İKK 24/25 Final | Barcelona 3-2 Real Madrid | MS | 26 Nisan | Tivibu Spor 1

Hayvan gibi paralar harcayıp akademiden çıkan 3-5 çocuğa yenilince kaldıramamaları normal Perez gibi zenginlerin.

Bahaneyi kendilerine bulamazlar, birilerine atacaklar suçu. Barca’dan iyi kadroları var, rahatlıkla yenebilirler top oynadıklarında; oyuncuları demoralize edeceklerine top oynasınlar.

ATM de konuya girdi: "Bu dayanılmaz bir durum. İspanyol futbolunun imajını zedelediğiniz yeter. Hakemlere rahatsızlık vermeye son verin."

Ulan Real Madrid, sana sempati duyuyorum ama yıllarca Şampiyonlar Ligi'nde hakemlerin kayırmasıyla kaç defa tur atladın, kaç defa kupayı aldın? En son ağlayacak kulüpsün sen.

Çık topunu oyna,yenil.

- Tarih: 26 Nisan Cumartesi (Bugün)
- Saat: 23.00
- Kral Kupası Finali: Barcelona-Real Madrid

🔥 EL CLASICO öncesi son 2 günde yaşananlar:

🔹 Real Madrid TV maçın hakemiyle ilgili 'Barcelona'yı kayıran' tarzı bir video hazırladı.
🔹 Hakem Ricardo Burgos basın toplantısında videoyu kınadı ve gözyaşlarını tutamayarak "Oğlumu okulda zorbaladılar. Ona hırsız' dediler dedi.
🔹 Hakem Burgos'un 2023'te cep telefonundaki kılıfında Messi'nin fotoğrafının yer aldığına yönelik sosyal medyada görüntüler paylaşıldı.
🔹 Real Madrid hakemin değişmesini istedi. Kabul edilmedi.
🔹 Real Madrid bu yüzden finalden 1 gün önce basın toplantısı dahil tüm resmi etkinliklere katılmayıp kararı protesto etti.
🔹 Real Madrid gün içinde 2 açıklama yaptı. 'Finali yönetecek hakemler bize karşı düşmanlıklarını gösterdiler ama sahadan çekilmiyoruz' dedi.
🔹 Barcelona sessiz kaldı. Futbolcular, 'Real Madrid'in her zamanki baskı taktiği' dedi.
🔹 LALIGA Başkanı Javier Tebas açıklama yaptı: "Real Madrid'in yaptığı protesto değil. Baskı ve tehdit!" dedi.
🔹 Atletico Madrid açıklama yaptı: "İspanyol futbolunun itibarını artık daha fazla zedelemeyin." (FutbolArena)

Tansiyon çok yüksek.

La Liga başkanı da devreye girdi.

Ortam çok gerildi.

la liga baskan'i javier tebas -aciklamalarinin tamamini- dun yabanci kaynaklarda okumustum .
<-duruma dair kronolojik denklemde (sirali sekilde) gelinen durumu ^net olarak ^belirtmesine sapka cikardim .

tum bu geliskenler baglaminda -bir futbolsever olarak- real tarafinin tavrini hos bulmadim .
diger yandan , atletico madrid'in yaptigi aciklamayi ise yerinde buldum .

nacizane dusuncem ; gunun sonunda bu bir final . bir diger deyisle - el clasico finallerinden bir yenisi...
klasik olarak , finalde 11e11 iki takim da cikip kozlarini paylasacak .

hak eden kazansin .

saygi ve selamlar .

Futbol tarihinde hakemler tarafından en çok kayrılan kulübün hakem mevzusu nedeniyle ağlaması da ayrı bir acizlik.

Oooo stadın atmosferi de çok iyi

Düşürsünler

real madrid castilla u19 loading

Bu real madridden başarıları çıkar tam bir fenerbahce. Ulan yıllar boyu kollanmadığınız maç kalmadı sadece bizimle oynadığınız maçlardaki hakem hatalarını koysak 5 dklık video çıkar utanmadan hakem makem diye ağlıyolar.

Flick her maçta tokatladı ancellottiyi yine tokatlar

Olaya sadece futbol açısından bakarsak Barcelona nın takdir edilecek bi futbol kültürü var real madrid aynı fb gibi parayla yıldızla hakemle birşeyler yapma derdinde

Real i fb den ayıran futbol kitleleri akıllı

Real madrid bence haklı bu hakemi iyi tanırim. Zorbey küçükün ispanyol versiyonu

Benim hatırladığım real ile yapılan süper kupa finalinde suata verilen uydurma penaltıdan beri bunlarla ne zaman maç yapsak hakemler mutlaka skora etki etti. Bu nedenle reali hiç sevmem. Bugü barça koysunda keyiflenek.

hazırız gel ulan real madrid

Fabrizio Romano: "Ilk 11'i biliyorum. Mbappe yedek cunku hafif agrilari var."

XI: Courtois; Vazquez, Asencio, Rüdiger, Mendy; Tchouameni, Ceballos, Valverde, Bellingham; Rodrygo, Vinicius Jr.

Geri
Üst Alt