- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Ilgaz Çınar: “Şenol Güneş yabancı sınırlamasına kafayı takacağına grupta oynayacağı maçlara konsantre olsaydı şimdi çok farklı yerlerde olurduk. Bu oyuncu grubuyla lider bitirememek skandaldır." (A Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursaspor sonra kume dusmese bunu demek mantikli olabilirdi ayrica onerdikleri topcular degil baskalari alinmis bunlari cok anlattiılgaz o kadar anlıyodun toptan da niye bursadan falan dehlediler seni kanalıma abone olun diye dolanıyon şimdi![]()
ılgaz o kadar anlıyodun toptan da niye bursadan falan dehlediler seni kanalıma abone olun diye dolanıyon şimdi![]()
kimdeymiş sorun rengimsonunda biri çıkmış
geçen de galatasarayda sorun kadroda değil demişti onu da tuttum
konuşun yav korkmayın bu heriflerden
Şenor'a da fazla sallamayın. Sonra gelip bizim hocalara sarıyorlar. Her branşta böyle oldu. Terim, Ataman ve Memnun hepsi en sonunda milli takımı tercih etmek zorunda kaldı.
ben mt oyuncularnın abartıldığı kanaatindeyim öyle süper topçu fln yok dengesiz bi vaziyet var bi kaç tane iyi takımda oynayan defans var diye. zımb da ortalama bence ha hu yapılacak kadar vahim değil
Terim'i zamanında gönderen herifler ah edip geri getirmezler. Gerçi Soylu'yu bile içleri aldı, Terim'i de geri isterler heralde. Tek bildiğim vatan millet sakarya deseler hocamın yine her şeyi bırakıp koşa koşa gideceği, o da adamın yaradılışı yapabilecek bir şey yok.
yoruma bak mala bakılgaz o kadar anlıyodun toptan da niye bursadan falan dehlediler seni kanalıma abone olun diye dolanıyon şimdi![]()
ahbabım gecenin bu saatinde de futbol konuşmaTerim'i tüpçü gönderdi. Tüpçü başkan olsa olmazdı. Nihat isterse olabilir. Kesin demiyorum ama ihtimali var.