GSC Haber İlk 11'imiz Belli Oldu

haha tarıkı isteyenler lig maçlarını özetten izliyor sanırım balikesir gibi 2.lig takımı otobana çevirdi onun kanadını

prandelli adam olmaz meloyu stoperde oynatıyo sneijderi ön libero , yenilirsek umarım kovulur
Tarık gibi hızlı bir oyuncu otoban oluyorda Veysel olmuyor sanki oda çok boşluk veriyor,Tarık ondan çok daha teknik ve hucumda çok daha efektif Tarık kesinlikle Veyselden iyi.Şu 3 maçlık performansı bile Veyselden çok daha iyiydi.

rezalet..

veysel
yekta
dzemaili
hazır olmayan pandev

Neden Olcan ve/ve ya Bruma yok??? Neden Tarık Çamdal yok?

Maçı izlemeye kafeye gidecektim ama kadroyu görünce vazgeçtim, şimdiden söyleyim veysel ile tellese boşuna kufretmeyin 120 m boydan boya onlara emanet

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık gibi hızlı bir oyuncu otoban oluyorda Veysel olmuyor sanki oda çok boşluk veriyor,Tarık ondan çok daha teknik ve hucumda çok daha efektif Tarık kesinlikle Veyselden iyi.Şu 3 maçlık performansı bile Veyselden çok daha iyiydi.

veyselin savunması tarıktan kat kat iyi bunun hakkında isteyenle iddiaya girerim.
tarık hücumda veyselden daha iyi bunu kabul ediyorum ama bu maçta önceliğimiz savunma yapmak olmalı. karşımızda arsenal var sivasa benzemez.
veysel hücumda belkide hiç etkili olmayacak bugün bunu biliyorum ama sizde hocayı ve taktik anlayışını anlayın artık.
beklerden biri herzaman ofansif biri defansif oluyo .
sol bekte telles varsa sağbekte veysel var
sol bekte tarık varsa sağ bekte yine veysel var
sol bekte hakan balta varsa sağ bekte tarık var

edit: bekin ilk görevi hücummudur savunmamı ?

Saçma bile az kalır bu 11 e

Sent from my iPhone using Tapatalk

veyselin savunması tarıktan kat kat iyi bunun hakkında isteyenle iddiaya girerim.
tarık hücumda veyselden daha iyi bunu kabul ediyorum ama bu maçta önceliğimiz savunma yapmak olmalı. karşımızda arsenal var sivasa benzemez.
veysel hücumda belkide hiç etkili olmayacak bugün bunu biliyorum ama sizde hocayı ve taktik anlayışını anlayın artık.
beklerden biri herzaman ofansif biri defansif oluyo .
sol bekte telles varsa sağbekte veysel var
sol bekte tarık varsa sağ bekte yine veysel var
sol bekte hakan balta varsa sağ bekte tarık var

edit: bekin ilk görevi hücummudur savunmamı ?
Tarığın defansı abarttığın kadar kötü değil ayrıca Veyselden çok daha dinamik ve yetenekli ayrıca Veyselin defansıda çok iyi değil çoğu pozisyonda ağır kalıyor.

Geri
Üst Alt