- 16 Haziran 2010
- 203.985
- 156.037
- 6.838
İlkay Gündoğan: "Çok heyecanlıyım. Ailecek heyecanlıyız. Çocukluktan beri Büyük Galatasaray taraftarıyım. Her zaman demiştim. Ailecek öyleyiz. Hep de takip ederdim. Tüm maçları izlerdim."
İlkay Gündoğan: "Çocukluk hayalim, çocukluktan beri kendimi hep burda hayal etmiştim. Bir gün o formayı giyip o stada çıkıp o inanılmaz taraftarın önünde oynamayı hep hayal ediyordum. Mutluluğumu şu an anlatamam! Bugüne kısmetmiş."
İlkay Gündoğan: "Taraftarımın desteği, onların mesajları beni ve bizi çok motive edecek. Bu inanılmaz taraftarın önünde oynamayı dört gözle bekliyorum!"
İlkay Gündoğan: "Çok mutlu gün bizim için. Benim için gurur verici bir şey.. İnşallah en kısa zamanda takım arkadaşlarımla tanışıp, zevk veren bir futbol oynarız."
İlkay Gündoğan: "Galatasaray için reddettiğim kulüpler oldu. Sıcak bakmadım. Haziran ayında başlamıştık görüşmeye, bir iki başka konu vardı. Osimhen'i ve Sane'yi hallettiler. Biraz beklemek gerekiyordu, çok şükür son gün oldu."
İlkay Gündoğan: "Sane ile çok iyi arkadaşız. En son iki hafta önce görüşmüştük. İyi tanışıyoruz. Beraber de iyi futbol oynarız."
İlkay Gündoğan: "Yuvamıza döndük. Çok mutluyum!