Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?"

Bu takımdan kimler geldi kimler geçti ne abarttınız yeter be.. bir futbolcu gitti diye Galatasaray'ı desteklemem diyenler Sneijder'in yeni takımını tutsun konu kapansın. Aslolan Galatasaray'dır!

Son düzenleme:
ne sneıjdermiş arkadaş ?
geçen sene konusuna yazamayan utanıyoruz seni savunamıyoruz diyen adamlar bu sene james rodriguez ettiler başımıza.
kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur.
ne Tudormuş be, resmi olan resmi bilgilere göre altı ay oldu geleli ama gelinen nokta kasaba takımına karşı rezil olma.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu cidden komik olmuş!

Rahmetli Turgay şerenin Ali Sami alkışa dediğini demek istedim!!

Sneijderin kim olduğunu git Conteye sor, Mourinhoya sor. Volkana sor, bjk ya sor söylesinler.

Sneijderi alırken kimse 7.5 uğu düşünmez, net 5 maaşı düşünür!! Çünkü birçok ülkede yıllık 10 milyon vermeleri lazım ki yıllık 5 i yakalayabilsinler.

Heee 5 çok diyorsan şimdi düşün ki Sneijdersin, Selçuk diye biri 3.5 kazanıyor, Tarık Çamdal 1,3 kazanıyor , Tolga 2 kazanıyor, Hamit diye bir topçu var adam yatarak 3.5 kazanıyor kaça oynarsın o takımda ?

Sneijderin problemi performansı ise neden büzük yemedi de Türkiyede başka takıma gitmesin diye 20 milyon bonservis kondu o zaman ?? Bedava bıraksalardı ya??

Peki , Muslera dışında GS futbol takımı Türkiye için başka kime 20 milyon bonservis koyar ??

Bu arada Allahtan zamanında Faruk Süren senin gibi " Zaten o cevheri görselerdi 7,5 u yapıştırıp alırlardı" gibi aptalca bir argümanı düşünmemiş.

Çünkü senin mantığınla Hagi yi kimse bonservissiz bile almamıştı, cevher görmemişlerdi kendisinde! ;) . Mazallah sen olsan demekki kimsenin bonservissiz bile tenezzül etmediği Hagi yi almazdın!!

Daha sağlam argümanlar üretmelisin.
Lütfen Sinan beye yabancı oyuncu isimleri yazmayalım, gözü dönüyor. O daha çok Anadolu takımlarında bile vasat olan topçuları beğeniyor. Yabancı sınırının bire düşürülüp, yanlış anlamayın takım başı değil bütün ülkede bir adet yabancı, bu yabancı oyuncunun da Taliscaaaaa olması fikrinde kendisi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu takımdan kimler geldi kimler geçti ne abarttınız yeter be.. bir futbolcu gitti diye Galatasaray'ı desteklemem diyenler Sneijder'in yeni takımını tutsun konu kapansın. Aslolan Galatasaray'dır!
Hala mı anlamıyorsunuz? Sneijder gitti diye mi saniyorsiniz? Ulan Sneijderden önce takımda ki en leş adamın üzerine takım kuruluyor, milletin isyanı buna. Madem bir temizlik yapılacak, tam yapılsın, kimse sesini çıkarmaz. Bunu anlamak bu kadar mı zor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Desteklemiyorum ve hala taraftarım. Desteklemiyorum çünkü takımda ki oyuncuların yüzde doksanı bu takıma bişey verecek kapasitede değiller, buna altı aydır takımın başında olupta bizi kasaba takımına karşı rezil eden teknik direktör bozuntusu da dahil. Bu takıma bişey veremeyecek olan kimseyi desteklemiyorum ve hala taraftarım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

haklısın aslında bu futbol özürlüler desteklenmez. Muslera ve Belhandaya acıyorum şuan. ama gene de kendimi ayın 20'sinde maç başında hadi lan diye bağırırken bulacağımı biliyorum. Sevdamız sneijdere değil renkdaş diyor kalbim...

haklısın aslında bu futbol özürlüler desteklenmez. Muslera ve Belhandaya acıyorum şuan. ama gene de kendimi ayın 20'sinde maç başında hadi lan diye bağırırken bulacağımı biliyorum. Sevdamız sneijdere değil renkdaş diyor kalbim...
Zaten sneijder konusunda isyan edenlerin derdi de yapıldığı iddia edilen yenilenmenin samimi olmadığı. Takımın en leş adamının üzerine takım kuruluyor. Belhanda bile bana göre kocaman bir soru işareti. Tabiki yine takımı destekleyecek herkes, aksini yazanlar sinirden yazıyor ama takımı, armayı, teknik direktör bozuntusunu, takımda ki leşleri değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sana ben de harfiyen katiliyorum , kim abi sneijder ? Ne vasfi var ? Turkiyedeki oyuncu coplugunde boyle orta kalibre adamlar bir halt saniliyor , her takimda var bu , diego icin de fenerliler veya van persie icin benzerlerini soylediler zamaninda , haliyle patladi

bugun sneijder i sampdoria filan alirsa herhalde klubesine takviye icin alir . Zaten o cevheri gorselerdi herhalde senelerdir 7,5 u yapistirir alirlardi

gelenler icin soylediklerin ayrica dogru , elli kere soyledik SATIN AMA ALMAYIN , almayin almayin

ama bu dursun ve guruhu gittiler adam almaya basladilar . Semih ched sabri balta podolski ve sneijder hamlelerinin dogrulugunu sildiler alinanlarla

orda gecen sezona firtina gibi baslayan eren varken gomis i aldilar , sen once eren i oynat

ahmet serdar a guvenip 7 milyon bonservis verdiysen bir 7 daha maicon a neden verirsin ?

belhanda 9 milyon , yuh !

capsizlari gonderdigimize sevinirken yenileri doluyor

Hasta mısın lan sen yoksa provokatör mü! Taşak mı geçiyosun sen bizimle yoksa gerçekten salak mısın?

Kongre üyesisin dimi sen? Ben inanmıyorum da. Lokomotifi Futbol olan bir kulüpte Kongre üyesisin ama futbolcu sözleşmesinden bir haber bir insansın. Adanın geçmişe dönük 1,5 Milyon civarında alacağı varmış, bu resmi açıklama! Buraya kadar takip edebildin mi?

Şimdi iyi takip et devam ediyorum. Bu adamın senelik alacağı 4,5 milyon, 1,5 Milyon = senelik üçte bir alacağı vardı. Seneyi üçte bire bölelim eder sana dört ay. Umarım hala takip edebiliyorsundur.

Şimdi Lokomotifi futbol olan kulüpte kongre üyesi olduğunu iddia eden şahsiyet. Belki bilirsin, özellikle yabancı oyuncular çok sağlam sözleşme yaparlar. Bu sözleşmelerin en önemli maddelerinden biri de şu kadar süre alacaklarım ödenmez ise sözleşmeyi fesh etme hakkım vardır. Bundan ayrı öyle bir madde olmasa bile, oyuncu böyle bir durumda sözleşmeyi fesh edip fifaya gittiğinde, fifa oyuncuya hak veriyor. Takip edebiliyormusun hala? Dur başka yere kaymasın aklın, konu Taliscaaaa değil Sneijder,konuda kal konuda, Taliscanın kliplerini sonra izlersin.

Şimdi, çok muhterem kongre üyesi olduğunu iddia eden şahsiyet. Empati kuralım, bak entel bir kelime empati, seversin sen. Sneijder, yaklaşık dört aylık alacağı henüz ödenmemiş, Tudor ile kapışmış, Tudor istemediğini söylemiş. Hala Empati yapıyoruz bak kaçırma olayı. Şimdi demek bu sneijder o kadar aptal ki, o kadar paragöz ki, o kadar sinsi ki, alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesh etme imkanı varken, ettiği takdirde elini kolunu sallaya sallaya başka bir takıma gidebilecekken, üstüne üstlük bu sezonun parasını da çatır çatır alabilecekken, artı ödeyeceğimiz ceza, salak gibi geldi kendisine bu muamelenin yapılmasına müsade etti,yetmedi salak gibi tek kuruş almadan gitti.

Gerçekten aptalmış, sağolun benim şimdi gözüm açıldı, iyiki de gitti çünkü futbolcunun aptal olanından hayır gelmez. Zaten bu kadar aptal olmasıda senin dediğin gibi orta sınıf bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Dünya kupası finalinde nasıl oynadı bu adam şaşıyorum, yada inter gibi bir takımı şampiyonlar ligi kupasına taşıyan en önemli üç oyuncudan biri olmayı nasıl başardı gerçekten bilim adamları tarafından araştırılması lazım. Bence verilen yılın oyuncusu ödülü de sahte, bunu keklediler hani aptal ya bu kolay olmuştur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ya bu dangoza cevap vermeye değmez bunun kafa daha dinozor bile olmadan gitmiş, ben buna kongre üyeliği verenin de aklını siveyim.

Kongre üyesisin dimi sen? Ben inanmıyorum da. Lokomotifi Futbol olan bir kulüpte Kongre üyesisin ama futbolcu sözleşmesinden bir haber bir insansın. Adanın geçmişe dönük 1,5 Milyon civarında alacağı varmış, bu resmi açıklama! Buraya kadar takip edebildin mi?

Şimdi iyi takip et devam ediyorum. Bu adamın senelik alacağı 4,5 milyon, 1,5 Milyon = senelik üçte bir alacağı vardı. Seneyi üçte bire bölelim eder sana dört ay. Umarım hala takip edebiliyorsundur.

Şimdi Lokomotifi futbol olan kulüpte kongre üyesi olduğunu iddia eden şahsiyet. Belki bilirsin, özellikle yabancı oyuncular çok sağlam sözleşme yaparlar. Bu sözleşmelerin en önemli maddelerinden biri de şu kadar süre alacaklarım ödenmez ise sözleşmeyi fesh etme hakkım vardır. Bundan ayrı öyle bir madde olmasa bile, oyuncu böyle bir durumda sözleşmeyi fesh edip fifaya gittiğinde, fifa oyuncuya hak veriyor. Takip edebiliyormusun hala? Dur başka yere kaymasın aklın, konu Taliscaaaa değil Sneijder,konuda kal konuda, Taliscanın kliplerini sonra izlersin.

Şimdi, çok muhterem kongre üyesi olduğunu iddia eden şahsiyet. Empati kuralım, bak entel bir kelime empati, seversin sen. Sneijder, yaklaşık dört aylık alacağı henüz ödenmemiş, Tudor ile kapışmış, Tudor istemediğini söylemiş. Hala Empati yapıyoruz bak kaçırma olayı. Şimdi demek bu sneijder o kadar aptal ki, o kadar paragöz ki, o kadar sinsi ki, alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesh etme imkanı varken, ettiği takdirde elini kolunu sallaya sallaya başka bir takıma gidebilecekken, üstüne üstlük bu sezonun parasını da çatır çatır alabilecekken, artı ödeyeceğimiz ceza, salak gibi geldi kendisine bu muamelenin yapılmasına müsade etti,yetmedi salak gibi tek kuruş almadan gitti.

Gerçekten aptalmış, sağolun benim şimdi gözüm açıldı, iyiki de gitti çünkü futbolcunun aptal olanından hayır gelmez. Zaten bu kadar aptal olmasıda senin dediğin gibi orta sınıf bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Dünya kupası finalinde nasıl oynadı bu adam şaşıyorum, yada inter gibi bir takımı şampiyonlar ligi kupasına taşıyan en önemli üç oyuncudan biri olmayı nasıl başardı gerçekten bilim adamları tarafından araştırılması lazım. Bence verilen yılın oyuncusu ödülü de sahte, bunu keklediler hani aptal ya bu kolay olmuştur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Alacaklari geciktiginde serbest kalan oyuncu bu hakkini kendisi kullandigi takdirde ,feshi gerceklestirmis olan kendisi olmasi hasebiyle ayrildigi klupten henuz muaccel olmamis haklarini talep edemez. Fakat 1,5 u ve diger neyi varsa elbette alirdi . Ayrica yorumun disinda kanitin var mi sozlesmesindeki maddelerle ilgili ?

fakat sneijder i eger anlasmadan klup kovsa idi , o durumda baska takimdan aldigi ile bizden alacak oldugu farki talep edebilirdi , olcan durumu

bu hususta 3 ornek vereyim

ribery bizden kacti alacaklari zamaninda odenmedigi icin , hakli fesih yaptigi sonucuna varildi ve tonla milyon euro bonservisi bedava eline gecirdi ,fakat actigi dava da aynen senin dedigin gelecege yonelik alacaklari da talep etti , fakat davadaki o talebi yeni sozlesme imzaladigi icin kabul gormedi

prandelliyi klup gonderdi ,ve son kurusuna kadar alacagini yatarak aldi , baska bir yerle sozlesme imzalamadi cunku fesheden taraf kendisi degildi , mancini ise kendisine bizden alacagina benzer bir ucrette takim buldugu icin anlasmali fesih yapti ve gelecek sezondaki ucretinden feragat etti

olcan i ise klup kovdu , feshi yapan klup oldugu icin UCK olcan in yeni klubunden alacagini duserek geri kalani bize fatura etti

kisacasi sneijder ornegine gelirsek , sneijderin sozlesmesinde boyle bir madde olup olmadigi yorum , olsa dahi ne kadar gecikme hakli fesihe sebep bunu da bilmiyoruz sozlesmeyi gormedigimiz icin , ama bu detaylardan daha onemlisi , bu fesih sneijder tarafindan yapildigi anda , artik bu is akdini sneijder sonlandirmis oluyor , bu durumda hakedislerinin hepsini ve bonservisini (yani ozgurlugunu) alir , fakat artik ortada bir is akdi kalmamasini talep eden taraf kendisi oldugu icin gelecekte feshetmemis olsaydi diye parasini talep edemez

bu basit bir mesele , neden bu kadar karisti ki ?

Ulu insan @Sinan Bilgin beye soralım, çünkü onun anlamadığı hiç bir konuda biz ilerleyemeyiz. Değerlendirme yapmadan sayın Bilgin, işi kısaltalım. Boşverelim Selcuğun performansını, çünkü yorumlar şurda birleşiyor, isteyeni yok gitmez. İlginç Sneijderde 4,5 Milyonu göze alan yönetim, 5,8 Milyonu göze alamıyor demek ki. Bak mevzu yine dağıldı. İşi kısaltacak soruma dönüyorum. Sizce Musa Çağıran, Selcuğun yerine iyi olur mu?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

onu selcuk u hala tutan varsa ona soracaksiniz , ben tudor un tum ciban baslarini temizledigini , tek eksiginin selcuk u yonetim uzerinden basin aciklamalariyla seyircinin kucagina halen atmamis olmasi oldugunu soyledim

benden dursun , selcuk vb sahsiyetlere destek goremezsiniz hic bir mesajda , tudor u da saha ici performansi degil senelerdir takimin ustune kabul gibi cokmus bir cok adami gonderdigi icin tutuyorum .

sneijder de yonetim 4,5 milyonu goze almadi . eger sneijder anlasmali fesihe tamam demeseydi gonderilmeyecekti , dolayisiyla selcuk da buna yanasmayacagi icin mecburen kaliyor , kimsenin memnun oldugunu da dusunmuyorum o kaptan bozuntusundan, hizipci komitaci bir tip oldugunda hemfikiriz

sizle tek adam uzerinde farkli dusunuyoruz , o da muridi oldugunuz sneijder , digerlerinde tam bir fikir birligi icindeyiz ,tudor belki soru isareti sayilabilir

tamam tudor u da yiyelim , denizli , hamza , riko , prandelli hatta terim ile mancini yi de yedi bu klup , tudor u yesin cok mu . tudordan sonra mudor gelir ona umut baglariz

Normalde helal olsun derdim ama dizinin dibinde selçuku oturtursan adama gülerler..

Normalde helal olsun derdim ama dizinin dibinde selçuku oturtursan adama gülerler..

Iste buna ben de katiliyorum . bu takimdan senelerce lanet ettigimiz herkes gitti bir sekilde , tamam carole , tolga denen adamlar da bu takimin adamlari degil ama bunlar kok salmislardan da degil , gidecekler belli yani ama yarin ama yarindan yakin

hamit , sabri , umut, kismen burak ile poldi , muhtemelen balta , semih , ched ... ve sneijder ..

simdi donk , de jong , belki sinan ve yasinde sira ...

selcuk ise malesef yerli limiti yuzunden zamaninda yapilmis luzumsuz sozlesme sebebiyle resmen basimiza kaldi .. tudor bu adamla alakali cok daha pro aktif olmali ve seyirciyle bagini guclendirmeli .. selcuk bu takimin habis urudur

Alacaklari geciktiginde serbest kalan oyuncu bu hakkini kendisi kullandigi takdirde ,feshi gerceklestirmis olan kendisi olmasi hasebiyle ayrildigi klupten henuz muaccel olmamis haklarini talep edemez. Fakat 1,5 u ve diger neyi varsa elbette alirdi . Ayrica yorumun disinda kanitin var mi sozlesmesindeki maddelerle ilgili ?

fakat sneijder i eger anlasmadan klup kovsa idi , o durumda baska takimdan aldigi ile bizden alacak oldugu farki talep edebilirdi , olcan durumu

bu hususta 3 ornek vereyim

ribery bizden kacti alacaklari zamaninda odenmedigi icin , hakli fesih yaptigi sonucuna varildi ve tonla milyon euro bonservisi bedava eline gecirdi ,fakat actigi dava da aynen senin dedigin gelecege yonelik alacaklari da talep etti , fakat davadaki o talebi yeni sozlesme imzaladigi icin kabul gormedi

prandelliyi klup gonderdi ,ve son kurusuna kadar alacagini yatarak aldi , baska bir yerle sozlesme imzalamadi cunku fesheden taraf kendisi degildi , mancini ise kendisine bizden alacagina benzer bir ucrette takim buldugu icin anlasmali fesih yapti ve gelecek sezondaki ucretinden feragat etti

olcan i ise klup kovdu , feshi yapan klup oldugu icin UCK olcan in yeni klubunden alacagini duserek geri kalani bize fatura etti

kisacasi sneijder ornegine gelirsek , sneijderin sozlesmesinde boyle bir madde olup olmadigi yorum , olsa dahi ne kadar gecikme hakli fesihe sebep bunu da bilmiyoruz sozlesmeyi gormedigimiz icin , ama bu detaylardan daha onemlisi , bu fesih sneijder tarafindan yapildigi anda , artik bu is akdini sneijder sonlandirmis oluyor , bu durumda hakedislerinin hepsini ve bonservisini (yani ozgurlugunu) alir , fakat artik ortada bir is akdi kalmamasini talep eden taraf kendisi oldugu icin gelecekte feshetmemis olsaydi diye parasini talep edemez

bu basit bir mesele , neden bu kadar karisti ki ?
Zaten kanitlari kendin yazmissin, benden daha ne kanit istiyorsun.
Böyle bir madde olmasina bile gerek yok, fifa bu konuda herzaman oyuncudan yana tavir koyuyor.
Bu durumun gecmiste defalarca yasandigini bile bile, hala daha adami baska takimla anlasamadigi icin gibi sacma sapan seylerle asagilarsan, iste böyle mevzu karisir.
Hadi diyelim ki senin dedigin dogru, kendi fesh ettigi icin dava acmasina ragmen gelecege dönük parasini alamadi.
Her ne kadar burda, fesh ettikten sonra gidip baska bir takima imza atmadiginda, var olan sözlesme ihlal edildigi icin ugratildigi zarari tazmin edebilecegi durumunu göz ardi etsende, hadi öyle varsayalim.
Yine tekrar empati kuralim, bu adam aptal mi böyle muameleyi kabul edip, hic bir yer ile anlasma yapamasina ragmen yine 4,5 milyon gibi paradan vazgecip gitti?
Yaklasik dört aylik parasini alamamis, madde olsada olmasada fifaya gitse hakli görülür, bunun bir cok örnegi var.
Böyle muamele görecegine salak mi fesh edip gitmiyor, senin dedigine göre öylede bu sezonun parasini alamayacakti madem, ee böylede almadi zaten.
Bunun mantigi nerde? Bir adami bir yerle anlasamadi, tipis tipis geldi para koparmak icin diye suclamanin mantigi ne, adam o kadar parayi birakmis gitmis, hemde fifalik olabilecegi yerde olmamis.

Son düzenleme:
Ben boyle bir madde olup olmadiginin ya da kimin ne durumda kimi hakli cikacaginin derdinde degilim .. sneijder sozlesmeyi klubun rizasi disinda yani bilinen tavirla tek tarafli olarak fesh etseydi , gecmise yonelik her alacagini alirdi , fakat onumuzdeki sezonun ucretinden de otomatikman feragat etmis olurdu

bu kesin ve net , dolayisiyla kluple anlasti , herkes icin en iyisi oldu , birikmislerini aldi , bonservisini aldi , istedigi yere gidebilir , baski ve mobbingten kurtuldu , karsiliginda da haliyle ayrildigi donemki paradan vazgecti

ona yakin bir paraya italyada veya amerikada bir kluple anlasacaktir

Ben boyle bir madde olup olmadiginin ya da kimin ne durumda kimi hakli cikacaginin derdinde degilim .. sneijder sozlesmeyi klubun rizasi disinda yani bilinen tavirla tek tarafli olarak fesh etseydi , gecmise yonelik her alacagini alirdi , fakat onumuzdeki sezonun ucretinden de otomatikman feragat etmis olurdu

bu kesin ve net , dolayisiyla kluple anlasti , herkes icin en iyisi oldu , birikmislerini aldi , bonservisini aldi , istedigi yere gidebilir , baski ve mobbingten kurtuldu , karsiliginda da haliyle ayrildigi donemki paradan vazgecti

ona yakin bir paraya italyada veya amerikada bir kluple anlasacaktir
Otomatik olarak feragat edilmis sayamazsin, ortada bir sözlesme var ve bu sözlesmeyi ihlal eden taraf yükümlülükleri yerine getirmeyen kulüp.
Ugratildigi zararin tazmini diye bisey vardir hukukta.

Son düzenleme:
Bu tavır devam ettiği sürece kulüpler her zaman sağılacak kurbanlık inekler olarak görülür.
Sarper ortada bir tavir yok ki.
Adam tek kurus almadan, fifalik olabilecegi yerde olmadan gitti, Sinan gibi adamlar hala daha bu takima biseyler verip böyle tertemiz gitmis olan bir adami, su takim ile anlasamayip tipis tipis geri geldi diye sucluyorlar.

Otomatik olarak feragat edilmis sayamazsin, ortada bir sözlesme var ve bu sözlesmeyi ihlal etmis kulüp.
Ugratildigi zararin tazmini diye bisey vardir hukukta.

Bu mucadeleyi fesihten once yapman gerekiyor. Spor hukukunda da , is hukukunda da sozlesme feshi akde aykiriliktan dogan sebeplere dayaniyorsa yalnizca gecmise yonelik yani muaccel olmus alacaklari kapsar

Eger gelecekteki alacaklari da isin icine katmak istiyorsan fesih yoluna gitmeden mahkemeye basvurman gerekiyor, bu durumda klup seni ister oynatsin ister tursunu kursun o son senendeki parayi vadesi geldikce odemek zorunda

ayrica mahkemeden gecmise yonelik alacaklarini da faiziyle alirsin

sneijder yatmak yerine oynamayi sectigi icin bu yolu tercih etti

Ya bu dangoza cevap vermeye değmez bunun kafa daha dinozor bile olmadan gitmiş, ben buna kongre üyeliği verenin de aklını siveyim.
ya birak sunu allah askina, entel takiliyor, herseyi biliyorum edasinda takiliyor, daha ihlal edilen sözlesmeden dogan zararin tazmini diye bisey var, onu bile göz ardi ediyor.
Sneijder denen adam tertemiz gitmis, daha hala arkasindan su takimla anlasamayip tipis tipis geri geldi suclamalari.
Adam bu takima biseyler vermis, yetmemis düzgün bir sekilde ayrilmis, biraz saygili olur insan.
Adam senelik ücte biri olan alacagini alamadigi halde madde olsada olmasada fifaya gidebilirdi gitmemis, takimi benimsemis, daha hala itin götüne sokup duruyor adami.
Selcuga gelince, ee onun kapi gibi sözlesmesi var.
Be arkadas madem Sneijderin 4,5 milyonu oynasada oynamadan gitmesede göze alindida, ki sneikder kabul etmeseydi göndermek isteyen taraf olarak ödeyecektin, selcugun 5,8 milyonu neden göze alinamiyor.
Göklere cikarilan Tudor, istemedigi Sneijderin yerine hemen adam aldirdi da, hemde tonla paraya, neden Selcugun yerine hala adam aldiramadi, ee demek ki bayaga bayaga takimda düsünüyor.

Geri
Üst Alt