Igor Tudor

Yarın gelsin başlasın kondisyoner olarak.
Şimdi bu adama yapılan hakaretler ne kadar acımasızca degıl mı? Giden her td arkasında enkaz bıraktı cöb topcu aldırdı cöplerı bırakıp gıttı. Tudor cöblerı yolladı cok ıyı takım kurdu takımı ıyı noktada bırakıp gıttı. FT cok sanslı bunu degerlendırebılır mı sence abi?

Şimdi bu adama yapılan hakaretler ne kadar acımasızca degıl mı? Giden her td arkasında enkaz bıraktı cöb topcu aldırdı cöplerı bırakıp gıttı. Tudor cöblerı yolladı cok ıyı takım kurdu takımı ıyı noktada bırakıp gıttı. FT cok sanslı bunu degerlendırebılır mı sence abi?

Allah var, arkasında enkaz bırakmadı.

kendisinin yukledigi kondisyon sayesinde sampiyon olacagiz

hey
oley
igor tudor igor tudor

Çok eleştirildi ama yakında hakkı verilecek. Yıllardır yapılamayan temizlemeyi yaptı, iskeleti oturttu,fizik gücü üst düzey takım yaptı, soğumuş taraftarı havaya soktu, Fb hariç tüm zorlu maçları deplasmanda oynadı ve liderin sadece 1 puan gerisinde takımı İmparatora bıraktı.

Hocaya kalan ise kadronun kalan 3-4 puzzle parçasını da tamamlayıp, iç sahadaki etkinliği deplasmanlara taşıması. Bunu da yapacaktır.

Umarım hoca takımı şampiyon yaptıktan sonra Mayıs'ta Tudor'da kutlamalara çağırılır ve iade-i itibar yapılır.

cuk oturduğumu düşünüyorum :D

1352625.jpg

İyi ki gitti. Geçen sene bu zamanlar Riekerink'e haksızlık edildiğini, Tudor'un abartıldığını, sorunun teknik direktörde değil kadro ve yönetimde olduğunu yazmıştım burada bas bas. Tudor gelince her oyuncuyu kaplana dönüştürecekti birilerine göre. Tudor geçen sene her şeyin içine etti, bu senede etmek üzereydi neyse ki Fatih Terim geldi. Bu kadar maliyetli, kaliteli oyuncuların bulunduğu kadroya korkak, iğrenç bir futbol oynattı. Derbilerde bu kadar ezilmemiştik hiç.

Hersey için tesekkur ederiz. Bruma'yi kadro disi biraktigi günden beri az kufur yemedi benden.

Ama su son konusmasinda duygulandigi anlarda anliyorum ki hirsindan aglamis. Burda basarili olmayi çok istedi. Acemiligine kurban gitti.

Sonuçta burasi Türkiye. Time is money.

Son olarak Tudor'u degil de onu bu takimin basina getirip te basarili olmasi için gerekli organizasyonu yapmayan Dursun Özbek linç edilmeliydi.

Tostos baskan günü kurtarmis oldu Terim'le. Ama benim bildigim Terim cin gibidir.

Bu saftirigi bir peçete gibi kullanip atacaktir.

Gerek yok sn. AKKÜLAH haklı. Emek vermiştir. Beklediğimizi alamadık,başarılı olsun istedik ama o olgunlukta değildi henüz.

Kkabul edelim büyük bir kaosun içine düştü. Orada duracak tecrübesi de henüz yok.

Çok kötü değildi bence ama berbat maç okuma yeteneğine sahipti kesinlikle.
Bide 3-5... Takıntısı vardı işde.
Her şey için teşekkürler. En azından iyi temizleme yapmış olup iyi oyuncular aldırdı

Doruk Ata TANRIVERDİ Tudor’un şimdiki halini anlatan bir gif paylaşır mısın? Sana güveniyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt