Igor Tudor

Yav yok Bruma sorunlu yok Sneijder sorunlu. Sneijder kariyerinde hiçbir hocayla sorun yaşamamış, Bruma yaşamamış geldi direk onlarla takisti. Bu senede Belhanda bariz adamın taktiklerini eleştirdi, Maicon'la sorun yaşadı,taraftarlar sevmiyor, gazetecilerle arası bok gibiydi kimse sevmiyor lan adamı büyük hoca olacakmış zuhahaha Biliç kadar bile olamayacak la bu adam iş bulursa 100 rekat namaz kılsın.

Mal herif.

Senin ben witchhunting'ine sokayim IT.

klasik türk mentalitesi işte daha çok hoca yeriz bu kafayla. tudor gibi karakterli adamı da zor buluruz. eldeki kadroyla yapabileceğinin en iyisini yaptı ne olursa olsun hala şampiyonluk şansımız var yolu açık olsun ben başarılı olacağını düşünüyorum.

karakterli hoca oyuncularının arkasında durur sen hiç kaybettiğimiz bir maçta sorumluluk bende dediğini duydunmu ben duymadım

Her mağlup maçtan sonra oyuncular iyi oynamadı bu gün kendimizde değildik 5 yedik başakşehirden feghouli yoktu dedi 3 yedik beşiktaştan tribünlerden etkilendik dedi.
Tell me my friend aşşağı tell me my friend yukarı egosu morunhio hocalığı rikerinkten kötü.3 tane yıldızı idare edemeyen bir adam en son maicona sardı adamı sağ bek oynattı kavga ettiler diye haberler çıktı basında maiconla
Savunulacak hiç bir tarafı yok tudorun.

Hırslı ve çalışkan bir karakteri vardı. Bazı noktalarda belki inat belki kendisini kanıtlama uğruna çok ısrar etti. Daha sonra da oyuncuları ve medyayı yönetmekte, bunun yanında taraftarı memnun etmekte tek başına çok zorlandı. Oyuncuları kaybetmeye başladığında görevi de kaybetti zaten.

İşin yeterlilik kısmını geçtim, yetemedi bize. Zaman zaman ben de çok kızdım. Ancak ulusal kanallardan, sosyal medyadan, hakeza meslektaşları tarafından bu denli aşağılanan başka bir teknik direktör hatırlamıyorum ben. Kendi adıma üzüldüm durumuna. Pragmatist davranabilmeyi öğrenebilirse başarılı bir hoca olabilir ilerde. Hayatta başarılar "Hırvat köylüsü" hocam :asd:

Tudordan inciler

as i said before, my friend, always tudor istifa, we are working hard, this is ridiculous, I don't agree, zero respect

Tudordan inciler

as i said before, my friend, always tudor istifa, we are working hard, this is ridiculous, I don't agree, zero respect

ya en çok sinirimi bozan gazetecilere soruyordu kaybettiğimiz maçtan sonra ne yapsaydım diye? Hele son maçtaki açıklamaları rakip 2 gol attı biz 1 gol attık ondan kaybettik dedi.üzülmeyin rikerink bile sorumluluğu aldı adam hemde bundan daha efendiydi.Muslera 2 sezondur liberodan hallice oynuyor saçma sapan gol yiyor bırak oyunculardan verim almayı takımı dahada geriye götürdü adam birde maç sonları kaybedersek maç üzüntüsü bir yandan bunun boş açıklamaları ayrı sinir harbi oluyorduk 1 aydır.

Tell me my Friend...what would you do?!"

Söylemlerini özleyeceğiz...

Te allahim su yorumlara bak. Arkadas bu adami aklini ytirimis taraftar istemedi mi? Bu adam kulübünü birakti ve takimin basina gecti. Gecen sene yerlerde sürünen, 2. lig futbolculariyla oynayan kadroyu sildi bastan ve kaliteli adamlar aldirdi öyle veya böyle. Daha istedigi Lemina, Imbula gibi adamlar vardi.

Konu iyi olup olmamasi degil, sizin insanlik anlayisiniz bir kere. Bu futbolda profesyonelligi isteyen en cok benim ve bunu yillardir forumda yazarim.

Ama hem adami gidin sezon ortasi takimin basina getirin, sonra daha henüz basarisizlik olmamasina ragmen hemen satin ve tekmeyi basin.

Hadi bakin kariyerinin sonunda olan bir teknik direktör olsa, bir nevi anlarim. Ama bu adam dedigim gibi 39 yasinda, önünde o kadar tecrübe kazanacak seneler var. Ama Galatasaray, taraftari ve medya adamin gelecegiyle oynuyor. Madem bu kadar sahipsiz kalacakti, ne diye istendi Karabükten? Orda kendini daha fazla ispatlar, baska yerlere gidebilirdi bizle alakasi olmadan.

Insanlarda, özellikle türk toplumunda insanlik kalmamis ki. Herkesin dini imani para olmus, gecen seneden beri Sneijderin alacagi konusuluyor, bu yüzden gitsin deniliyor. Tudorun gelecegi kimi ilgilendirir ki? Elin hirvati sonucta.

Kendine istemedigini baskasina yapma diye bir söz vardir ünlü bir filozof tarafindan. Siz simdi kendinizi teknik direktör olarak bu adamin yerine koyun, takim yerlerde, az biraz ayaga kalkmis ve 14 hafta 1. olmus, simdi 1 puanla 2.

Evet büyük ve kritik maclarda net bir basarisizlik var. Bu konuda eksikligi gecen sene Besiktas macinda belli olmustu. Ama bu kadar radikal kararla atilip kesilmesi adaletlimi? Bu isleri hep mi böyle cözecegiz? En ufak olumsuzlukta, atip keselim hepsini o halde. Ayrica büyük maclarda rakiplerin bile iyi performans sergilememis konusuldugu kadar. 2. yari hepsiyle hemen hemen icerde oynuyoruz.

Tek kelimeyle yazik, benim dert ettigim bu. Bu sekilde adamla oynayacagina, hic getirilmeyecekti. 2 senedir taraftar aklini basina almali diye yazip ciziyorum burda. Bu adami getiren o taraftar.

Son düzenleme:
Te allahim su yorumlara bak. Arkadas bu adami aklini ytirimis taraftar istemedi mi? Bu adam kulübünü birakti ve takimin basina gecti. Gecen sene yerlerde sürünen, 2. lig futbolculariyla oynayan kadroyu sildi bastan ve kaliteli adamlar aldirdi öyle veya böyle. Daha istedigi Lemina, Imbula gibi adamlar vardi.

Konu iyi olup olmamasi degil, sizin insanlik anlayisiniz bir kere. Bu futbolda profesyonelligi isteyene en cok benim ve bunu yillardir forumda yazarim.

Ama hem adami gidin sezon ortasi takimin basina getirin, sonra daha henüz basarisizlik olmamasina ragmen hemen satin ve tekmeyi basin.

Hadi bakin kariyerinin sonunda olan bir teknik direktör olsa, bir nevi anlarim. Ama bu adam dedigim gibi 39 yasinda, önünde o kadar tecrübe kazanacak seneler var. Ama Galatasaray, taraftari ve medya adamin gelecegiyle oynuyor. Madem bu kadar sahipsiz kalacakti, ne diye istendi Karabükten? Orda kendini daha fazla ispatlar, baska yerlere gidebilirdi bizle alakasi olmadan.

Insanlarda, özellikle türk toplumunda insanlik kalmamis ki. Herkesin dini imani para olmus, gecen seneden beri Sneijderin alacagi konusuluyor, bu yüzden gitsin deniliyor. Tudorun gelecegi kimi ilgilendirir ki? Elin hirvati sonucta.

Kendine istemedigini baskasina yapma diye bir söz vardir ünlü bir filozof tarafindan. Siz simdi kendinizi teknik direktör olarak bu adamin yerine koyun, takim yerlerde, az biraz ayaga kalkmis ve 14 hafta 1. olmus, simdi 1 puanla 2.

Evet büyük ve kritik maclarda net bir basarisizlik var. Bu konuda eksikligi gecen sene Besiktas macinda belli olmustu. Ama bu kadar radikal kararla atilip kesilmesi adaletlimi? Bu isleri hep mi böyle cözecegiz? En ufak olumsuzlukta, atip keselim hepsini o halde. Ayrica büyük maclarda rakiplerin bile iyi performans sergilememis konusuldugu kadar. 2. yari hepsiyle hemen hemen icerde oynuyoruz.

Tek kelimeyle yazik, benim dert ettigim bu. Bu sekilde adamla oynayacagina, hic getirilmeyecekti. 2 senedir taraftar aklini basina almali diye yazip ciziyorum burda. Bu adami getiren o taraftar.

Her kötülüğün sonu yönetime çıkıyor. Bütün bunların tek sebebi yönetim. Dursun Özbek Başkan olarak kalabilmek için elinden geleni yapıyor.

Yönetimin taraftarın aklına uyması, medyanın saldırılarına savunmaması Tudor’un sonunu getirdi. Taraftarı karşına almayacaksın ancak her isteğine cevap vermeyeceksin. Tudor medyaya karşı korunsaydı bu kadar kötü şeyler olmayacaktı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi takım taraftar tudorun başarısız olmasını bekliyordu zaten sneijder meselesinden dolayı tudor ilk ayagı kaydıgında kafasına basmaya başladılar suan görüldügü gibi tudoru yediler

Her kötülüğün sonu yönetime çıkıyor. Bütün bunların tek sebebi yönetim. Dursun Özbek Başkan olarak kalabilmek için elinden geleni yapıyor.

Yönetimin taraftarın aklına uyması, medyanın saldırılarına savunmaması Tudor’un sonunu getirdi. Taraftarı karşına almayacaksın ancak her isteğine cevap vermeyeceksin. Tudor medyaya karşı korunsaydı bu kadar kötü şeyler olmayacaktı.

Bende bunu anlatiyorum zaten. Taraftar hangi taraf oldugunu unutmus yillardir. Medya kac yildir üstümüze oynuyor 4. yildizdan sonra, sesini cikaran yok, daha cok adamlarin ekmegine yag sürüyoruz.

Gecen sene aynisi oldu, adamlar Galatasarayin hocasiyla dalga gecip alay ettiler yahu. Bu nasil bir rezillik? Taraftar savunacagina beden hocasi diye eslik etti. Olacak is mi bu?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bi takım taraftar tudorun başarısız olmasını bekliyordu zaten sneijder meselesinden dolayı tudor ilk ayagı kaydıgında kafasına basmaya başladılar suan görüldügü gibi tudoru yediler
Sneijder meselesinden olsaydi bende yerin dibine sokarim o halde. Sneijderle ilgisi yok, insanlik anlayisiyla ilgisi var, aklini yitirmekle ilgisi var.

götü göbeği 100 ton olmuş birbirine karışmış sneıjder'i göndermekle en doğru kararı vermiştir. ama sabredilmedi korkak oyunundan ve üçlü fantezisinden vazgeçmedi. bir de idmanlardan dolayı takım kasden ayağını kaydırdı sabote etti oynamadı. sonuç tudor el fatiha .

Evinde klavye basinda oturan ve muhtemelen götü basini sisiren cocuklar gelip Sneijder gibi futbolcuya iftira atiyor ya, isin komedi kismi da bu.

götü göbeği 100 ton olmuş birbirine karışmış sneıjder'i göndermekle en doğru kararı vermiştir. ama sabredilmedi korkak oyunundan ve üçlü fantezisinden vazgeçmedi. bir de idmanlardan dolayı takım kasden ayağını kaydırdı sabote etti oynamadı. sonuç tudor el fatiha .

Fit vücudu olan, zinde Belhanda’yı başımıza musallat etti adam yarım sezon ortalıkta dolaştı.

Geri
Üst Alt