İlk 11'imiz Belli Oldu!

Ömer+Arda dışında iyi 11.

Sol bek omer nasil otoban olacak orası acaba çok merak ediyorum

Ömer tercihi iyi fakat Arda yerine Kerem daha iyi olurdu bence. Hocanın bu Arda ısrarı en çok Ardaya zarar veriyor. Bize bol mücadele edecek adam lazım.

Ardanin 30 dakika sonra kosacak hali kalmaz, son 20 dakika oyuna girmesi gereken oyuncu ilk 11 de cikiyor. Karsinda cok kosan bir takim var ve sen arda ile basliyorsun, haydi forvet arkasi oynarsa belki idare eder ama kanat resmen faciya olur. Zaten Arda yedlin ve Ömer Henry kanatlari bence cok orantisiz dört oyuncuda savunma yapmayi bilmiyor

Kerem'i istemeyi anlarım da kesilecek oyuncunun Arda olması gerektiği düşüncesi enteresan.

Donk'un olmaması müthiş.

Kerem de olmalıydı

Şampiyonluk hocamız tarafından "altın tepside" kuşlara sunulmuştur

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi elleri işe de götürüp vermiştir
Kadro tartışılır ki bana göre de Ömer, Etebo ve arda olmamalıydı ama bu mesaj ve şampiyonluk verildi vs türevi mesajlar iyi niyetle atılmış birer mesajlar değildir. Bakalım maç sonu nereye kaybolacaksınız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ardanin 30 dakika sonra kosacak hali kalmaz, son 20 dakika oyuna girmesi gereken oyuncu ilk 11 de cikiyor. Karsinda cok kosan bir takim var ve sen arda ile basliyorsun, haydi forvet arkasi oynarsa belki idare eder ama kanat resmen faciya olur. Zaten Arda yedlin ve Ömer Henry kanatlari bence cok orantisiz dört oyuncuda savunma yapmayi bilmiyor
Ben Alanyasporun çok koştuğuna katılmıyorum. Çok iyi çıkıyorlar atağa dogru ama çok koşmuyorlar, özellikle kupa maçını düşünürseniz geride bekleyip kontra çıktılar , topu veren bjk ve fener karşısında hiçbir şey yapamadılar. 60 tan sonra oyundan fena düşüyorlar yeterki o ana kadar en fazla bir fark geride olursak yeter diye düşünüyorum. Diğer taraftan öne geçen biz olur ve golün ardından en az 15-20 dk yemezsek çözülürler. Ama Allah korusun 2 fark geriye düşersek büyük sıkıntı.

Omer bayram hakikaten buyuk risk hele hele bekte beli donmuyor tam bir saatli bomba efecan macin yildizi olmaya adaydir

kerem sonradan girdiginde daha fazla katki veriyor

muslera
yedlin boss marcao linnes
----------taylan---------
kerem etebo gedson henry
----------mohamed---------
böyle olmalıydı kadro birilerini sağ kanatta denemek yerine keremi ısrarla oynatmak gerekir,ömerin sol bekte oynaması facia zaten inşallah başımızı ağrıtmaz..

Kerem oynamasi lazim, en heycanlandiran oyunculardan.
Sirf onu izleyebilmek için sabirsizlandim koca hafta.
Neyse ins. Ikinci yari girer ve o arada lüzümlü skoru aliriz.

Maç başlayınca göreceğiz takımın durumunu. Bir tek Ömer'i hiç anlayamadım.

Sene başından beri hep ilk 11.Adamın maçı çıkaramayacağı açık illa oynatıcam diyorsa Terim 60dan sonra oyuna alsın daha fazla katkısı olur ama inadından vazgeçmiyor.

Geri
Üst Alt