Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?"

Aysal, ve takimda bazi oyuncular da oyunundan pek memnun olmayabilir. Aysal´da belki defansif hoca oldugunu bilmiyordu. Ayni zamanda Mancini Inter Milan´dan teklif almistir bile muhtemelen. Takimda büyük degisiklik istiyordu, olmayinca da Inter sonuc olarak daha cazip bizden.
Olabilir, önceki sayfada yazdığın sebepler de mantıklı (Albers, CL maçı sonrası oyuncular vs).

rize depini alsak şampiyonduk ben orda koptum mancini den yoksa iyi hoş adamdı oynattığı futbolda iyi ama o mantaliteyle şampiyon olamaz depte de kazanman lazım.

Aga ben o maci cok iyi hatirliyorum 1:0 öne gecmistik Chedjou ile. O golden sonra Umut'un iki tane kaleciyle karsi karsiya pozisyonu vardi, hehe hele birisi 100% gollük pozisyon Yekta sag taraftan yerden pas atmisti bu salak da topa vuramamisti dogru dürüst top out'a gitmisti ayagini düz tutsa kaleye gidecek top. Bir de Sneijder kaleciyle karsi karsiya net bir golü kacirmisti. Bu pozisyonun hemen dönüsünde Muslera penalti yaptirmisti zaten golü yemistik böylece.

Evet Mancini ile deplasmanlar cok kötüydü buna ben de katiliyorum zaten de cok elestiriyordum ama bizim oyuncular deplasmanlarda cok pis pozisyon harciyordu. Ic saha da ne kadar kolay gol atiyorsak o sezon dis sahada tam tersi bonkörce pozisyon harciyorduk. O sezon bilhassa Burak ve Umut cok pis gol pozisyonu harciyorlardi, Sneijderi de dahil edebiliriz bu ikiliye bir nevi o da kaciriyordu kale önünde kac defa.

3-4'e gidecek Rize maci 1-1 bitti bunun yüzünden zaten.

Aynen Mancini deplasmanlarda batirdi

Cok degisik isler yapti,karabuk deplasmaninda 90. Dakikada drogba-ceyhun degisikligi gibi

Veya konyaspor deplasmaninda 93. Dakikada ontivero'yu oyuna almak istemesi gibi sacmaliklar oldu

10tiveroyu aldırması saçmaydı

O kadar kulüp tarafından beğenilmemiş topçuydu kendisi

Tamam sebep manciniydiydi sonucu cikti

fikirdir saygi duyarim
Sağol.
Peki bana cevap verecek misin? Mobbing mi, "projemde yoksun" mu?. Hangisi ile oyuncunun senden koparacağı parayı minimum düzeyde tutma şansın daha yüksektir? Senin için daha da basitleştirdim bak.

Aga ben o maci cok iyi hatirliyorum 1:0 öne gecmistik Chedjou ile. O golden sonra Umut'un iki tane kaleciyle karsi karsiya pozisyonu vardi, hehe hele birisi 100% gollük pozisyon Yekta sag taraftan yerden pas atmisti bu salak da topa vuramamisti dogru dürüst top out'a gitmisti ayagini düz tutsa kaleye gidecek top. Bir de Sneijder kaleciyle karsi karsiya net bir golü kacirmisti. Bu pozisyonun hemen dönüsünde Muslera penalti yaptirmisti zaten golü yemistik böylece.

Evet Mancini ile deplasmanlar cok kötüydü buna ben de katiliyorum zaten de cok elestiriyordum ama bizim oyuncular deplasmanlarda cok pis pozisyon harciyordu. Ic saha da ne kadar kolay gol atiyorsak o sezon dis sahada tam tersi bonkörce pozisyon harciyorduk. O sezon bilhassa Burak ve Umut cok pis gol pozisyonu harciyorlardi, Sneijderi de dahil edebiliriz bu ikiliye bir nevi o da kaciriyordu kale önünde kac defa.

3-4'e gidecek Rize maci 1-1 bitti bunun yüzünden zaten.

Mancini depteyken içerdeki gibi hurra hücum yapın demiyordu biraz daha sakin durağan oynatmaya çalışıyordu ancak asıl depte sardırmak gerekiyor bence yoksa kazanmak çok zor , kitliyorlar oyunu oyuncularda dep diye sallamıyor. burakla umut kazma oyuncular zaten kaçırmaları normal. ama evet özellikle burak çok kaçırmıştı o sene

Sneijder gitti artık TARAFTARSANIZ kalanları desteklersiniz...

Rize macini ben de hatirliyorum , pozisyonlar da bire bir yukarida anlatildigi gibiydi

peki bir ts maci pozisyonu ile asilip gonderilen mehmet battal , umut ve burak in kazmaliklari dillere destan da bu kadar kritik macta sneijderin atamadigi nedrn tukaka edilmesine sebep olmadi mesela

bugunku pozitif ayrimcilik anlasilan 3 sene once de varmis

Mancini'nin oynattığı sistem fena değildi ama 1-2 oyuncunun daha kaliteli olması gerekiyordu.Amaç zaten az pozisyon verip hatta hiç vermeyip yine oyun icabı az pozisyon bulmaktı ve bulduğun pozisyonları yüksek yüzdeyle sonuçlandırmaktı.O yıl Burakın kaçırdığı golleri hatırlarsanız yeter.

Hala aynı zırvaları yazabiliyor lan utanma duygusu denen şey de yok bu elemanda :D Bir insan bu kadar ayağa düşmemeli yazık...

Mancini depteyken içerdeki gibi hurra hücum yapın demiyordu biraz daha sakin durağan oynatmaya çalışıyordu ancak asıl depte sardırmak gerekiyor bence yoksa kazanmak çok zor , kitliyorlar oyunu oyuncularda dep diye sallamıyor. burakla umut kazma oyuncular zaten kaçırmaları normal. ama evet özellikle burak çok kaçırmıştı o sene

Bi video yapmisti birisi Saban müzigiyle hatta o pozisyonlari sanirim :D

Sağol.
Peki bana cevap verecek misin? Mobbing mi, "projemde yoksun" mu?. Hangisi ile oyuncunun senden koparacağı parayı minimum düzeyde tutma şansın daha yüksektir? Senin için daha da basitleştirdim bak.

Bu ikisi arasinda projemde yoksun netligi daha dogrusudur

fakat sneijder bir takim garantisi almamis olsa bizden ayrilmazdi , ne yapacak , cok oynamak istedigi dunya kupasi oncesi 1 sene yatmak istemez

benim hissiyatim albers buna fena denmeyecek bir teklif buldu 4,5 degil 3 al uzatma dedi

bu tahminimin dogru olup olmadigini zaman gosterecek

Rize macini ben de hatirliyorum , pozisyonlar da bire bir yukarida anlatildigi gibiydi

peki bir ts maci pozisyonu ile asilip gonderilen mehmet battal , umut ve burak in kazmaliklari dillere destan da bu kadar kritik macta sneijderin atamadigi nedrn tukaka edilmesine sebep olmadi mesela

bugunku pozitif ayrimcilik anlasilan 3 sene once de varmis
Sneijder'in kaçırdığı goller eleştirildi o dönem. Ama neden dillere destan olan Burak, Umut ve Batdal açıklayayım (basitçe).

Umut, Burak, Batdal = Forvet
Sneijder = Orta saha

fakat sneijder bir takim garantisi almamis olsa bizden ayrilmazdi , ne yapacak , cok oynamak istedigi dunya kupasi oncesi 1 sene yatmak istemez

benim hissiyatim albers buna fena denmeyecek bir teklif buldu 4,5 degil 3 al uzatma dedi

hollandanın fr maçı var zaten onu kazanamazlarsa mucizeye kalıcak hollandanın dk'ya girmesi. o yüzden mesajındaki saçmalık yüzünden veritabanı bile hata verebilir.

Mehmet Battal ne alaka yahu. O adamin zaten hic bir gelecegi yoktu bu takimda, tek bir pozisyonla harcanmadi. Zaten hic düsünülmeyen bir adamdi, hatta hic oynamiyordu adam bile o mac sasirmisti herkes bunu niye oyuna soktu Terim diye.

Adamin zaten gelecegi yoktu bizde o pozisyon da pastanin üzerindeki cilek gibiydi. Son dokunus oldu. Adam o sezon tek Trabzon macinda oynadi bizde koca ikinci yarida ligde. Bunu örnek vermek icin gercekten biraz sorunlu olmak lazim.

Sneijder'in kaçırdığı goller eleştirildi o dönem. Ama neden dillere destan olan Burak, Umut ve Batdal açıklayayım (basitçe).

Umut, Burak, Batdal = Forvet
Sneijder = Orta saha

yani gol soz konusu ise umut ve battaldan daha kabiz olma luksu vardir sneijderin anlami mi cikarmaliyim bundan

Tamam işte, mobbing uygulasan da uygulamasan da sonuç olarak o teklifi alacaktı (şayet teklif varsa). Bu durumda mobbing adı altında türlü puştluklarla oyuncunun gönderilişi, "projemde yoksun"a kıyasla kulüp için çok daha sağlıksızdır. Sonuç olarak, Tudor ve yönetim bu hususta yanlış yapmışlardır. Zira Sneijder'in ayrılış biçimi yalnızca bugünü değil, yarınları da etkileyebilecek bi mevzudur.

Galatasaray'ı yoketme çalışmaları çeşitli tetikçi haberci ve gazeteciler tarafından devam ediyor... SON GAZ DESTEK OLMAYA DEVAM...!

Geri
Üst Alt