İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hay senin belgandanada akbabanada babelinede vsvs

Ömer Bayram ve etebo ya çok küfür edeceğiz gibi geliyor bana ama umarım yanilirim bu ikili varken sol kanat da Babel olaydı tam küfre baglasaydık

Taylan yok demek ki hoca etoboyu beğendi.Sol açık onyekuru sağ da emre oynayacak gibi.Şu kadroda en zayıf halka emre kılınç .Lyundamayıda hocamız affetti demek ömer bayram denen futbolcumuzu görmedim.Tartışmasız şuanda ki en zayıf tarafımız ömerin olduğu her yerdir
omer bayrami en zayif halka olarak gormemen üzdü

Şu efecan vitaminsizine top kaptırıp çalım yemesinler yeter. Kupa maçında hasta olmuştum.

Taylan ve falcao için cevabı vardır hocanın ama o soruları sorabilecek beyinde muhabir pek yok

Taylan etobo olunca birbirlerini bozuyor ama bu etobo taylanı bir tek paşa maçındaki bataklıkta kesmeliydi başka türlü oyun olarak onun yanına bile yaklaşamaz.

futbol taktik işi değil mi rtaşlar taylan her maç oynamalı mı bunu maçtan sonra tartışırız neden yok diye :D

taylan neden yedek diye sormadan önce sorulması gereken sorular 1- Ömer bayram neden kadroda 2- Kerem yedekken emre kılınç gibi biri neden 11 de ?

Bazen Fatih Terimi anlamakta zorluk çekiyorum

Geri
Üst Alt