İkizlerim Dünyaya Geldi 👼👼

Ekli dosyayı görüntüle 321424

Renktaşlarım, tebrikleriniz, iyi dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu büyük kızım Alsu. 4 Ocak 2023 doğumlu ve bu seneyle birlikte doğduğundan beri 4. şampiyonluğunu görmüş olacak. İkizlerim de tabiri caizse şampiyon olarak dünyaya geldi. Onların da en az 4 sene üst üste şampiyonluk görmelerini bekliyorum. :love:

Bi üçüze şampiyonlar ligi gelir

Allah uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin ikisine de. Analı babalı büyütsün 🙂

Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah..

Benim de tek yumurta ikiz oğullarım var.. İkiz babası olmak çok farklı, çok güzel bir duygu.. Tebrik ederim..

Allah analı babalı büyütsün. 2 Cimbomlu daha kazandık.

12 yaşındaki fenerli bebelerden daha çok şampiyonluk görmüş olacaklar. 2 günlükken

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürleri olsun.

Friends Flying GIF by Pudgy Penguins
Celebrate Happy Birthday GIF by Pembe

Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete ailesine hayırlı evlat olur umarım aslan parçaları...

Renktaşlar, sizlerle çok özel ve sevinçli bir haber paylaşmak istiyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ikizlerim; kızım Ayça ve oğlum Arda dünyaya gözlerini açtı. Bir kızım daha var. Böylece bir anda 3 çocuk babası oldum. Darısı evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına. :hat: :love:
Allah analı babalı büyütsün rengim.

Benimde inşallah Eylül sonu gibi geliyor. Adını Aslan koyacağız Allahın izniyle. Şampiyonluğu anne karnında görecek şuanlık inşallah 🤩

Geri
Üst Alt