Igor Tudor

@Doruk Ata TANRIVERDİ Tudor’un şimdiki halini anlatan bir gif paylaşır mısın? Sana güveniyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dur ben vereyim :D :D
Şu anda ilk 11'i gören taraftar bol bol Tudor'u anıyordur.. Dolayısıyla bir yerleri de kaşınıyordur :D

makat-kasintisi-nedenleri-ve-cozumu-1024x535.png

Up'lamayin su manyagin konusunu yav.

Tadimiz kacmasin.

fener de aykuta gülüyorken daha beteri bizim başımıza gelmiş demeden edemiyorum

Taaaaa geçen sene demiştik bu adamın insan ilişkileri,insan yönetimi sıfır diye.Sağolsun yanıltmadı.Adam kendi aldırdığı oyuncusuyla bile kavgalı olur mu.Tekniği taktiği bıraktım,insan ilişkilerini geliştirmediği sürece görüp göreceği en büyük takım biz oluruz.İnsan yönetmeyi bilmeyen adamdan TD falan olmaz

Takıma kondisyon yükledi şampiyonluğun gizli mimarı diyenler olacak. Öyle bir şey yok şimdiden söyleyelim.

nankörluk etmeye luzum yok aldırdıgı topcular sampiyonlugun mimaridir

zaten iyi kadro kurulmadan şampiyonluğa oynanmıyor tudor değil x bir hoca olsa aynı kalitede oyuncular aldırırdı.Belki bir sneijder bruma kalabilirdi takımda onu bilemem ama buna yakın olurdu kadro
Tudor degil x bi hoca degil fatih terim gelse bu kadar oyuncu alınmazdı kadronun tamamı degisti. Bu gs tarihinde görulmemıs bisey

Tam bir manyaktın, yine de emeğin vardır muhakkak bu sebeple yolun açık olsun.

Tudor'un yaptığı en önemli iş, generalin çok olduğu takıma iyi askerler aldırmasıdır.

Geri
Üst Alt