İlk TOGG Banttan İndi, Tüm Türkiye Gururlandı!

Bir yerden dusurmeleri lzm ilk donem ozellikle knk. Ben aracı cok mrk ediyorum gercekten. Malzeme kalitesi konforu nasildir gorup tecrube etmek isterim.
Öte muafiyet kapsamında olur zaten de türk esnafı kafası ötv'den kısıp fiyatına çakarlar kimsenin ruhu duymaz.
Döviz adam gibi bir noktaya gelse 100 binlere şu araç sahibi olsak zehir gibi de satar kötü bir kalite olacağını da sanmıyorum ülke olarak ilk defa girdiğimiz bir alan değil yeteri kadarın da üstünde know-how sahibiyiz zaten.
Tek fark elektrikli motor olacak ki bunlar da zaten ithal ürünler.
Konuşulan paralar müthiş rakamlar.
400 bin civarına suv satsınlar ben alırım gayet de güvenerek binerim.
Zaten garanticiler ve sürat tutukunu kekolar hariç ülke içinde araç kullanan sınıfın %70-80'li kısmı olan normal sürücüler için yeterli seviye bir araç.
İlk komple kamuda geçişi hızlı bir şekilde halletmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Zabıta, polis, maliye gibi yerlerdeki zırhlı araç ihtiyacı olmayan birimler için tüm dizel araçları kaldırıp geçiş yapılması lazım.

Bu bir milli beka meselesine benziyor

☆☆☆☆

3 milyon lira olur mu,

çık ulan artık! 2 arabayı da satıp sana binicem

EKMEK BANMAYA HAZIR MIYIZ?

Togg, ilk deneyim merkezini İstanbul'da açtı​

Geçtiğimiz hafta Gemlik fabrikası açılan Togg, 2023'ün ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Vatandaşların Togg'u inceleyebileceği 20 deneyim merkezinin ilki İstanbul'da açıldı.​

Siparişler online olacak sanırım

Geri
Üst Alt