İlhan Palut: "Mithat Pala için üzgünüz. Bileğinde bir kırık şüphesi var, hastanede kontrolleri yapılıyor"

Rizespor, Mithat Pala'nın fibula kemiğinde spiral kırık tespit edildiğini açıkladı.

Cok uzuldum ama kimse basmadi sanirim takilip dondu bilegi talihsizlik gecmis olsun cocuga

Geçmiş olsun. En kısa zamanda sahalara dönsün.

Hiç görüntü yok mu o ana dair? İlk dklar sakin sakin hakeme itiraz ediyordu sonra bir anda kıvranmaya başladı. Ne oldu anlamadik

Hiç görüntü yok mu o ana dair? İlk dklar sakin sakin hakeme itiraz ediyordu sonra bir anda kıvranmaya başladı. Ne oldu anlamadik
Zaha ve Kerem top almaya pres yaparken bu yere düşüyor sağ bileği bacağının altında kalıyor.
Video dk 01:25:00 ile izleyebilirsin

Cok gecmis olsun sporcu kardesimize. Caykur Rize'ye ise gecmis olsun dilemem.

Uzuldum ya gecmis olsun. İlk sakatlik aninda kizdim hatta atsana pasini 3 kisi uzerinde hala top suruyosun diye. Bilinmez iste olacagi varsa oluyor. Cok ters kaldi ayagi

Geçmiş olsun, şanssız bir pozisyonda kötü sakatlık yaşamış.

Zaha ve Kerem top almaya pres yaparken bu yere düşüyor sağ bileği bacağının altında kalıyor.
Video dk 01:25:00 ile izleyebilirsin

Yaklaşık 75 dk falan izleyince farkettim tüm maçın verildiğini. Sayende 2. kez maçı izlemiş oldum Tunacim😄

Geçmiş olsun, Mert hakana olsa üzülürüm çünkü fenerbahçe'de ilk 11 için vasat bir isim eksilmiş olur. Aynı şekilde krunice de 🙄

levent mercan'i gönderirlerse bunu alabilir fener sol beke.

Geri
Üst Alt