İlk Galatasaray Hayal Kırıklığınız

98'deki Athletic Bilbao-Galatasaray 1-0'lık maç. Yattığımda sinirden elim ayağım buz kesmişti. Fener'e tarihi fark atacakken 1-0 yenildiğimiz lig maçı da var şu Johnson salağının attığı gol.

Fenerle olan ve kaybettiğimiz dramatik maç çoktur ya.

Sami Yen'de Roma'dan son dakika golü yemiştik. 2002 olması lazım.

Kalelerini ablukaya aldığımız bir maçta, Rüştü'nün ağzından, orasından, burasından dönen şutlarımız akabinde altı gol yediğimiz maçtır. Kesinlikle olacak iş değildi, çok çok iyi oynadık neredeyse maç tek kaleydi. Ama adamların her kontra atağı gol oldu.

Eğer o maçta bazı yasaklı işlere girmedilerse, fizik kurallarıyla bir açıklaması yapılabilecek gibi bir durum değildi. Resmen Kadıköy'de en baskın oynadığımız maçlardan biriydi.

Yoktur

Olmuşsa da unutulmuştur

Yardan ne gelirse baş göz üstüne

Maç özeli değil ama küçücük çocukken Tanju'yu çok severdim, febeye gitmesi ilk hayal kırıklığımdı çocuk kafası ile.

hamza sezonu
sneijder'in dogru duzgun bir vedalasmadan apar topar gonderilmesi
ribery'nin elden kacmasi

Soru ilk hayal kirikiligimiz ise 4-1'den 4-4'e gelen sokukbahce macidir. Yoksa baskalari da mevcut. Isin komik tarafi Trabzon'lu Ozkan Sumer'in ilk senesinde kupayi kazanmasina, ikinci senesinde sampiyonluga yaklasmasina ragmen bu mactan sonra onuruyla istifa etmesi idi. Simdikiler kovulup tazminat almayi bekliyorlar.

Bazen 2009-2010'da biz şampiyon olamaz miydik diyorum? 😐 fbyle puanlarimiz eşitti. Uste uste yanlıs hatitlamiyorsam ts ve fbye yenildik. Bilemiyorum altan

Ilk degil ama ustuste 3 mac puan kaybedip liderlikten olduğumuz bir sezon vardi. Kazmator kaleci kimdi yaw? Rus veya Ukraynali idi.

şamp ligi 98-99 sezonu saçma sapan bi şekilde gruptan çıkamayışımız

Fenere 3 0 dan 4 3 verdiğimiz maç... aklım çok etmese de okulda çok kızdırmışlardı beni... ilkokul çocuğunu düşünün artık...
Benim de ilk bu maç. Kesin
Prekazi atılmıştı ikinci yarı 3-2 öndeyken taç çizgisinin orada.
Tanju'nun hattrick boşa gitmişti
Ne kızmıştım ya
İnanamıştım

Geri
Üst Alt