- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
o zamanda beş para etmez olduğunu biliyordum adamın tipinden belli futbolcu genlerine sahip olmadığı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek iyi hatırlamıyorsun. Fırsat bulursam dönemin haber başlıklarını atarım, yönetici, antrenörler ne demişti diye.
Futbolda çirkef olmak başka bir şey. Oraya Puyol tarzı rakibi rahatsız eden, sindiren stoperdi yazsam rahat edecek miydin? Veya yeri geldiğinde rakibe dirsek atmayı iyi becerirdi desem?
Denizli gibi Terim de Semih'i monte etmişti, 2 sene önce çok beğeniliyordu. Şimdi hala MT'de ama hali ortada. Fofana, Monaco maçına mı takıldın?
Adamlık, Galatasaraylılık laflarını size göre öyle olmasa da böyle ucuz şekilde kullanmayın, ucuz değiller.
Yuh be yuh başka da birşey demiyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ASLAN SEMİH
Semih nasıl bir cins aslan ?Gerizekalı
Semih nasıl bir cins aslan ?
bişeyi de bilme be kardeşimGerizekalı
İşte gerçek bir futbol vizyonuGüldüm.
Can bu mesaj sana ait olamazTakimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var
Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?
Eski eskilerde kaldı. O zaman aşırı ümitliydik herkes gibi, şimdi armutun teki olduğunu yüzlerce defa kanıtladı. Defolup gitmesi gerek
Takimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var
Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?
şu an savunmamızdaki güvenebileceğim tek adam.
3,5 sene önceki düşüncelerimizin yüzümüze vurulmasını kınıyorum. O zamanlar hayallerimiz vardı bu armut ile ilgili. Şimdi ise defolup gitmesi tek hayalim.
3,5 sene önceki düşüncelerimizin yüzümüze vurulmasını kınıyorum. O zamanlar hayallerimiz vardı bu armut ile ilgili. Şimdi ise defolup gitmesi tek hayalim.
sent via GSC