İlk 11′miz Belli Oldu!

Muslera

Sabri-Semih-Hakan-Telles

Yekta

Melo-Selçuk

Burak-Drogba-Sneijder​

benim ve ntvsporun ortak görüşü

diziliş konusunda bu. bakalım böylemi olacak. belki osda değişiklikler olabilir.

Hocam severim seni çokta.Şu her maçta neden savunmadaki adamlarda oynama yapıyorsun onu anlamıyorum.Veysel varken sabri neden bek.Balta semih oturttun tamam.Neden yabancı hakkını eboue den değilde ched ten yana kullandın.Korayı koyarsın yedege tamam.Anlayamıyorum bazı kararlarını.

Kim oynarsa oynasın artık umurumda değil. Yeter ki yenelim. O kadar mantıksız şeyler var ki, say say bitmez zaten.

çift forvet değil 3 forvet arkadaşım anlayın artık basmıyormu ya. burak-didi-sno.

not:defansda chedjou-semih olmalıydı. ne yapmaya calısıyor hoca anlamadım gitti. chelsea macı geldi hala semih-balta.

sabri tercihi rezillik zaten.

Sneijder'dan sol forvet olmayacağını Mancini hariç bütün dünya biliyor.

Muslera

Sabri-Semih-Hakan-Telles

Yekta

Melo-Selçuk

Burak-Drogba-Sneijder​

diziliş konusunda bu. bakalım böylemi olacak. belki osda değişiklikler olabilir.

Şunu dizmek için aynştayn olmaya gerek yok.

Bu macı kaybedersek kesinlikle sorumlusu mancinidir.Kanatlar işlemiyor görmüyormu bu adam sabriyi oynatıyor

Hayırlısı olsun inşallah yeneriz

Sol forvet hikayesi yalan deplasmanda takımsal ve selçukda sorun var

tapa tapa duuu

ne sabrisi arkadaş çıldırtmayın adamı...

7924incix3967657.gif

Mancını gene hatalı kadro cıkartıyor. Bırıncısı yabancı sınırı varken chedjou ya ılk 11 oynar ya da ılk 18 e gırmez. Yedek defans oturtacaksan gokhan zanı veya korayı koyarsın. Su an bence 1 yabancı hakkımızı heba edıyoruz. 2.si sag kanadı sabrı ve burak olan takım deplasmanda hıcbır macı kolay kazanamaz.

Akhisar maçında gördük olurmu olmazmı kardeşim.

Renktas ne alaka? Akhisar macında forvete benı koysan bende gol atardım. Sneijder akhisar macında sol acık olarak ne yaptı? Cızgıye ınıp orta kestı mı? Sneijder ıyı oyuncu oldugu ıcın nereye koysan oynuyor ancak sneijderın asıl yerının forvet arkası oldugunu gormemek ıcın kor almak gerekır.

:yikes::eek:şaka mı bu ? umarım kazanırız son şansımız bu maç !!!! manciniye hala güveniyorum bir bildiği var demekki yani umarım vardır:cool-96:

Mancini'den ümidi kesiyorum. Ki forumda onu ilk savunanlardan biriydim..

Berk Ismail var galiba yedekte

Muslera

Sabri-Semih-Hakan-Telles

Yekta

Melo-Selçuk

Burak-Drogba-Sneijder​

Bence de dizilis budur.

Sadece melo ile yektanin yeri degisiktir bence.

Geri
Üst Alt