Te allahim su yorumlara bak. Arkadas bu adami aklini ytirimis taraftar istemedi mi? Bu adam kulübünü birakti ve takimin basina gecti. Gecen sene yerlerde sürünen, 2. lig futbolculariyla oynayan kadroyu sildi bastan ve kaliteli adamlar aldirdi öyle veya böyle. Daha istedigi Lemina, Imbula gibi adamlar vardi.
Konu iyi olup olmamasi degil, sizin insanlik anlayisiniz bir kere. Bu futbolda profesyonelligi isteyene en cok benim ve bunu yillardir forumda yazarim.
Ama hem adami gidin sezon ortasi takimin basina getirin, sonra daha henüz basarisizlik olmamasina ragmen hemen satin ve tekmeyi basin.
Hadi bakin kariyerinin sonunda olan bir teknik direktör olsa, bir nevi anlarim. Ama bu adam dedigim gibi 39 yasinda, önünde o kadar tecrübe kazanacak seneler var. Ama Galatasaray, taraftari ve medya adamin gelecegiyle oynuyor. Madem bu kadar sahipsiz kalacakti, ne diye istendi Karabükten? Orda kendini daha fazla ispatlar, baska yerlere gidebilirdi bizle alakasi olmadan.
Insanlarda, özellikle türk toplumunda insanlik kalmamis ki. Herkesin dini imani para olmus, gecen seneden beri Sneijderin alacagi konusuluyor, bu yüzden gitsin deniliyor. Tudorun gelecegi kimi ilgilendirir ki? Elin hirvati sonucta.
Kendine istemedigini baskasina yapma diye bir söz vardir ünlü bir filozof tarafindan. Siz simdi kendinizi teknik direktör olarak bu adamin yerine koyun, takim yerlerde, az biraz ayaga kalkmis ve 14 hafta 1. olmus, simdi 1 puanla 2.
Evet büyük ve kritik maclarda net bir basarisizlik var. Bu konuda eksikligi gecen sene Besiktas macinda belli olmustu. Ama bu kadar radikal kararla atilip kesilmesi adaletlimi? Bu isleri hep mi böyle cözecegiz? En ufak olumsuzlukta, atip keselim hepsini o halde. Ayrica büyük maclarda rakiplerin bile iyi performans sergilememis konusuldugu kadar. 2. yari hepsiyle hemen hemen icerde oynuyoruz.
Tek kelimeyle yazik, benim dert ettigim bu. Bu sekilde adamla oynayacagina, hic getirilmeyecekti. 2 senedir taraftar aklini basina almali diye yazip ciziyorum burda. Bu adami getiren o taraftar.