Il Capitano Olacak Çocuk: Semih Kaya

Takilmak icin alintiladim yaw.Ona bakarsak 2016'ya kadar benim de ovmuslugum var Semih'i.
Mal herif hepimizin duyguları ile oynadı altyapıdan çıkan yeni Bülent kaptan diye.

Armut oldu sonuçta kim bilirdi böyle öküz gibi gelişmeyeceğini yerinde sayacağını. Sorsan bana yabancı hayranı derler forumda küçük akıllarınca ama zamanında Semih gibi Burak gibi adamlara umut bağlamış birisiyim. Bunun gibi maller yüzünden yerlilere karşı umudumu yitirmişim ben.

sent via GSC

can büyükün skandalları bitmiyor ha

can büyükün skandalları bitmiyor ha
ab1fef7b82ec91dbdb680c386c0af58b.jpg

sent via GSC

Hepiniz benim mesajima yüklendiniz ama adam para kazandirarak gidiyor lan :D

40 yil düsünsem Semih den bir gün para kazanacagimiz aklima gelmezdi.

Yarın vedalaşıyormuş ciddi ciddi, Allahım sana şükürler olsun! Acerbiye yükleyelim gelen parayı!

takımda ilk maçına çıktığı günden beri kendisinin futbolcu olmadığını söylediğim ve savunduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum :D

İlk sayfalar da efsane yorumlar var.

Takimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var

Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?

Can futbolcudan anlıyon ha :D

Karakter olarak hala çok severim, sayarım. 10 numara adamdır Semih.

Takimimizdaki en cok sevidigim adam, gerek kisiligiyle, gerek futbolculuguyla, gerek mütevaziligiyle. Umarim bir gün o lakabi kullaniriz senin icin. O kaptanlik pazubandi cok yakisir sana. Adam gibi adam Semih Kaya. Ama daha erken kaptanlik, zamani var

Bu arada: Ya arkadaslar ben bu GQ dergisini nereden bulacagim almanyada. Röpörtagi baska türlü okuyabilmem mümkün mü?

Abi bak Lewa mı Burak mı mesajın da duruyor daha. Bunları imha etmen laızm. :asd22:

Geri
Üst Alt