İlkay Gündoğan, Barcelona'dan Ayrılmak İstediğini Yönetime İletti

İkinci Mesut Özil vakasından kurtulduk.
35 yaşına gelmiş oyuncudan nasıl bir beklentiye giriliyor anlamış değilim.
Fener bile Mesut’tan ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor.
Hiç bir alakası olmayan benzetme , Özil 2 senedir top oynamıyordu buraya gelmeden İlkay şu anda dünyanın her takımında oynar .

Oraya gidecektir. Ronalda istediyse Barca'da havadan 5-10 milyon bonservis kazanır. İlkay'da 2 senelik 25-30 milyon net parayı alır işine bakar. İlkay GS'ye gelmeye okey diyorlardı da hangi şartlarda o okeyi söylemiyorlardı İcardi maaşı kadar maaş istiyor bence İlkay.

Paragöz herif orda iyice hoşaf olur
Seneye bize haber yollayınca sittiri çekelim derim

İkinci Mesut Özil vakasından kurtulduk.
35 yaşına gelmiş oyuncudan nasıl bir beklentiye giriliyor anlamış değilim.
Fener bile Mesut’tan ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor.
İlkay geçen yıl Barça'nın en iyi oyuncularını saysak ilk 3'e girer, taraftarı da gitsin istemiyor. Adamın daha yeni Avrupa kupasında gösterdiği performans ortada.

Mesut buraya gelirken ne durumdaydı bir de onu düşünelim.

İyi haber çünkü bizim kulüpten ilkayi alabilecek yönetici yok
İlkay çok iyi oyuncu ama bizim şu an ihtiyacımız kendisi değil aslında ama tabi çok büyük oyuncu olduğu için 5 milyon maaşa geliyorsa almak lazım ama kendisi bu maaşa gelmeye sıcak olduğunu düşünmüyorum.

İlkay geçen yıl Barça'nın en iyi oyuncularını saysak ilk 3'e girer, taraftarı da gitsin istemiyor. Adamın daha yeni Avrupa kupasında gösterdiği performans ortada.

Mesut buraya gelirken ne durumdaydı bir de onu düşünelim.
İsterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun,
Veteran oyuncu transferine karşıyım.
Futbol genç oyuncu işi.
Gördük Ronaldo’yu Avrupa kupasında rezil oldu.

Daha bunun inter miamisi var, psg’si var, italyanın ölücü takımları var, city’si var vs vs

Bu dönemde Türkiye’ye geleceğini hiç sanmıyorum

Bu adam bu sezon gelmiyorsa bir daha alınmamalı. Dibi gördüğü yerde sağlam ücrete kendini bize kitletecek çünkü mesut gibi

Aziz basganli fenerbahce gibi mubarekler

İmzalayin hemen

İsterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun,
Veteran oyuncu transferine karşıyım.
Futbol genç oyuncu işi.
Gördük Ronaldo’yu Avrupa kupasında rezil oldu.
Tamam da İlkay'ın daha veteranlık durumu yok. 39 yaşındaki Arabistan topçusu Ronaldo örneği nerden çıktı şimdi 2. Mesut vakası yazmıştın ilk onunla kıyasladım. Mesut gelirken bitikti, kaç ay top oynamamıştı. İlkay hala üst düzeyde oynayabilecek seviyede.

Futbol genç oyuncu işi demek çok dar bir bakış açısı. Bizi geçen yıl 37 yaşında Mertens ayıkladı ligde misal.

Ayrıca 35 değil, 33 yaşında. Mesut 33 yaşında futbolu bırakmıştı desek yeridir. Dediğine şu yönden katılırım, 35-36 yaşından sonra GS geleyim orda kapanışı yaparım diye düşünüyorsa fiziği ne durumda olursa olsun ben de istemem. Ama şuan İlkay gittiği her yerde oynar.

Ağzına sıçtığımın Ronaldosu gram sevmezdim iyice nefret ettim. Sonra Arap ırkçısı oluyoruz

Anca formayla poz ver.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

İnşallah rezil bir kariyer sonu olur
Rezil rüsva olursun umarim

Geri
Üst Alt