- 22 Ağustos 2010
- 29.316
- 30.992
- 2.638
igor tudor derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayserispor için bir dönem prosinecki ne ise , igor tudor da aynısıdır. Ya kardeşim bırakın bu işleri , kupa elden gitmiş , lig desen imkansız.5 sene sonra ilk defa formanda türk bayrağı olmayacak. Takım içinde çöp dolu,bir boka yaramayan adamlar toplanmış.
Bu kadar sorunun üstesinden tudor mu gelecek ? Soruyorum ya size , kaza bela tudor türkiye ye gelmemiş olsa , hanginiz çıkıp tudor gelsin diyecektiniz??? Bu "Türkiye içi" zihniyetinin karşılığı 4.5 m serdar aziz ,2 küsür ahmet çalıklardır..
Sindiremiyorum koskoca Galatasaray'ı köy mahalle takımı zihniyetinde yönetmeye çalışan rezil, kepaze olmuş yönetime ve hiç sorgulamadan bunlara gıkını çıkarmayan taraftara..
Türkiye'de maalesef çok saçma bir şekilde ''İsim'' ve tanınmışlık,büyük kariyer sevdası var.ben okudum, okumaya gerek yok bu postu
ikisi de hirvat diye birbirine benzetmek ikiside kisa solak ve isvicreli diye shaqiriyle endogan adiliyi benzetmek gibi bisey
kesin rijkaard gelince takla fln atmissindir
İlk 11in en az 7si 30+ ve doymuş bu takımı 120 km koşturacak hoca dünyada yok. Bu yönetim köklü bi revizyonda yapamaz
31-32 yaşında en fazla 3 oyuncu oynuyordur Karabükte. 28 yaşlarında Zec, Ceyhun gibi adamları koşturmak var selçuk de jong sneijder poldi gibi adamları koşturmak var. Orta sahası bu kadar yaşlı olan takım ilerde top kaybettiğinde geri dönemez baskı kurmakta sıkıntı yaşayabilirBuna katılmıyorum istek ve hırs olursa, gerekli kondisyon varsa çatır çatır koşan takım yaratılabilir karabük yaş olarak bizden daha kötü durumda![]()
Ahmet şahin 38 yaşında
Latovlevici 30 yaşında
Barış başdaş 26 yaşında
Dany 30 yaşında
Kerim Zengin 30 yaşında
Ceyhun 29 yaşında
Tanase 29 yaşında
Traore 28 yaşında
Skulason 33 yaşında
Ermin Zec 28 yaşında
Yatabare 30 yaşında
Serdar Deliktaş 30 yaşında
Seleznyov 31 yaşında
31-32 yaşında en fazla 3 oyuncu oynuyordur Karabükte. 28 yaşlarında Zec, Ceyhun gibi adamları koşturmak var selçuk de jong sneijder poldi gibi adamları koşturmak var. Orta sahası bu kadar yaşlı olan takım ilerde top kaybettiğinde geri dönemez baskı kurmakta sıkıntı yaşayabilir
İmparatorun donusune sıcak bakarmisin pekiArtık bende gelsin istiyorum.Yoksa hollandalı köylü ile devam ederler.
İmparatorun donusune sıcak bakarmisin peki
Prandelli'nin dönmesini istemem.
Artık bende gelsin istiyorum.Yoksa hollandalı köylü ile devam ederler.
Artık bende gelsin istiyorum.Yoksa hollandalı köylü ile devam ederler.