- 27 Ocak 2010
- 132.094
- 97.122
- 5.488
messide barcelonada ama şampiyon olamadılar gönderin gitsin messiyi.
Bilezik gibi üstad.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
messide barcelonada ama şampiyon olamadılar gönderin gitsin messiyi.
Zorunuza gitmesin. Gitmesi gerekiyordu gitti diğer gidecek olanlar gibitabi canım hatta darbeyi engellediler
Zorunuza gitmesin. Gitmesi gerekiyordu gitti diğer gidecek olanlar gibi
Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app
valla benim zoruma giden birşey yok ama kaldığı 4 sezon senin baya zoruna gitmiş anladığım kadarı ile.
Benim dediklerimle ne gibi bir bağlantısı var bunların?Sneijder in şuan ki durumundan bize ne. Galatasaray yıllık 5.5 milyon maaş ve olası iç karışıklıktan yırttı daha ne olsun?
Formdasin bugün![]()
Hayır, aksine.. Muslera olmasaydı 10., 8. olabilirdik.Bu mantık ile Muslera da yollanmalı. Iki sezondur bir 6. lık ve 4. lük var nasıl olsa.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Boşver renkdaş engin enteresan bir arkadaşBenim dediklerimle ne gibi bir bağlantısı var bunların?
Sana ben de harfiyen katiliyorum , kim abi sneijder ? Ne vasfi var ? Turkiyedeki oyuncu coplugunde boyle orta kalibre adamlar bir halt saniliyor , her takimda var bu , diego icin de fenerliler veya van persie icin benzerlerini soylediler zamaninda , haliyle patladi
bugun sneijder i sampdoria filan alirsa herhalde klubesine takviye icin alir . Zaten o cevheri gorselerdi herhalde senelerdir 7,5 u yapistirir alirlardi
gelenler icin soylediklerin ayrica dogru , elli kere soyledik SATIN AMA ALMAYIN , almayin almayin
ama bu dursun ve guruhu gittiler adam almaya basladilar . Semih ched sabri balta podolski ve sneijder hamlelerinin dogrulugunu sildiler alinanlarla
orda gecen sezona firtina gibi baslayan eren varken gomis i aldilar , sen once eren i oynat
ahmet serdar a guvenip 7 milyon bonservis verdiysen bir 7 daha maicon a neden verirsin ?
belhanda 9 milyon , yuh !
capsizlari gonderdigimize sevinirken yenileri doluyor
O diğer gidecekler nah gidecek. Adam Selcuğun üzerine takım kuruyorZorunuza gitmesin. Gitmesi gerekiyordu gitti diğer gidecek olanlar gibi
Kongre üyesisin dimi sen? Ben inanmıyorum da. Lokomotifi Futbol olan bir kulüpte Kongre üyesisin ama futbolcu sözleşmesinden bir haber bir insansın. Adanın geçmişe dönük 1,5 Milyon civarında alacağı varmış, bu resmi açıklama! Buraya kadar takip edebildin mi?Bu ikisi arasinda projemde yoksun netligi daha dogrusudur
fakat sneijder bir takim garantisi almamis olsa bizden ayrilmazdi , ne yapacak , cok oynamak istedigi dunya kupasi oncesi 1 sene yatmak istemez
benim hissiyatim albers buna fena denmeyecek bir teklif buldu 4,5 degil 3 al uzatma dedi
bu tahminimin dogru olup olmadigini zaman gosterecek
Desteklemiyorum ve hala taraftarım. Desteklemiyorum çünkü takımda ki oyuncuların yüzde doksanı bu takıma bişey verecek kapasitede değiller, buna altı aydır takımın başında olupta bizi kasaba takımına karşı rezil eden teknik direktör bozuntusu da dahil. Bu takıma bişey veremeyecek olan kimseyi desteklemiyorum ve hala taraftarım.Sneijder gitti artık TARAFTARSANIZ kalanları desteklersiniz...
Ulu insan Sinan Bilgin beye soralım, çünkü onun anlamadığı hiç bir konuda biz ilerleyemeyiz. Değerlendirme yapmadan sayın Bilgin, işi kısaltalım. Boşverelim Selcuğun performansını, çünkü yorumlar şurda birleşiyor, isteyeni yok gitmez. İlginç Sneijderde 4,5 Milyonu göze alan yönetim, 5,8 Milyonu göze alamıyor demek ki. Bak mevzu yine dağıldı. İşi kısaltacak soruma dönüyorum. Sizce Musa Çağıran, Selcuğun yerine iyi olur mu?Sormak lazım Selçuk ne yaptı diye