Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Duygulandım
Galatasaray'ın Simeon'si olacaktı ... Bizim olacaktı.
Illerde yinede büyük T.D. olabilir.
- Sadece biz de değil
Hoşçakal Hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygulandım
Hic bir zaman buyuk bir teknik direktor olamayacak bu kafayla.Duygulandım
Galatasaray'ın Simeon'si olacaktı ... Bizim olacaktı.
Illerde yinede büyük T.D. olabilir.
- Sadece biz de değil
Hoşçakal Hocam
Süreklilik tamam iyi güzelde bir adamın kapasitesi belliyse o adamda ısrar etmeye gerek yok. Her hocaya sabrederek ondan Alex Ferguson ya da Jurgen Klopp yaratacağımızı zannediyoruz ama yanılıyoruz. Sir Alex Ferguson'un veliahtım dediği David Moyes'u bile Manchester United yaka paça kovdu. Dortmund yeni Klopp diye Tuchel'i getirdi sürekli yönetimle takıştığı için kovdu. Bayern başarısız olan Ancelotti'yi kovdu. Örnek aldığımız Avrupa'da bile durum böyleyken bence biz Tudor'a fazla bile sabrettik.
Gözleri dolmuş ona şükretsin. Başka bi yerlerine birşey olmamış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 aydır bizde gözlerimiz dolarak izliyoruz maçları oster maçına gittim ben kardeşim statta kaç tane insanın gözleri doldu o maç Allah bilir o yüzden gitmesi iyi oldu..Dursun bile güçlü bir aday çıkarsa gidebilecek şu durumda bundan iyisi şamda kayısı yani
Bende östersund maçında staddaydım doğu altta. O adi Nouri geldi gözümün önünde gol sevincini yaptı. O herifi sevindirdik ya yazıklar olsun