Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.602
- 8.711
- 2.163
avrupaya kiralik göndereceksin oldu oldu yoksa birdaha kendine gelemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olgun biri ama bu hızla gelişmeye devam ederse Sabri v2.
Ben halen toparlanacağına inanıyorum.
Evet düşüş var performansında ama mevkisi için yaşı geçmiş sayılmaz.
İyi bir takımla istikrar yakalayabilir.
Mesela aynı şeyleri Chedjou için söyleyenler, ondan çok daha genç Semih için tahammülsüz davranabiliyorlar.
Performansları arasında da öyle bir fark yok aslında.
bülent korkmaz da yıllarca ne hatalar yaptı ama çalışmaktan da geri kalmadı kısıtlı yeteneğine rağmen son yıllarına doğru hatırı sayılı stoperlerden oldu. kahır gecelerinden çıkarak bülent korkmaz bülent korkmaz oldu
1997 September 17 Galatasaray Turkey Borussia Dortmund Germany 1 Champions League - YouTube
semih iyi başladı çok sevildi ancak tembellik etmeye başladı ben oldum havasına girdi yatışa geçti. yakın dönemdeki abilerinden öyle gördü çünkü. abileri gibide oldu. dilerim yakın zamanda elindekinin kıymetini değerini tekrar anlar ama tren kaçtı sayılır artık.
Bulent Korkmaz icin "Hatiri sayilir stoper" derken Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi stoperi diyecektin sanirim renktas??
Semih 18 yasinda zamaninin en iyi forvetini durdurabilme ihtimali sifirdi.
Stoper dedigin gaddar olur. Hirsli olur. Kafadan en az 3 tahtasi eksik olur. Sakatlik cok az yasar. Pozisyon alma yetisi cok cok ust duzey olmalidir.
Semih hic birine haiz degil. Iyi paraya satilmali chedjou gibi.
Bulent Korkmaz icin "Hatiri sayilir stoper" derken Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi stoperi diyecektin sanirim renktas??
Stoper dedigin gaddar olur. Hirsli olur. Kafadan en az 3 tahtasi eksik olur. Sakatlik cok az yasar. Pozisyon alma yetisi cok cok ust duzey olmalidir.
bülent korkmaz da yıllarca ne hatalar yaptı ama çalışmaktan da geri kalmadı kısıtlı yeteneğine rağmen son yıllarına doğru hatırı sayılı stoperlerden oldu. kahır gecelerinden çıkarak bülent korkmaz bülent korkmaz oldu
1997 September 17 Galatasaray Turkey Borussia Dortmund Germany 1 Champions League - YouTube
semih iyi başladı çok sevildi ancak tembellik etmeye başladı ben oldum havasına girdi yatışa geçti. yakın dönemdeki abilerinden öyle gördü çünkü. abileri gibide oldu. dilerim yakın zamanda elindekinin kıymetini değerini tekrar anlar ama tren kaçtı sayılır artık.
En iyi stoper sedat. Hani 2009da vefat eden
Adam gibi adam. Selçuk'la birlikte takımda en çok sahiplendiğim insan. İnşallah futbolu burada bırakırsın geleceğin kaptanı.
Bülent de uzun zaman çöp kategorisindeydi, agresif, çirkef yapısı ve yılmaması ile Bülent Kaptan oldu yoksa kapıdan kovulduğunda bacadan girmeye kalkmazdı defalarca. İstenilmeyen, beğenilmeyen adamdı efsane kaptan olmadan önce.
Semih de ise o hırs, agresiflik hiç yok, çalışkan olduğu da söylenemez. İlla takımda duracaksa sağ bekte takılsın daha az zarar verir.
Yuh be yuh başka da birşey demiyorum.Bülent de uzun zaman çöp kategorisindeydi, agresif, çirkef yapısı ve yılmaması ile Bülent Kaptan oldu yoksa kapıdan kovulduğunda bacadan girmeye kalkmazdı defalarca. İstenilmeyen, beğenilmeyen adamdı efsane kaptan olmadan önce.
Semih de ise o hırs, agresiflik hiç yok, çalışkan olduğu da söylenemez. İlla takımda duracaksa sağ bekte takılsın daha az zarar verir.
Allah akil fikir versin.
Yasim 45. Kendimi bildim bileli GS liyim.
Yillardir mac seyrederim. Buyuk kaptan hic bir zaman cop kategorisinde olmadigi gibi hep milli takimin 1.stoperi konumundaydi.
18 yasindayken fofana gibi o yillarin dunyada ilk 3 forveti arasinda olan forvete nefes aldirmadi.
Buyuk kaptana cirkef diyen adam degildir, olmadigi gibi GS li hic degildir.