GSC Haber İlkay Gündoğan: "Çocukluk hayalim, çocukluktan beri kendimi hep burda hayal etmiştim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000133494.webp

İlkay Gündoğan: "Çok heyecanlıyım. Ailecek heyecanlıyız. Çocukluktan beri Büyük Galatasaray taraftarıyım. Her zaman demiştim. Ailecek öyleyiz. Hep de takip ederdim. Tüm maçları izlerdim."

İlkay Gündoğan: "Çocukluk hayalim, çocukluktan beri kendimi hep burda hayal etmiştim. Bir gün o formayı giyip o stada çıkıp o inanılmaz taraftarın önünde oynamayı hep hayal ediyordum. Mutluluğumu şu an anlatamam! Bugüne kısmetmiş."

İlkay Gündoğan: "Taraftarımın desteği, onların mesajları beni ve bizi çok motive edecek. Bu inanılmaz taraftarın önünde oynamayı dört gözle bekliyorum!"

İlkay Gündoğan: "Çok mutlu gün bizim için. Benim için gurur verici bir şey.. İnşallah en kısa zamanda takım arkadaşlarımla tanışıp, zevk veren bir futbol oynarız."

1756819412516.webp

İlkay Gündoğan: "Galatasaray için reddettiğim kulüpler oldu. Sıcak bakmadım. Haziran ayında başlamıştık görüşmeye, bir iki başka konu vardı. Osimhen'i ve Sane'yi hallettiler. Biraz beklemek gerekiyordu, çok şükür son gün oldu."

İlkay Gündoğan: "Sane ile çok iyi arkadaşız. En son iki hafta önce görüşmüştük. İyi tanışıyoruz. Beraber de iyi futbol oynarız."

İlkay Gündoğan: "Yuvamıza döndük. Çok mutluyum!

aslanım benim

Kral maaşının yarısını bırakıp geldi helal

Türkiyenin en onurlu en haysiyetli en namuslu ve en şerefli kulübüne hoşgeldin

Baya sevindim bu transfere. Artık sahadaki teknik direktörümüz.

Hakan da istanbulda degilmi zaten ? Neden bastirmiyoruz hakan icin cok garip

Geri
Üst Alt