İlk Galatasaray Hayal Kırıklığınız

Epey var aslinda eskilerden gelen ama aninda cevap veremedigim bir soru acikcasi.

Fatih terimin demirörenle imzası

o zaman aslında herşeyin para oldugunu vefa diye birşey olmadıgını efsane diye birşey olmadıgını anladık

Benfica deplasmanı.

Yeniliriz diye benfica kazanıra yüklü girmiştim. Çakmıştık

Aydın Yılmaz'ın sakatlığı, küçük yaşta canlı görünce çok üzülmüştüm.

reinhard stumpf, falco götz, tugay, arif ile foto çektirdiğim bir florya antrenman ziyareti sonrası Altay'a Ali Sami Yen'de 1-2 yenilmek..

sezon sonu şampiyon olduk o ayrı :)

İlk hayal kırıklığı Uefa kupası sonrası ligi Fener'e kaptırmaktı. Luceli o sezonda içerde 4-5 tane mağlubiyetimiz var. Birkaçı da son dakikalarda yediğimiz goller neticesinde yaşanmıştı. Son yıllardaki Fener gibi.
2000-2001 senesinde de şampiyon olsaydık 6 sene üst üste şampiyonduk. Belki tarih başka şekilde cereyan edecekti.

1985-1986 sezonu. At skiecisi, Semra Ozal'in korumasindaki Besiktas sampiyon oldu biz namaglup ikinci. Sampiyonluk hasretimiz 1 sene daha uzadi 13 yilin ardindan.

Fatih Hocanın bir şekilde yönetimlerle 2 yıl içinde kavga etmesi.

Düzgün bir iletişim ile o dengeyi koruyabilseydik çok daha fazla şampiyonluk ve kupamız olurdu.

Maç olarak düşününce de 1-1'in rövanşında Ali Sami Yen'de 2-0 öne geçtiğimiz Hamburg maçını 2-3 kaybetmemiz diyebilirim.

O maçtan sonra eve nasıl gittiğimi hala hatırlamıyorum.

okan buruk'un içerde rams parkta 10 kişi oynayan ismail kartal ifb sine 0-1 kaybetmesi ve adamların ağzına gerçek şampiyon biziz söylemini pelesenk ettirmesi

Sarper reisinde dediği gibi 95 Samsun Antep Antalya.
O dönemde pek anlamıyordum bu işlerden (Şu an anlıyor muyum o da tartışılır :asd:),çok küçüktüm ama çok üzülmüştüm o 3 maçı Ali Sami Yen'de arka arkaya kaybedince,üstelik Samsun ve Antep 10 kişi kalmıştı 40-45 dakika mı ne 10 kişi oynayan iki takımdan 1 puan bile alamamıştık içerde

Etrafımdaki büyükler,Saftig'e boyuna sövüyordu Kalli'nin Hollmann'ın tırnağı etmez bu diye

Gerçi Stumpf ve Götz yoktu önceki 2 şampiyon tamamlanan sezondan bu kadroda olmayan ama ilk yarıyı lider bitirip,ikinci yarıda da işi götürürken içerdeki üst üste 3 mağlubiyetle tamamen havlu atmıştık hiç hesapta yokken

BJK'yi de o 3 yenilginin arasında İnönü deplasmanında yenmiştik ha bir de o sezon,o maçı alıp içerdeki bu maçlardan 1 puan bile alamadık gitti sezon

Sonra da Kadıköy'de FB'ye yenilmiştik Aykut ilk yarıda 3 tane atmıştı,şampiyonluğu geçtim bilmemkaç puan gerideki FB bile geçiyordu bizi o sezon

GS'nin yarıştan koptuktan sonra tamamen serbest düşüşe geçip sezonu salmasının benim gördüğüm ilk örneği o sezon

o2_GSaray_Hamburg01.jpg

Geri
Üst Alt