Igor Tudor'a Ne Dersiniz?

Karabükspor başkanı Ferudun Tankut, "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu haberleri yazan arkadaşlar muhakkak bir şeyler biliyordur. Keşke bunlar sezon bittikten sonra gündeme taşınabilse... Kendisine sorduğumuzda teklif olmadığını söyledi. Biz de üzerine gitmedik. Önümüzdeki hafta kendisiyle gelecek sezon için oturup görüşeceğiz. O zaman zaten niyeti ortaya çıkar. Gitmek gibi bir niyeti varsa zaten bize hayır yanıtını verecektir. Önümüzdeki hafta bunu çok net göreceğiz" demiş.

Ben sene sonu takımın başına geçeceğini düşünüyorum.

Kayserispor için bir dönem prosinecki ne ise , igor tudor da aynısıdır. Ya kardeşim bırakın bu işleri , kupa elden gitmiş , lig desen imkansız.5 sene sonra ilk defa formanda türk bayrağı olmayacak. Takım içinde çöp dolu,bir boka yaramayan adamlar toplanmış.

Bu kadar sorunun üstesinden tudor mu gelecek ? Soruyorum ya size , kaza bela tudor türkiye ye gelmemiş olsa , hanginiz çıkıp tudor gelsin diyecektiniz??? Bu "Türkiye içi" zihniyetinin karşılığı 4.5 m serdar aziz ,2 küsür ahmet çalıklardır..

Sindiremiyorum koskoca Galatasaray'ı köy mahalle takımı zihniyetinde yönetmeye çalışan rezil, kepaze olmuş yönetime ve hiç sorgulamadan bunlara gıkını çıkarmayan taraftara..

Kayserispor için bir dönem prosinecki ne ise , igor tudor da aynısıdır. Ya kardeşim bırakın bu işleri , kupa elden gitmiş , lig desen imkansız.5 sene sonra ilk defa formanda türk bayrağı olmayacak. Takım içinde çöp dolu,bir boka yaramayan adamlar toplanmış.

Bu kadar sorunun üstesinden tudor mu gelecek ? Soruyorum ya size , kaza bela tudor türkiye ye gelmemiş olsa , hanginiz çıkıp tudor gelsin diyecektiniz??? Bu "Türkiye içi" zihniyetinin karşılığı 4.5 m serdar aziz ,2 küsür ahmet çalıklardır..

Sindiremiyorum koskoca Galatasaray'ı köy mahalle takımı zihniyetinde yönetmeye çalışan rezil, kepaze olmuş yönetime ve hiç sorgulamadan bunlara gıkını çıkarmayan taraftara..

ben okudum, okumaya gerek yok bu postu
ikisi de hirvat diye birbirine benzetmek ikiside kisa solak ve isvicreli diye shaqiriyle endogan adiliyi benzetmek gibi bisey
kesin rijkaard gelince takla fln atmissindir

ben okudum, okumaya gerek yok bu postu
ikisi de hirvat diye birbirine benzetmek ikiside kisa solak ve isvicreli diye shaqiriyle endogan adiliyi benzetmek gibi bisey
kesin rijkaard gelince takla fln atmissindir
Türkiye'de maalesef çok saçma bir şekilde ''İsim'' ve tanınmışlık,büyük kariyer sevdası var.

Bu hakim zihniyet daha önceden Diego Simeone bize gelse ortalığı ayağa kaldırırdı ama futboldan gerçekten anlayan elalem deniyor ve müthiş bir hocayla güzel kalıcı bir sistem oturtabiliyor.

İgor Tudor hakkında bende bizim D.Simeone'miz olabilir diye düşündüğüm için istiyorum. Sıkışınca FT gelsin hamlesinden başka bir çıkış yolu olmalı bu kulübün. Mou,Guardiola vs vs gibi hocaları getiremeyeceğimize göre, bizim izlememiz model Atletico-D.Simeone denklemidir. Bu isim de Igor Tudor gayet olabilir.

Ülkemizde hakim olan bu isimci zihniyet illa ki dünya yıldızı olsun der, son kullanma tarihi geçen ama geçmişte iyi şeyler yaptı diye o oyuncuları ister sonsuz kredi verir.

Kendi dar futbolcu dağarcığı dışında tanımadığı bir oyuncu transfer edilirse,tanımadan etmeden ''Çöp'' der

Maalesef de bu zihni yapıyı değiştiremeyiz gibi duruyor

Kulubümüzde bir futbol aklı olsun istiyorum, iyi bir sportif direktör eşliğinde ve mümkünse, bu saçma zihni yapının tam tersine futbol bakış açısı olursa muazzam olur.

Bu mesajımda forumdan sadece bir kişiye yönelik değil,genel olarak yazdım :)

Gelirse çok iyi bir kamp dönemi geçiririz ha öyle taktik filan da bilmesine gerek yok 120-122 km koşan bir takım yaratırsa içerde dışarda o tempomuza ayak uydurabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum taktiksiz bile çok rahat şampiyon yapacaktır zaten juventus da 8 sene stoper oynamış birisi de taktik açıdan da az çok bir şey biliyordur gelirse bizim stoperlere de stoperlik öğretir şu ekonomik şartlar da 2+1 yıllık sözleşme fena olmaz eğer başarılı olursa uzun vadede bir planlama yapılabilir

Yarın ki maçta kendini kanıtlarsa seneye bizimle beraber CL yolunu da açar o yüzden yarın Tudor hocam elinden ne gelirse yapsın :D

Son düzenleme:
İlk 11in en az 7si 30+ ve doymuş bu takımı 120 km koşturacak hoca dünyada yok. Bu yönetim köklü bi revizyonda yapamaz

Son düzenleme:
İlk 11in en az 7si 30+ ve doymuş bu takımı 120 km koşturacak hoca dünyada yok. Bu yönetim köklü bi revizyonda yapamaz

Buna katılmıyorum istek ve hırs olursa, gerekli kondisyon varsa çatır çatır koşan takım yaratılabilir karabük yaş olarak bizden daha kötü durumda :D

Ahmet şahin 38 yaşında
Latovlevici 30 yaşında
Barış başdaş 26 yaşında
Dany 30 yaşında
Kerim Zengin 30 yaşında
Ceyhun 29 yaşında
Tanase 29 yaşında
Traore 28 yaşında
Skulason 33 yaşında
Ermin Zec 28 yaşında
Yatabare 30 yaşında
Serdar Deliktaş 30 yaşında
Seleznyov 31 yaşında

Son düzenleme:
Buna katılmıyorum istek ve hırs olursa, gerekli kondisyon varsa çatır çatır koşan takım yaratılabilir karabük yaş olarak bizden daha kötü durumda :D

Ahmet şahin 38 yaşında
Latovlevici 30 yaşında
Barış başdaş 26 yaşında
Dany 30 yaşında
Kerim Zengin 30 yaşında
Ceyhun 29 yaşında
Tanase 29 yaşında
Traore 28 yaşında
Skulason 33 yaşında
Ermin Zec 28 yaşında
Yatabare 30 yaşında
Serdar Deliktaş 30 yaşında
Seleznyov 31 yaşında
31-32 yaşında en fazla 3 oyuncu oynuyordur Karabükte. 28 yaşlarında Zec, Ceyhun gibi adamları koşturmak var selçuk de jong sneijder poldi gibi adamları koşturmak var. Orta sahası bu kadar yaşlı olan takım ilerde top kaybettiğinde geri dönemez baskı kurmakta sıkıntı yaşayabilir

31-32 yaşında en fazla 3 oyuncu oynuyordur Karabükte. 28 yaşlarında Zec, Ceyhun gibi adamları koşturmak var selçuk de jong sneijder poldi gibi adamları koşturmak var. Orta sahası bu kadar yaşlı olan takım ilerde top kaybettiğinde geri dönemez baskı kurmakta sıkıntı yaşayabilir

Prandelli'yi hiç sevmem ama hamza o adama dua etmeli onun yarattığı sezon başındaki kondisyonu sezon sonunda 3 kupa getirmişti :D Kondisyonu iyi yükleyecek bir hoca iş yapar diyim kısacası

Selçuk zaten seneye bu takım da olmaz gelen hoca ilk yapacağı iş 8 numara almak :D

Son düzenleme:
Artık bende gelsin istiyorum.Yoksa hollandalı köylü ile devam ederler.

Dursun bunu bile getirmekte zorlanabilecek bir "baskan".

Prandelli'nin dönmesini istemem.
b6fa4e0048b7f8b429b4a12576237d26.jpg

Geri
Üst Alt