Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?"

Bir yıl sonra tudor sanayide kendi marka akülerini takarken wesley dünya kupasında futbol oynayacak.

Tudor haklı, takımın 6. ve 4. olmasının sebebi Sneijder'dir. Küme düşme potansiyeli olan bir takımı ilk 6'nın içinde tuttu adam 2 senedir, daha napsın.

ne sneıjdermiş arkadaş ?
geçen sene konusuna yazamayan utanıyoruz seni savunamıyoruz diyen adamlar bu sene james rodriguez ettiler başımıza.
kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur.

Sana ben de harfiyen katiliyorum , kim abi sneijder ? Ne vasfi var ? Turkiyedeki oyuncu coplugunde boyle orta kalibre adamlar bir halt saniliyor , her takimda var bu , diego icin de fenerliler veya van persie icin benzerlerini soylediler zamaninda , haliyle patladi

bugun sneijder i sampdoria filan alirsa herhalde klubesine takviye icin alir . Zaten o cevheri gorselerdi herhalde senelerdir 7,5 u yapistirir alirlardi

gelenler icin soylediklerin ayrica dogru , elli kere soyledik SATIN AMA ALMAYIN , almayin almayin

ama bu dursun ve guruhu gittiler adam almaya basladilar . Semih ched sabri balta podolski ve sneijder hamlelerinin dogrulugunu sildiler alinanlarla

orda gecen sezona firtina gibi baslayan eren varken gomis i aldilar , sen once eren i oynat

ahmet serdar a guvenip 7 milyon bonservis verdiysen bir 7 daha maicon a neden verirsin ?

belhanda 9 milyon , yuh !

capsizlari gonderdigimize sevinirken yenileri doluyor

Bu cidden komik olmuş!

Rahmetli Turgay şerenin Ali Sami alkışa dediğini demek istedim!!

Sneijderin kim olduğunu git Conteye sor, Mourinhoya sor. Volkana sor, bjk ya sor söylesinler.

Sneijderi alırken kimse 7.5 uğu düşünmez, net 5 maaşı düşünür!! Çünkü birçok ülkede yıllık 10 milyon vermeleri lazım ki yıllık 5 i yakalayabilsinler.

Heee 5 çok diyorsan şimdi düşün ki Sneijdersin, Selçuk diye biri 3.5 kazanıyor, Tarık Çamdal 1,3 kazanıyor , Tolga 2 kazanıyor, Hamit diye bir topçu var adam yatarak 3.5 kazanıyor kaça oynarsın o takımda ?

Sneijderin problemi performansı ise neden büzük yemedi de Türkiyede başka takıma gitmesin diye 20 milyon bonservis kondu o zaman ?? Bedava bıraksalardı ya??

Peki , Muslera dışında GS futbol takımı Türkiye için başka kime 20 milyon bonservis koyar ??

Bu arada Allahtan zamanında Faruk Süren senin gibi " Zaten o cevheri görselerdi 7,5 u yapıştırıp alırlardı" gibi aptalca bir argümanı düşünmemiş.

Çünkü senin mantığınla Hagi yi kimse bonservissiz bile almamıştı, cevher görmemişlerdi kendisinde! ;) . Mazallah sen olsan demekki kimsenin bonservissiz bile tenezzül etmediği Hagi yi almazdın!!

Daha sağlam argümanlar üretmelisin.

Hadi o oyandı da bir şey yapmadı sana göre. Peki sen geldin de ne oldu ?

Doğruları demiş.. şu an sneijderi savunanlar 2-3 ay önce aynı şeyleri söylüyorlardı

Bu ikisi arasinda projemde yoksun netligi daha dogrusudur

fakat sneijder bir takim garantisi almamis olsa bizden ayrilmazdi , ne yapacak , cok oynamak istedigi dunya kupasi oncesi 1 sene yatmak istemez

benim hissiyatim albers buna fena denmeyecek bir teklif buldu 4,5 degil 3 al uzatma dedi

bu tahminimin dogru olup olmadigini zaman gosterecek
Kongre üyesisin dimi sen? Ben inanmıyorum da. Lokomotifi Futbol olan bir kulüpte Kongre üyesisin ama futbolcu sözleşmesinden bir haber bir insansın. Adanın geçmişe dönük 1,5 Milyon civarında alacağı varmış, bu resmi açıklama! Buraya kadar takip edebildin mi?

Şimdi iyi takip et devam ediyorum. Bu adamın senelik alacağı 4,5 milyon, 1,5 Milyon = senelik üçte bir alacağı vardı. Seneyi üçte bire bölelim eder sana dört ay. Umarım hala takip edebiliyorsundur.

Şimdi Lokomotifi futbol olan kulüpte kongre üyesi olduğunu iddia eden şahsiyet. Belki bilirsin, özellikle yabancı oyuncular çok sağlam sözleşme yaparlar. Bu sözleşmelerin en önemli maddelerinden biri de şu kadar süre alacaklarım ödenmez ise sözleşmeyi fesh etme hakkım vardır. Bundan ayrı öyle bir madde olmasa bile, oyuncu böyle bir durumda sözleşmeyi fesh edip fifaya gittiğinde, fifa oyuncuya hak veriyor. Takip edebiliyormusun hala? Dur başka yere kaymasın aklın, konu Taliscaaaa değil Sneijder,konuda kal konuda, Taliscanın kliplerini sonra izlersin.

Şimdi, çok muhterem kongre üyesi olduğunu iddia eden şahsiyet. Empati kuralım, bak entel bir kelime empati, seversin sen. Sneijder, yaklaşık dört aylık alacağı henüz ödenmemiş, Tudor ile kapışmış, Tudor istemediğini söylemiş. Hala Empati yapıyoruz bak kaçırma olayı. Şimdi demek bu sneijder o kadar aptal ki, o kadar paragöz ki, o kadar sinsi ki, alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesh etme imkanı varken, ettiği takdirde elini kolunu sallaya sallaya başka bir takıma gidebilecekken, üstüne üstlük bu sezonun parasını da çatır çatır alabilecekken, artı ödeyeceğimiz ceza, salak gibi geldi kendisine bu muamelenin yapılmasına müsade etti,yetmedi salak gibi tek kuruş almadan gitti.

Gerçekten aptalmış, sağolun benim şimdi gözüm açıldı, iyiki de gitti çünkü futbolcunun aptal olanından hayır gelmez. Zaten bu kadar aptal olmasıda senin dediğin gibi orta sınıf bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Dünya kupası finalinde nasıl oynadı bu adam şaşıyorum, yada inter gibi bir takımı şampiyonlar ligi kupasına taşıyan en önemli üç oyuncudan biri olmayı nasıl başardı gerçekten bilim adamları tarafından araştırılması lazım. Bence verilen yılın oyuncusu ödülü de sahte, bunu keklediler hani aptal ya bu kolay olmuştur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Sneijder gitti artık TARAFTARSANIZ kalanları desteklersiniz...
Desteklemiyorum ve hala taraftarım. Desteklemiyorum çünkü takımda ki oyuncuların yüzde doksanı bu takıma bişey verecek kapasitede değiller, buna altı aydır takımın başında olupta bizi kasaba takımına karşı rezil eden teknik direktör bozuntusu da dahil. Bu takıma bişey veremeyecek olan kimseyi desteklemiyorum ve hala taraftarım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sormak lazım Selçuk ne yaptı diye
Ulu insan Sinan Bilgin beye soralım, çünkü onun anlamadığı hiç bir konuda biz ilerleyemeyiz. Değerlendirme yapmadan sayın Bilgin, işi kısaltalım. Boşverelim Selcuğun performansını, çünkü yorumlar şurda birleşiyor, isteyeni yok gitmez. İlginç Sneijderde 4,5 Milyonu göze alan yönetim, 5,8 Milyonu göze alamıyor demek ki. Bak mevzu yine dağıldı. İşi kısaltacak soruma dönüyorum. Sizce Musa Çağıran, Selcuğun yerine iyi olur mu?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt