İhtiyacımız Gerçekten Gedson Fernandes mi ?

İhtiyacım şu an gerçekten bir duble rakı.

Yeryüzündeki en iyi 11i getirsende sorunlarımız çözülmez(bkz:kişilerden ziyade sistem sorunlu)

En fazla takımın defolarını gizleyebiliriz,bu işi yapacak en iyi isimde gedson

8 sağbek,10 stoper,15 solbek,25 orta saha,30 kanat,46 tane forvet alıp hala takımın heryeri eksikse ve sorun transfer zannediliyosa diyecek söz yok

Öncelikli sorunun 6 numara ihtiyacı olduğu kanaatindeyim. Gesdon+Berkan ile bu sorunun çözülebileceğinden de emin olamıyorum; Gedson' un tam da Berkan' ın en verimli olabileceği pozisyonun oyuncusu olduğunu düşünüyorum zira. Hem Gedson, hem 6 olarak Elneny vs yabancı biri gelsin desek, yabancı sınırı ve Berkan' a kıyamama durumu var. Yerli olarak Okay' dan daha iyi seçenek gelmiyor aklıma. Hülasa, epeydir ifade edegeldiğim Okay+Gedson en ideal çözüm olur diye düşünüyorum. Okay, o bölgenin gereklerini yerine getirebilecek bir profil, hem sıkıntı yaşamakta olduğumuz yüksek toplarda katkı sağlar, kesiciliği yeterlidir, hem de top kullanma konusunda burada düşünüldüğünden çok daha kalitelidir...

Tutarsa Berkan-Gedson, tutmazsa Okay' lı varyasyonlar düşünülür; Cica' yı banko sayıyorum zaten...Taylan' ı 6 ve 8 rotasyonuna katarsak, 3 kişilik orta saha rotasyonu için 5 futbolcu az bile...

santraforlara güvenmiyorum, sınıfta kaldılar.

bopenza yı 4-5m euro seviyesinde bitirip bedavaya bakambu alınırsa iyi ikilimiz olur.

8m euro civarı gedson.

scout transferi bir stoper birde sol bek.

marcao yu 25m euro'ya satsak bu transferlerin hepsi gerçekleşir.

Geri
Üst Alt