Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.096
- 21.032
- 1.848
Gel GS'de oyna işte nedir bu para sevdası?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu eleman 1990 Ekim doğumlu olduğuna göre 2 ay sonra 34 bitiyor 35’ten gün almaya başlıyor.Tamam da İlkay'ın daha veteranlık durumu yok. 39 yaşındaki Arabistan topçusu Ronaldo örneği nerden çıktı şimdi 2. Mesut vakası yazmıştın ilk onunla kıyasladım. Mesut gelirken bitikti, kaç ay top oynamamıştı. İlkay hala üst düzeyde oynayabilecek seviyede.
Futbol genç oyuncu işi demek çok dar bir bakış açısı. Bizi geçen yıl 37 yaşında Mertens ayıkladı ligde misal.
Ayrıca 35 değil, 33 yaşında. Mesut 33 yaşında futbolu bırakmıştı desek yeridir. Dediğine şu yönden katılırım, 35-36 yaşından sonra GS geleyim orda kapanışı yaparım diye düşünüyorsa fiziği ne durumda olursa olsun ben de istemem. Ama şuan İlkay gittiği her yerde oynar.
2 ay sonra da 34 yaşında diyebiliriz o halde. Şuan kaç yaşında dersek 33 deriz, 35 değil.Bu eleman 1990 Ekim doğumlu olduğuna göre 2 ay sonra 34 bitiyor 35’ten gün almaya başlıyor.
Bu tip oyunculara para kaptırmaya karşıyım.
Şu an gelse 1-2 sene oynar ama zaten Türkiye’ye gelmez bu oyuncu.
Ruyamda senle Alperi cay icerken gordum olmKağnı gibiydi. Ndombele bile daha atikti
Alper adminin konusuna gir mutlaka. Gecmisten bir animizi yazdimmmRuyamda senle Alperi cay icerken gordum olm
Suratinizda kullandiginiz profil fotolari vardi
Bunu İlkay için dediysen tam tersi,dünyanın en hızlı oyuncusu diyenler hemen damlar.Kağnı gibiydi. Ndombele bile daha atikti
para her kapıyı açarGel GS'de oyna işte nedir bu para sevdası?
Eğer Barca bonservis talep etmiyorsa son şansı. Para odaklı düşünüp düşünmemek kendi tercihidir; Katar veya EPL kulüpleri ile sidik yarıştıracak halimiz yok. Üst düzeyde oynayabileceği iki senesi var; gelecek yıl gelmek istese bile tek sezon için değmez.İlkay Gündoğan için Galatasaray'da forma giymek; düşündüğü opsiyonlardan biri. Barcelona bonservis bedeli talep etmiyor. (Relevo)
Cus10m imza bedeli+3 yıl 15m euro ho.