınını Mustafa kardeşimize taşıyan 70 ekran tüplü televizyon için, o televizyonun fırlatılabileceği muhtemel dernek için ve bu olayların sonucunda da forum kanalı ile bu gerginliğin yansıyacağı bizler için... Yani D) Hepsi seçeneğini işaretliyorum.

Adamların ne kabahati var abi?

70 ekran tüplü televizyon fantezin de iyiymiş :D

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takıma moral yemeği verecekmiş dursun
Ahahahaha hala hoca diyenler var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaç alev almış, sana da ilginç gelmedi mi renktaş?

Nesi ilginç? Kenan hocam 2006’da başlarına gelenler bizim başımıza gelseydi ben ağacı değil mahalleyi yakardım. Maçtan önce dernekte eğlenceler müzik sistemi sokağa yayın yapmaya şampiyonluklarını kutlamaya başladılar. Maçın sonunda onların halini görünce sessizce arabaya binip mahalleden uzaklaşıp kutlamaların olduğu meydana gitmiştim.

Nesi ilginç? Kenan hocam 2006’da başlarına gelenler bizim başımıza gelseydi ben ağacı değil mahalleyi yakardım. Maçtan önce dernekte eğlenceler müzik sistemi sokağa yayın yapmaya şampiyonluklarını kutlamaya başladılar. Maçın sonunda onların halini görünce sessizce arabaya binip mahalleden uzaklaşıp kutlamaların olduğu meydana gitmiştim.

Sizin yakınınız da olması işi ilginç kılıyor sayın Sevim.

Son düzenleme:
Son dönemdeki süreçte Roma'yı dahi yakabileceğine ikna olduk Mustafa bey merak etmeyin.

Ve son olarak; "Kontrolsüz güç, güç değildir"

Gitmezse 2.yari Kayseri ve Sivas deplasmanlarina da 0 puan yazalim.

Geri
Üst Alt