GSC Haber İlk 11'miz Belli Oldu!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
8a5ffab77d-17630.png

semihle topalın arası mı açılmış o ne öyle

Ozan Tufan hariç beğenmedim.

Ozan Tufan Selçuk ortasahasi kadar ölü bi ortasaha daha görmedim geçmiş olsun bi facia daha geliyor

Töre'yi odullendirip ilk 11'de baslatmis

stoperde semih-topal tutmaz

arda'dan 10 numara olmaz

ozan tufan ilk 11 icin yetersiz

Bu kadar hata uzerine bu mactan en fazla 1 puan aliriz

Terim tüpçüden intikam alıyor bence. :hat:

Çekler çakar.

I am the one who knocks!

Ben Selcuk yerine Oguzhan ve Olcay yerine Olcan´i kullanirdim. Stoperde Mehmet Topal´i da begenmem, muhtemelen topu biraz daha hizli cikartmak icin ayagi top yapan bir isim kullanildi. Gökhan Gönül yerinede bizim Tarik´i tercih ederdim.

Töre karari cok cesur bir karar, eger Türkiye yenilirse bütün oklar terim´e cevirilecek...

Adem Büyük bu formuyla Umut Bulut'tan cok daha faydali olurdu. Her türlü hiyarligi yapan Gökhan Töre'yi, Olcan'a tercih etmek komedi. Orta sahada Bilal Kisa acayip formda, Oguzhan Özyakup ise hareketlilik getirirdi.

Terim'den yine ezbere bir kadro! Yeni prensi Ozan Tufan disinda her zaman forma verdigi adamlar oynuyor.

mafya ilk 11de

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Aman Töre'yi oynat ha. Terim işte budur desin millet gerisi mühim değil.

Ozan Tufan kumaş ama sadece kumaş. Çok eksiği var.

Benim kadrom.

--------------------------------------Tolga--------------------------------

--Gökhan------------Semih-------------Balta------------Caner----------

--------------------------------Topal---------------------------------------

--------------Selçuk----------------------Oğuzhan------------------------

-Töre-----------------------Arda-------------------------Olcay------------

----------------------------Umut/mevlüt------------------------------------

şeklinde olurdu.

çöm ozan rezil selçuk yeteneksiz umut yanlış tercihler olmuş ayrıca mafianın ne işi var ?

Bizim Balta Topaldan da, Ersandan da ve Bekirden de iyi stoper bence.

I am the one who knocks!

Topal derbide yabancılık çekmesin diye alıştırmaya çalışıyor herhal. Koskoca Türk milli takımı sanki kadro kısıtlaması varmış gibi topalı defansta oynatıyor şaka gibi lan.

OHA bu nasıl kadro :D çekler gününde olursa delik deşik ederler

Kadro çok ofansif olmuş 2 bekimiz defans yapmayı bilmiyor nerdeyse. Ozan Tufan seçimi bu kadar önemli maçta yanlış tercih gibi. Son olaylardan sonra Töre'nin performansı muamma(gerçi ben normalde de hiç beğenmiyorum). Umut'un formu ortada. Takımda 2-3 oyuncu dışında gerisi kötü tercih gibi. Topal niye dafansta

Kendi evimizde olsa bile daha dengeli ve sabırlı bir oyun oynamamız gerekir, çok kontra atak yeriz gibi...

Caner Romanya macindan sonra patlama yapmisti.Topal'da da boyle olursa Terim'e olan nefretim daha da artar.

Geri
Üst Alt