Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Selcuk yerine Oguzhan ve Olcay yerine Olcan´i kullanirdim. Stoperde Mehmet Topal´i da begenmem, muhtemelen topu biraz daha hizli cikartmak icin ayagi top yapan bir isim kullanildi. Gökhan Gönül yerinede bizim Tarik´i tercih ederdim.
Töre karari cok cesur bir karar, eger Türkiye yenilirse bütün oklar terim´e cevirilecek...
Adem Büyük bu formuyla Umut Bulut'tan cok daha faydali olurdu. Her türlü hiyarligi yapan Gökhan Töre'yi, Olcan'a tercih etmek komedi. Orta sahada Bilal Kisa acayip formda, Oguzhan Özyakup ise hareketlilik getirirdi.
Terim'den yine ezbere bir kadro! Yeni prensi Ozan Tufan disinda her zaman forma verdigi adamlar oynuyor.
Topal derbide yabancılık çekmesin diye alıştırmaya çalışıyor herhal. Koskoca Türk milli takımı sanki kadro kısıtlaması varmış gibi topalı defansta oynatıyor şaka gibi lan.
Kadro çok ofansif olmuş 2 bekimiz defans yapmayı bilmiyor nerdeyse. Ozan Tufan seçimi bu kadar önemli maçta yanlış tercih gibi. Son olaylardan sonra Töre'nin performansı muamma(gerçi ben normalde de hiç beğenmiyorum). Umut'un formu ortada. Takımda 2-3 oyuncu dışında gerisi kötü tercih gibi. Topal niye dafansta
Kendi evimizde olsa bile daha dengeli ve sabırlı bir oyun oynamamız gerekir, çok kontra atak yeriz gibi...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.