- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.872
- 2.698
Hala daha 2014'de neden şampiyon olamadık o vakit diyor lalem
Arkadaş fenerin kaç maçta kollandığını, kaç tane maçta son saniye golleriyle galip geldiğini bilmiyor diyeceğim lakin biliyordur da illa trollük yapacak. Bizim ise defansif sıkıntılarımız olduğu, ligin ikinci yarısında Drogba'nın neredeyse hiç olmadığını da biliyordur diye düşünüyorum. Hatta lig başladıktan sonra hocamız dediğimiz adamın bizi satıp gitmesi ve td değişikliği mecburiyeti falan bunları da biliyordur diye düşünüyorum. Hani kongre üyesi ya haberi vardır illaki. Yoksa sıkıntı büyük.
Bu faktörlerin dışında o sene Melo ve Sneijder form olarak zirveyi gördü. Takım bir şekilde bunlara yeteri kadar ayak uyduramadı. Ha o takım o sene şampiyon olamamasına rağmen genel anlamda kaliteli takımdı. Mevcut kadro gibi çöp değildi.
Yani her şeyi geçtim Sneijder'di Melo'ydu falan bunları geçtim. Bir insan evladı nasıl bu kadar pişkin, görgüsüz ve haysiyetsiz olabiliyor ben onu merak ediyorum. Cidden enteresan.

Bu faktörlerin dışında o sene Melo ve Sneijder form olarak zirveyi gördü. Takım bir şekilde bunlara yeteri kadar ayak uyduramadı. Ha o takım o sene şampiyon olamamasına rağmen genel anlamda kaliteli takımdı. Mevcut kadro gibi çöp değildi.
Yani her şeyi geçtim Sneijder'di Melo'ydu falan bunları geçtim. Bir insan evladı nasıl bu kadar pişkin, görgüsüz ve haysiyetsiz olabiliyor ben onu merak ediyorum. Cidden enteresan.