İki Ayda 1561 İşletme Kapandı; Yeme-İçme Sektörü İşçileri Açlığa Terk Edildi

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Asıl gündemimiz bu! Emekli amirallerin bildirgesi değil.

Ticaret sicili gazetesinin verilerine göre iki ayda 1561 işletme kapanmış. Milletin umurunda mı sanıyorsunuz iktidar! Yaratılmaya çalışılan bu mağduriyet emin olun ellerinde patlayacak.

Bugün itibariyle dört koldan bu bildirgeyle ilgili anket yapılmaya başlanacaktır. Çıkan sonuçlara göre bu bildirgenin insanların umurunda olmayacağı anlaşılınca, iktidara zarar verecek bir yöntem olduğu anlaşılınca konu bir hafta sürmeden kapanacaktır. Bekleyin ve görün.

Kaynak: Diken

esnafların genel kafa yapısını bildiğim için su veren itfaiyenin hortumunu demek düşer ancak bana.

esnafların genel kafa yapısını bildiğim için su veren itfaiyenin hortumunu demek düşer ancak bana.

İşte maalesef öyle olmuyor. Sadece esnaf değil her vatandaşın tek umurunda olan şey tencere. Tenceresi kaynadı mı isterse şeriat gelsin kimsenin umurunda olmaz bu ülkede. Diğer türlü cep boşalsın, tencere kaynamadığı takdirde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.

İşte maalesef öyle olmuyor. Sadece esnaf değil her vatandaşın tek umurunda olan şey tencere. Tenceresi kaynadı mı isterse şeriat gelsin kimsenin umurunda olmaz bu ülkede. Diğer türlü cep boşalsın, tencere kaynamadığı takdirde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.

zaten çoğu evde tencere filan kaynamıyor, millet kuru ekmeğe talim. eğer bu pandemi süreci milletin karnından o kuru ekmeği de kesecekse 1 yıllık kaybımız geleceğimizin kurtuluşu olarak geri döner bize. iktidar da onu bildiği için buğdayını bile ukrayna'dan ithal ettiği ekmeği hariç her şeyde zamı koyuyor zaten. bizim milletin sınavı yoklukla olsaydı şimdiye 10 kere sorumluları cezalandırılmıştı, tam açlığı yaşasınlar da belki o zaman akılları başlarına gelir.

Baya kepenk kapatan/iflas eden olur bu sene.
Zaten 10 işçiden 2 işçiye düşen yerler çok.

Paranız varsa ucuza nur topu gibi bir iş yeriniz olabilir.

Gscimbom mobil

Emlakçıların kafa yapısı daha beter. Onu nabacaz?

Eline 2 kuruş para alan emlakçı oluyor, gereksiz bir meslek. Devletin emlakçıları aradan çıkarması gerekiyor

Ekmek bulamiyorsa pasta yesinler

bu esnafların yarısı şikayetçi değildir bu durumdan

Emlakçıların kafa yapısı daha beter. Onu nabacaz?

Eline 2 kuruş para alan emlakçı oluyor, gereksiz bir meslek. Devletin emlakçıları aradan çıkarması gerekiyor

onlar da batsın, işini layığıyla kitabına uygun yapanlar kazansın. zaten o yüzden şirket zorunluluğu getirip herkesi vergi mükellefi ettiler. dost-ahbap diye tanıdığıyla milyonluk iş götürüp vergi ödemeyen zenginler cezalandırılacak. en azından genel çaba bu yönde. işini doğru düzgün yapıp daha zengin olayım diye belli zümrenin iki dudağı arasına bakmayan, tanıdık diye zengin tüccardan pahalıya alıp katıyla mislini vatandaşa sokmayan esnaf bu zorluktan da en az kayıpla çıkar zaten, diğerlerinin daha da beter olmasını dilerim.

dönerci acmak güzel olurdu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Koronavirüs önlemleri adı altında kaç ailenin ocağı söndürüldü.. Yazık gerçekten. Hep diyorum virüse karşı alınan önlemler virüsten 100 kat daha fazla zarar veriyor bu topluma ona rağmen hala yasak çığırtkanlığı yapan empati yoksunu büyük bir kesim var.

Koronavirüs önlemleri adı altında kaç ailenin ocağı söndürüldü.. Yazık gerçekten. Hep diyorum virüse karşı alınan önlemler virüsten 100 kat daha fazla zarar veriyor bu topluma ona rağmen hala yasak çığırtkanlığı yapan empati yoksunu büyük bir kesim var.

Çok sert yasaklar kararlı bir şekilde alınsaydı, çalınan 128 milyar dolar o sert yasaklar sebebiyle kayba uğrayan insanlara ve aşılara verilseydi bugün koronavirüsü konuşmuyor olurduk. İngiltere işi neredeyse bitirmiş durumda.

Geri
Üst Alt