Il Capitano Olacak Çocuk: Semih Kaya

avrupaya kiralik göndereceksin oldu oldu yoksa birdaha kendine gelemez.

ne toparlamasi be
o basketciyle evlendi
kari sorunu da baslicak
semih bitti
helvasini yiyeim

Ben halen toparlanacağına inanıyorum.

Evet düşüş var performansında ama mevkisi için yaşı geçmiş sayılmaz.

İyi bir takımla istikrar yakalayabilir.

Mesela aynı şeyleri Chedjou için söyleyenler, ondan çok daha genç Semih için tahammülsüz davranabiliyorlar.

Performansları arasında da öyle bir fark yok aslında.

Semihin doğru defansif özelliği yok. Hala performansi artabilir diyorsunuz.:D

1- Hava topu özürlü.

2- Yerden topu oyuna sokamaz.

3- kademenin ne olduğunu bilmez.

Bu adam dümdüz topçu olmuş. kartalsporda 11 olamayan bu torpilli bizde 11 oyuncusu olup çikti.

bülent korkmaz da yıllarca ne hatalar yaptı ama çalışmaktan da geri kalmadı kısıtlı yeteneğine rağmen son yıllarına doğru hatırı sayılı stoperlerden oldu. kahır gecelerinden çıkarak bülent korkmaz bülent korkmaz oldu
1997 September 17 Galatasaray Turkey Borussia Dortmund Germany 1 Champions League - YouTube

semih iyi başladı çok sevildi ancak tembellik etmeye başladı ben oldum havasına girdi yatışa geçti. yakın dönemdeki abilerinden öyle gördü çünkü. abileri gibide oldu. dilerim yakın zamanda elindekinin kıymetini değerini tekrar anlar ama tren kaçtı sayılır artık.

Evlat lobby'si baslamis. He he gelisir, kalsin bizde, yabancilar out.

Ilk sezon takim savunmasi oldugundan yaniltti bizleri. Vasat pozisyon bilgisi olmayan stoper halbu ki.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
bülent korkmaz da yıllarca ne hatalar yaptı ama çalışmaktan da geri kalmadı kısıtlı yeteneğine rağmen son yıllarına doğru hatırı sayılı stoperlerden oldu. kahır gecelerinden çıkarak bülent korkmaz bülent korkmaz oldu
1997 September 17 Galatasaray Turkey Borussia Dortmund Germany 1 Champions League - YouTube

semih iyi başladı çok sevildi ancak tembellik etmeye başladı ben oldum havasına girdi yatışa geçti. yakın dönemdeki abilerinden öyle gördü çünkü. abileri gibide oldu. dilerim yakın zamanda elindekinin kıymetini değerini tekrar anlar ama tren kaçtı sayılır artık.

Bulent Korkmaz icin "Hatiri sayilir stoper" derken Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi stoperi diyecektin sanirim renktas??

Semih 18 yasinda zamaninin en iyi forvetini durdurabilme ihtimali sifirdi.

Stoper dedigin gaddar olur. Hirsli olur. Kafadan en az 3 tahtasi eksik olur. Sakatlik cok az yasar. Pozisyon alma yetisi cok cok ust duzey olmalidir.

Semih hic birine haiz degil. Iyi paraya satilmali chedjou gibi.

Bulent Korkmaz icin "Hatiri sayilir stoper" derken Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi stoperi diyecektin sanirim renktas??

Stoper dedigin gaddar olur. Hirsli olur. Kafadan en az 3 tahtasi eksik olur. Sakatlik cok az yasar. Pozisyon alma yetisi cok cok ust duzey olmalidir.

evt.

Fırsat varken elden çıkarılmalı.Adam sabri olmayı seçerek yatışı seçti.

Mancini inter transferi olmayinca semihte düşüş oldu

En iyi stoper sedat. Hani 2009da vefat eden

Bülent de uzun zaman çöp kategorisindeydi, agresif, çirkef yapısı ve yılmaması ile Bülent Kaptan oldu yoksa kapıdan kovulduğunda bacadan girmeye kalkmazdı defalarca. İstenilmeyen, beğenilmeyen adamdı efsane kaptan olmadan önce.
Semih de ise o hırs, agresiflik hiç yok, çalışkan olduğu da söylenemez. İlla takımda duracaksa sağ bekte takılsın daha az zarar verir.

Sat gitsin çöpten öteye gidemez!!

Bülent de uzun zaman çöp kategorisindeydi, agresif, çirkef yapısı ve yılmaması ile Bülent Kaptan oldu yoksa kapıdan kovulduğunda bacadan girmeye kalkmazdı defalarca. İstenilmeyen, beğenilmeyen adamdı efsane kaptan olmadan önce.
Semih de ise o hırs, agresiflik hiç yok, çalışkan olduğu da söylenemez. İlla takımda duracaksa sağ bekte takılsın daha az zarar verir.

Allah akil fikir versin.

Yasim 45. Kendimi bildim bileli GS liyim.

Yillardir mac seyrederim. Buyuk kaptan hic bir zaman cop kategorisinde olmadigi gibi hep milli takimin 1.stoperi konumundaydi.

18 yasindayken fofana gibi o yillarin dunyada ilk 3 forveti arasinda olan forvete nefes aldirmadi.

Buyuk kaptana cirkef diyen adam degildir, olmadigi gibi GS li hic degildir.

Yuh be yuh başka da birşey demiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Efsane kadro dedigimiz adamlar, 1995´den itibaren tamamen tasfiye olmak üzereydi. Bu sosyal medya o dönemler olsaydi, Galatasaray ne 4 kere üst üste sampiyon, ne de UEFA Kupasini alirdi...
Semih gayet iyi ve düzgün bir oyuncu. Türk futbolunda 24 yasinda Semih kadar banko oyuncu olarak basarilar yasamis, Sampiyonlar ligi tecrübesi yasamis, 1 belkide 2 stoper vardir.

Umarim Milli takimda sakatliklar olmaz da, Serdar Aziz ile birlikte stoper ikilisi olustururlar.

Allah akil fikir versin.

Yasim 45. Kendimi bildim bileli GS liyim.

Yillardir mac seyrederim. Buyuk kaptan hic bir zaman cop kategorisinde olmadigi gibi hep milli takimin 1.stoperi konumundaydi.

18 yasindayken fofana gibi o yillarin dunyada ilk 3 forveti arasinda olan forvete nefes aldirmadi.

Buyuk kaptana cirkef diyen adam degildir, olmadigi gibi GS li hic degildir.

Demek iyi hatırlamıyorsun. Fırsat bulursam dönemin haber başlıklarını atarım, yönetici, antrenörler ne demişti diye.
Futbolda çirkef olmak başka bir şey. Oraya Puyol tarzı rakibi rahatsız eden, sindiren stoperdi yazsam rahat edecek miydin? Veya yeri geldiğinde rakibe dirsek atmayı iyi becerirdi desem?

Denizli gibi Terim de Semih'i monte etmişti, 2 sene önce çok beğeniliyordu. Şimdi hala MT'de ama hali ortada. Fofana, Monaco maçına mı takıldın?

Adamlık, Galatasaraylılık laflarını size göre öyle olmasa da böyle ucuz şekilde kullanmayın, ucuz değiller.

Geri
Üst Alt