- 20 Eylül 2009
- 17.749
- 15.837
- 2.613
Ömer+Arda dışında iyi 11.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk hocamız tarafından "altın tepside" kuşlara sunulmuştur
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Alanyasporun çok koştuğuna katılmıyorum. Çok iyi çıkıyorlar atağa dogru ama çok koşmuyorlar, özellikle kupa maçını düşünürseniz geride bekleyip kontra çıktılar , topu veren bjk ve fener karşısında hiçbir şey yapamadılar. 60 tan sonra oyundan fena düşüyorlar yeterki o ana kadar en fazla bir fark geride olursak yeter diye düşünüyorum. Diğer taraftan öne geçen biz olur ve golün ardından en az 15-20 dk yemezsek çözülürler. Ama Allah korusun 2 fark geriye düşersek büyük sıkıntı.Ardanin 30 dakika sonra kosacak hali kalmaz, son 20 dakika oyuna girmesi gereken oyuncu ilk 11 de cikiyor. Karsinda cok kosan bir takim var ve sen arda ile basliyorsun, haydi forvet arkasi oynarsa belki idare eder ama kanat resmen faciya olur. Zaten Arda yedlin ve Ömer Henry kanatlari bence cok orantisiz dört oyuncuda savunma yapmayi bilmiyor
Hafif sakatligi varmis halen diyorlarTaylan niye yedek
Özel durum diyorlar.Taylan niye yedek
Sene başından beri hep ilk 11.Adamın maçı çıkaramayacağı açık illa oynatıcam diyorsa Terim 60dan sonra oyuna alsın daha fazla katkısı olur ama inadından vazgeçmiyor.Ardanin 30 dakika sonra kosacak hali kalmaz, son 20 dakika oyuna girmesi gereken oyuncu ilk 11 de cikiyor. Karsinda cok kosan bir takim var ve sen arda ile basliyorsun, haydi forvet arkasi oynarsa belki idare eder ama kanat resmen faciya olur. Zaten Arda yedlin ve Ömer Henry kanatlari bence cok orantisiz dört oyuncuda savunma yapmayi bilmiyor
En iyi değil en yetenekli yazmistim ama sıkıntı yok sen öyle bilTr ye gelmis en iyi santrafor abubakarin takimina mi yoksa fenere mi