Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?"

Hala daha 2014'de neden şampiyon olamadık o vakit diyor lalem :D Arkadaş fenerin kaç maçta kollandığını, kaç tane maçta son saniye golleriyle galip geldiğini bilmiyor diyeceğim lakin biliyordur da illa trollük yapacak. Bizim ise defansif sıkıntılarımız olduğu, ligin ikinci yarısında Drogba'nın neredeyse hiç olmadığını da biliyordur diye düşünüyorum. Hatta lig başladıktan sonra hocamız dediğimiz adamın bizi satıp gitmesi ve td değişikliği mecburiyeti falan bunları da biliyordur diye düşünüyorum. Hani kongre üyesi ya haberi vardır illaki. Yoksa sıkıntı büyük.

Bu faktörlerin dışında o sene Melo ve Sneijder form olarak zirveyi gördü. Takım bir şekilde bunlara yeteri kadar ayak uyduramadı. Ha o takım o sene şampiyon olamamasına rağmen genel anlamda kaliteli takımdı. Mevcut kadro gibi çöp değildi.

Yani her şeyi geçtim Sneijder'di Melo'ydu falan bunları geçtim. Bir insan evladı nasıl bu kadar pişkin, görgüsüz ve haysiyetsiz olabiliyor ben onu merak ediyorum. Cidden enteresan.

oldu canım

Moderatör tarafında düzenlendi:
UEFA maçında yenildiğimiz gün yer altına saklanan satılıklar Sneijder konusunda yine yağmurdan sonraki solucanlar gibi ortaya çıkmışlar.Bu satılık adamlar o gün kazansaydık Sneijder konusunda ne yazacakları çoktan belliydi ama kursaklarında kaldı.Satılıksporlular bie de sneijdersporlular diye algı kasuyorlar.

Yani, birseyler eksikti orada.
:D

Bana sorarsan Sinyor Mancini takımı deplasmanlara iyi hazırlayamıyordu. Hafızam da iyi değil o yüzden hakem makem de etkili olmuş olabilir bilemeyeceğim ama ligi şampiyon bitiren takım 9 deplasman galibiyeti alırken Galatasaray'ın 5'te kalması zaten az çok açıklayıcı.

Kardesler bir karar verin , dun riko giderken takim 2 inci sen ne yaptin ki tudor diyenler 2014 te terim giderken takim ne durumdaydi ki mancini yi akliyorsunuz

eger sneijder formunun zirvesindeyse ve o seneki kadro iyiyse o zaman sneijder ve iyi takim birleskesinin neden sonuc vermedigini de aciklayin

hakemlerin o sezon belirgin bir etkisi olduysa bunu da ornekleri ile getirin .

demek ki sevgi pitircigi drogba , uber sneijder da olsa o takim sampiyon olamamis , satilmasin denen tellesler , bir sure bruma , hatta amrabat da mevcuttu

ya takim kotuydu deyin , ya da takim iyidi diyorsaniz +sneijder ile de neden sampiyonlugun gelmedigini anlatin

maskara oldugumuz tonla deplasmani , iceride ligden dusecek kayseriye verilen 3 puani da anlatabilirsiniz

anlatin anlatin ama yeter ki tutarli olsun azicik da olsa

Bana sorarsan Sinyor Mancini takımı deplasmanlara iyi hazırlayamıyordu. Hafızam da iyi değil o yüzden hakem makem de etkili olmuş olabilir bilemeyeceğim ama ligi şampiyon bitiren takım 9 deplasman galibiyeti alırken Galatasaray'ın 5'te kalması zaten az çok açıklayıcı.

rize depini alsak şampiyonduk ben orda koptum mancini den yoksa iyi hoş adamdı oynattığı futbolda iyi ama o mantaliteyle şampiyon olamaz depte de kazanman lazım.

Zidane temalı mesajımı neden kaale alamadın SB? Yoksa neyden bahsettiğimi algılamakta sorun mu yaşadın?

Kasimpasadan 4 yedigimizi , fb gidip bjk den 2 puan calmasa cl ye gidilecek 2 inci sirayi da kaptiracagimizi hatirlayin

son saniye derken , genclere 2-0 dan 3-2 galip gelirken sondan 2 inci hafta , umutun sol ayakla plaseledigi topu sabrinin soluyla ortaladigini unutmayin

demem o ki , bu takim iyiyse sneijder iyi palavrasi tutmamis iste , takim da iyiymis , sneijder de iyiymis ama olmamis

takim kotuyse o zaman sneijder in de iyi olmadigi anlami cikar cunku sneijder takim iyiyse iyidir (sizin kendi iddianiz)

Kadro seçimleri boktandı, yerli kalitemiz zayıftı ve 5+1 ağzımıza sıçtı. Hocadan ya da oyunculardan dolayı deplasmanlarda bok gibiydik zira içerdeki Fener maçında o Fener kalemize şut çekememişti sanırım.

En büyük sıkıntı sınır ama zaten o dönem sınır daraltılmasa ve Aysal kendisini ve ekibi bozmasa şu an bambaşka noktadaydık.

rize depini alsak şampiyonduk ben orda koptum mancini den yoksa iyi hoş adamdı oynattığı futbolda iyi ama o mantaliteyle şampiyon olamaz depte de kazanman lazım.
Aynen, evdeki futbolun yarısını deplasmana taşıyabilsek unutulmaz bi şampiyonluk olabilirdi. Sadece bunu geliştirmesi gerekiyordu açıkçası, neden büyük bi transfer bütçesi olmayacağı söylenince ayrıldı pek anlam veremedim. O takıma öyle aman aman transferler gerekiyordu diyemem.

Andolu deplasmanlari, mental olarak cetin gecer. Bana kalirsa Mancini böyle hazir bir takimin basina gecmesi ile cok avantajli basladi, dezavantaji ise oynatmak istedigi oyunun, takimin oynadigi oyunun tam tersi olmasiydi. Futbolcular hatta ofansif oynadigimiz bir CL maci sonrasi, hocanin taktigi disinda oynadiklarini, itiraf ettiler. Pozisyon üretmekte cok zorluk yasadik, iceride oynadigimiz iki üc mac disinda. Disarida ise bunun cezasini kestiler hep. Sahada takimin hep bir üstünlügü vardi, ama yikamiyorduk rakibi bir türlü.

Bana kalirsa oyuncular da memnun degildi Mancini´nin futbolundan. Albers´in de yine italyan defansif hoca getirmeyen diye konustuk aysal ile, ama prandelli getirildi gibi sikayeti vardi

Kan uyusmazligi diyorum buna.

Son düzenleme:
Kaçıyorsun. Mobbing ile mi bi oyuncunun senden koparacağı parayı minimuma indirme şansın daha fazla olur, yoksa kendisine "projemde yoksun" diyerek mi? Cevabı sen de çok iyi bildiğinden kaçıyorsun.
O senin dediğin talibi olan oyuncuya olur. Yoksa yıllık 5 milyon alıp 7.5 bonservisi ve athirsizi menejeri olup talibi olmayan adamı biraz zor defederdin takimdan.

Aynen Mancini deplasmanlarda batirdi

Cok degisik isler yapti,karabuk deplasmaninda 90. Dakikada drogba-ceyhun degisikligi gibi

Veya konyaspor deplasmaninda 93. Dakikada ontivero'yu oyuna almak istemesi gibi sacmaliklar oldu

Sadece bunu geliştirmesi gerekiyordu açıkçası, neden büyük bi transfer bütçesi olmayacağı söylenince ayrıldı pek anlam veremedim. O takıma öyle aman aman transferler gerekiyordu diyemem.

Aysal, ve takimda bazi oyuncular da oyunundan pek memnun olmayabilir. Aysal´da belki defansif hoca oldugunu bilmiyordu. Ayni zamanda Mancini Inter Milan´dan teklif almistir bile muhtemelen. Takimda büyük degisiklik istiyordu, olmayinca da Inter sonuc olarak daha cazip bizden.

O senin dediğin talibi olan oyuncuya olur. Yoksa yıllık 5 milyon alıp 7.5 bonservisi ve athirsizi menejeri olup talibi olmayan adamı biraz zor defederdin takimdan.
1. Benim dediğim nedir?
2. Sneijder'in durumunda herhangi bi değişiklik olmadı ancak parasını bırakıp gitti. Sonuç? Defedildi yine.

Geri
Üst Alt