İlkay Gündoğan, Barcelona'dan Ayrılmak İstediğini Yönetime İletti

Tamam da İlkay'ın daha veteranlık durumu yok. 39 yaşındaki Arabistan topçusu Ronaldo örneği nerden çıktı şimdi 2. Mesut vakası yazmıştın ilk onunla kıyasladım. Mesut gelirken bitikti, kaç ay top oynamamıştı. İlkay hala üst düzeyde oynayabilecek seviyede.

Futbol genç oyuncu işi demek çok dar bir bakış açısı. Bizi geçen yıl 37 yaşında Mertens ayıkladı ligde misal.

Ayrıca 35 değil, 33 yaşında. Mesut 33 yaşında futbolu bırakmıştı desek yeridir. Dediğine şu yönden katılırım, 35-36 yaşından sonra GS geleyim orda kapanışı yaparım diye düşünüyorsa fiziği ne durumda olursa olsun ben de istemem. Ama şuan İlkay gittiği her yerde oynar.
Bu eleman 1990 Ekim doğumlu olduğuna göre 2 ay sonra 34 bitiyor 35’ten gün almaya başlıyor.
Bu tip oyunculara para kaptırmaya karşıyım.
Şu an gelse 1-2 sene oynar ama zaten Türkiye’ye gelmez bu oyuncu.

Ben netleşene kadar bekleme taraftarıyım, gelirse ağır patlarız, adam güvenlik kameralarına bile Galatasaraylıyım dedi, beklemek lazım.

Bu eleman 1990 Ekim doğumlu olduğuna göre 2 ay sonra 34 bitiyor 35’ten gün almaya başlıyor.
Bu tip oyunculara para kaptırmaya karşıyım.
Şu an gelse 1-2 sene oynar ama zaten Türkiye’ye gelmez bu oyuncu.
2 ay sonra da 34 yaşında diyebiliriz o halde. Şuan kaç yaşında dersek 33 deriz, 35 değil.
1-2 sene oynar ve şampiyon yapar, ve evet gelmez.

Acun bunu çoktan kafalamıştır unutun ilkayı, fenere giderse futbol sonrası survivor şampiyonluğu yanında hediye gelecek zaten

İlkay Gündoğan için Galatasaray'da forma giymek; düşündüğü opsiyonlardan biri. Barcelona bonservis bedeli talep etmiyor. (Relevo)
Eğer Barca bonservis talep etmiyorsa son şansı. Para odaklı düşünüp düşünmemek kendi tercihidir; Katar veya EPL kulüpleri ile sidik yarıştıracak halimiz yok. Üst düzeyde oynayabileceği iki senesi var; gelecek yıl gelmek istese bile tek sezon için değmez.

Geri
Üst Alt