İlkay Gündoğan, Barcelona'dan Ayrılmak İstediğini Yönetime İletti

asagidaki yoruma bastan sona katiliyorum. son donemde gordugum en nokta atisi tespitler olmus ozellikle sistem ve oyuncu denklemi ozelinde .
<- onur ozkan yazmis ->
--- alıntı ---
"galatasaray ilkay gündoğan'ı alacaksa mutlaka *sistemini değiştirmeli. yoksa ilkay'ı almanın hiçbir mantığı yok*. 'ilkay alıyoruz gelir oynar nasılsa' mantığı çok yanlış*.

galatasaray iki sezondur aynı şeyi yapıyor*. zaha, ziyech, angelino gibi oyuncular olmadı çünkü galatasaray sistemi içinde o *verilen *rollerle *oyuncular *birbirini karşılamıyor*.

*gabriel sara çok iyi oyuncu ama *verilen bu *rolle ingiltere'deki performansını *almak mümkün *değil. *roller *değişmeli."
https://x.com/.../1825536773256004011
* <- ozellikle bu kisimlar .

kaldi ki, *benzer seyleri donem donem ilgili basliklarda nacizane *deginmistim.
*sara basligi da bu baglamda en yakin ornek tarafim adina bold belirttigim.

velhasil, ustteki yazi, kanimca alinan, alinacak her bir oyuncu nun basligina eklsense -siritmayacak , bi nevi klavuz babinda kimi bold tespitlerle bezeli .

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar.

Bizim ülkede herkes herseyi bildigini sanar ama aslinda kimse bir bok bilemez

Pep herifi geri istiyormus ama bizim sisteme uymaz yhaaaaa

Ya şimdi, ya hiçbir zaman. Kader seni bize ittikçe sen kendini geriye çekiyorsun. Ama sen düğününü dahi 17 Mayısta Kopenhag da yapmış biriyken fazla naz yapıyorsun. Gel be abi. Hadi artık bitsin bu hasret
20240819_184141.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Man. City istiyorsa geri gider abi. Olmasa bir ihtimal gerçekleşebilir bakıyordum.

City istiyorsa geri gider bence de. City içinde çok mantıklı hamle olur sanırım ekonomik incelemeden dolayı bu sene pek transfer de yapmadılar. Alvarez'i falan da sattılar. Silva ve De Bruyne'yi birlikte yedekleyebilecek en iyi isim İlkay hatta Silva'yı tekrar kanat gibi de kullanabilir tekrardan.

2-7-1 oynarız artık İlkay gelirse. Benim için olur. (Top bizdeyken*)
Sorun şu ki, top bizdeyken 2-7-1 yapacaksan stoperler yarı sahaya kadar çıkmak zorunda. Bunu yaparsın, top kaybedildiğinde de tüm takım senkronize şekilde, takım boyunu uzatmadan hızla geri dönebilmeli; hatta rakip iyi pas yapıp hücuma kalabalık çıktığı zaman 5-4-1 e kadar uzanmalı bu iş. Eldeki oyunculardan kaçı maç boyunca buna dayanabilecek atletik dayanıklılığa sahip sence?

İlkay Gündoğan, menajerine Manchester City'ye geri dönebilmek için elinden gelen her şeyi yapması gerektiğini söyledi. (Mundo Deportivo)

Geri
Üst Alt