Il Capitano Olacak Çocuk: Semih Kaya

Niye gavur ismi koyuyorsunuz şekil oluyor diyemi :D

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Yaşına göre çok tecrübeli

Dortmund'dan gelen gençle ikili olabilirler mi onu merak ediyorum. Gençlere emanet olsa defans ne olur acaba bir ilk mi olur yoksa ütopya mı göreceğiz..

Adam gibi adam. Selçuk'la birlikte takımda en çok sahiplendiğim insan. İnşallah futbolu burada bırakırsın geleceğin kaptanı.

Kendini geliştirip Avrupa'ya gitmesini istemiyorum bizde kalsın abi niye Avrupa'ya gidiyo devler sıraya girecekmiş girsin biz neyiz mahalle takımımıyız zaten baya bir gelişme gösterdi 35'ine 36'sına kadar oynasın 700 maçı görsün Galatasaray forması altında efsanelerin efsanesi olsun gidip ne yapacak Avrupa'da. Allah aşkına Alpay gitti de ne yaptı.Bizim Türklerdeki bu mantığı gerçekten anlamıyorum ''kendini geliştirdikten sonra büyük bir takıma 10 milyon'a okuturuz'' diyo bi de ''okuturuz'' diyo ayrıyeten ''10 milyon'' diyo yerine kim gelecek Servet.Yada bir Dany buluruz sıfır kilometre olmadı son çare Chedjou'yu alır geliriz.Velhasıl kelam bu adamın değerini bilelim ve futbolu Galatasaray forması altında bırakmasına hep beraber tanık olalım.Aynı yaştayız hatta benden 1 gün önce doğmuş ama adam elimizde büyümüş gibi olacak :D ve nasıl dünyanın en iyi stoperleri arasında yer aldığına ve inanılmaz gelişimine tanık olmuş olacağız

Semih bi yere gitmez adam bi röportajında benim için avrupada oynamak galatasarayla avrupa kupası maçlarında oynamaktan ibarettir kariyerimin sonuna kadar bu formayı gururla terleticem demişti ayrıca eksikleri olsa dahi haksızlık ediliyo gerçekten yetenekli ve şu an takımdaki en güvenilir savunma oyuncusu gökhan zanla birlikte burdisso yeni geldi chedjouyu zaten söylememe gerek yok çöpün önde gideni

Geçen sene hiç memnun değildim performansından. Çok anlamsız kademe hataları yapıp, partneri Dany'e uyum sağlarcasına çok riskli hareketlere girişiyordu. Ama Mancini geldikten sonra epey değişti gerçekten.

Geçen sene hiç memnun değildim performansından. Çok anlamsız kademe hataları yapıp, partneri Dany'e uyum sağlarcasına çok riskli hareketlere girişiyordu. Ama Mancini geldikten sonra epey değişti gerçekten.

Dedigin gibi Dany vardi yaninda :D Bu Dany Thiago Silva yi, Terry yi bile bozar.

Yorumlara soyle bi baktimda 2 yil once herkes Semihten memnun ve umutluymus. Simdi hakli olarak cogu kisi begenmiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semihten umudunu kesen tasa doner diyebiliriz

Takimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var

Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?

:oley:

Ben halen toparlanacağına inanıyorum.

Evet düşüş var performansında ama mevkisi için yaşı geçmiş sayılmaz.

İyi bir takımla istikrar yakalayabilir.

Mesela aynı şeyleri Chedjou için söyleyenler, ondan çok daha genç Semih için tahammülsüz davranabiliyorlar.

Performansları arasında da öyle bir fark yok aslında.

Bundan bu saatten sonra bi cacik olmaz. Sagbek olarak oynamaya devam ederse Sabri nin yerini alabilir boylece Sabri den kurtulmus oluruz.

Geri
Üst Alt