GSCimbom
İlhan Cavcav, Ahmet Çalık'ın Fiyatını Belirledi!
E

İlhan Cavcav, Ahmet Çalık'ın Fiyatını Belirledi! Sayfa 3

Emre Arslan ·

Cevap
58
Okunma
2,9K
Sayfa
3/3
Anadolu kulüplerini kurtarmaya devam önce kasımpaşa sonra bursa şimdi de bunlar adamın misyonu bu demekki

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortalama bir komisyonda anlaşılır dert etmeyin çünkü transferin amacı komisyon allah belanızı versin topunuzun ekranı yumruklamamak için zor duruyorum

2 milyon euro ve bir futbolcuya anlaşalım

Bence bu ligde alınabilecek tek yerli oyuncu Ahmet Çalık'tır

Dediğim rakamlara biterse sevinirim

5 de ister 10 da ister. ben olsam 15 isterim. bizim taraftarda bu hovardalık varken . serdar gibi müzmin sakat bastonluyu bize dünya paraya kitlediler. niye ? orda burda bazıları iyidir hoştur gelsin dedi. birkaçı hariç kimse de demedi ki bu adamın sakatlık mazisi ortada ne yapıyorsunuz ?
ahmet çalık kimdir yav kalibresi nedir ? anadolu kulupleri yolunacak kaz gibi görüyor bizi.
buna bu parayı vereceğime giderim afrikadan bir yamyam getiririm daha iyi. ne olacak sanki . defansımıza ramos gelse de her maç yiyoruz zaten .
bari en azından biraz tecrübe kazandıktan sonra fizikle boyla bir şey yapar.

4-5 milyona misal bocetti cok rahat alınabilir hatta dahada iyi ve uzun bir stoper alınabilecekken neden yerli vede vasat birine para gömüyoruz

neden illa yerli o paraya canavar gibi stoperler bulursun bizim ligin stoperleri cokmu iyi

Bizimkiler bu parayı çıkıp verirse daha bir tane bile forma almam.

Böyle çöplerin bonservisine gideceğini görmeye dayanamıyorum o paranın