Il Capitano Olacak Çocuk: Semih Kaya

o zamanda beş para etmez olduğunu biliyordum adamın tipinden belli futbolcu genlerine sahip olmadığı.

Demek iyi hatırlamıyorsun. Fırsat bulursam dönemin haber başlıklarını atarım, yönetici, antrenörler ne demişti diye.
Futbolda çirkef olmak başka bir şey. Oraya Puyol tarzı rakibi rahatsız eden, sindiren stoperdi yazsam rahat edecek miydin? Veya yeri geldiğinde rakibe dirsek atmayı iyi becerirdi desem?

Denizli gibi Terim de Semih'i monte etmişti, 2 sene önce çok beğeniliyordu. Şimdi hala MT'de ama hali ortada. Fofana, Monaco maçına mı takıldın?

Adamlık, Galatasaraylılık laflarını size göre öyle olmasa da böyle ucuz şekilde kullanmayın, ucuz değiller.

bak, 1989 da 18 yaşında bülent monaco maçında oynadı. Sonra 2 yıl yedekten girdi 20 yaşına kadar.

Sonra 1991 de Stumpf la başladı, bıraktığı güne kadar ilk 11 di.

Başlıkları bekliyorum.

Onu 2000 yılı başında göndermeye çalıştılar tek. O da kabul ettirmeye çalıştıkları şeyi kabul etmediğinden di.

Semih hiç bir zaman o düzeyde olmadı, ona hiç iyi demedim. Stoper gaddar olur, Cannavaro, Gentile, Puyol net stoperlerdir, tıpkı büyük kaptan gibi!!!

Sen bana 1992 den bıraktığı güne kadar bak bakalım hem milli takımda hem GS de kim oynamış ilk 11 de!!

bekliyorum !!

Forum FB forumuna dönmüş haberimiz yok

basketci kiz iyi gelmis buna sanki
cicim aylari bunlar
cöküse gecer birazdan

Vay vay vay altları kazısak Sabri'nin Alves ilan edildiği konularda çıkacak herhalde

Takimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var

Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?
Can bu mesaj sana ait olamaz :D

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var

Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?

şu an savunmamızdaki güvenebileceğim tek adam.

CihlD5rUoAA3CvY.jpg

semihle ilgili yapılan yorumlar o zamanın paradigmasına göre değerlendirilmelidir. semih konusunda, 2 seneden eski mesajlar benim için önemsizdir.

3,5 sene önceki düşüncelerimizin yüzümüze vurulmasını kınıyorum. O zamanlar hayallerimiz vardı bu armut ile ilgili. Şimdi ise defolup gitmesi tek hayalim.

sent via GSC

Takilmak icin alintiladim yaw.Ona bakarsak 2016'ya kadar benim de ovmuslugum var Semih'i.

Geri
Üst Alt