Igor Tudor

DRgdamGUEAAw6Bb.jpg
Duygulandım :(
Galatasaray'ın Simeon'si olacaktı ... Bizim olacaktı.

Illerde yinede büyük T.D. olabilir.
- Sadece biz de değil

Hoşçakal Hocam

Kondisyoner Kelimesi kaldırılmalı.
Bu nasıl bir davranış ey GSC Yönetimi!

Bu mu Galasaray Duruşu?!

Konuşması sırasında gözleri doldu adamın bu kadar kötü ayrılığı hak etmemişti diye düşünüyorum ne olursa olsun

Gözleri dolmuş ona şükretsin. Başka bi yerlerine birşey olmamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ismi olmadığı için haksızca kredisi yenildi.

Geçmişte GS'da bir T.D.'e gösterildi kredi ve sabır daha fazlaydı.

Yeni zamanların dinamiklerin (sosyal medyada vs...) etkisi ile bu konular çok değişti...

Bunun yüzünden ceza aldım. Pişmanlık falan yok lakin bundan daha beteri gelecek gibi bir his var içimde.

Süreklilik tamam iyi güzelde bir adamın kapasitesi belliyse o adamda ısrar etmeye gerek yok. Her hocaya sabrederek ondan Alex Ferguson ya da Jurgen Klopp yaratacağımızı zannediyoruz ama yanılıyoruz. Sir Alex Ferguson'un veliahtım dediği David Moyes'u bile Manchester United yaka paça kovdu. Dortmund yeni Klopp diye Tuchel'i getirdi sürekli yönetimle takıştığı için kovdu. Bayern başarısız olan Ancelotti'yi kovdu. Örnek aldığımız Avrupa'da bile durum böyleyken bence biz Tudor'a fazla bile sabrettik.

Sezon başı olsa yine evet doğru derdim ama bu yönetimle daha kötü olacağından söylüyorum bunları.

inatçi olmaktan vazgeçip kendisini gelistirmeye çalisirsa gelecekte iyi bir hoca olabilir

aksi takdirde isi zor

Saçma sapan konuşmayın be,Bu takımda ne antrenörler geldi takımın anasını ağlatıp pişkin pişkin gittiler,Bu adam belki antrenör olarak eksikti ama karakterli ve gururlu birisiydi,Medyadan yediği linçe taraftarında katılması onu çok yıprattı diye düşünüyorum son tavırlarıda bununla alakalı,Yenilikçi ve hırslıydı kendisinin gönderilmesine Malatyadaki sıvamasına rağmen üzülüyorum,Yolu açık olsun

"Malatya’da kazansak yine liderdik. Yani kötü giden bir şey yoktu. Şu anda da hala şampiyonluk şansı olan, zirvede tutunan bir takım var. Kısacası kötü giden bir şey yoktu. Ancak böyle bir ayrılığı uygun gördüler!"

7 / 7
Futbolcular, Tudor’un bu kısa açıklaması sonrası eski hocalarıyla vedalaşmayı umarken şok bir tavırla karşılaştı. Hırvat hoca, sözlerini bitirir bitirmez tek bir futbolcuyla bile tokalaşmadan arkasını dönerek toplantı odasından ayrıldı. Tudor gibi yardımcısı Ivan Seriç de oyuncularla vedalaşmadan Florya Metin Oktay Tesisleri’ni terk etti.

1 / 7

Gözleri dolmuş ona şükretsin. Başka bi yerlerine birşey olmamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 aydır bizde gözlerimiz dolarak izliyoruz maçları oster maçına gittim ben kardeşim statta kaç tane insanın gözleri doldu o maç Allah bilir o yüzden gitmesi iyi oldu..Dursun bile güçlü bir aday çıkarsa gidebilecek şu durumda bundan iyisi şamda kayısı yani

1 aydır bizde gözlerimiz dolarak izliyoruz maçları oster maçına gittim ben kardeşim statta kaç tane insanın gözleri doldu o maç Allah bilir o yüzden gitmesi iyi oldu..Dursun bile güçlü bir aday çıkarsa gidebilecek şu durumda bundan iyisi şamda kayısı yani

Bende östersund maçında staddaydım doğu altta. O adi Nouri geldi gözümün önünde gol sevincini yaptı. O herifi sevindirdik ya yazıklar olsun

oyunu iyi okuması lazım inatçılığı bırakması lazım daha çok işi var yolu açık olsun

O kadar zırlayacaksanız alın 1 tane bilet gidin la Hırvatistana zor değil.

Bende östersund maçında staddaydım doğu altta. O adi Nouri geldi gözümün önünde gol sevincini yaptı. O herifi sevindirdik ya yazıklar olsun

kısacası tarihimizin en büyük kepazeliğini yaşattı adam bize.Burada bir çok arkadaş ise gitti diye üzülüyor hadi o maç gitmedi trabzon maçından sonra banko gitmesi lazımdı.
Oynattığı futbolu biliyoruz bursa deplasmanı hariç hiç doğru oyun oynayamadık ki bu sezon deplasmanda.İyi bir kondisyoner ama iyi bir hoca değil hele büyük takım hocası hiç değil hem sneijder hem bruma gibi oyuncuları kaybettirdi bize hemde muslerayı maymun etti gelen hoca bundan kötü olmaz en azından onun için içim rahat şu malatya maçına takımı bu forumdan bir arkadaş çıkarsa aynı futbolu oynardık yani

klasik türk mentalitesi işte daha çok hoca yeriz bu kafayla. tudor gibi karakterli adamı da zor buluruz. eldeki kadroyla yapabileceğinin en iyisini yaptı ne olursa olsun hala şampiyonluk şansımız var yolu açık olsun ben başarılı olacağını düşünüyorum.

eldeki kadroyla yapabileceğinin en iyisini yapsaydi o kadar büyük maçta ezilmezdik

Geri
Üst Alt