GSC Haber İlkay Gündoğan: "Çocukluk hayalim, çocukluktan beri kendimi hep burda hayal etmiştim"

Müthiş bir futbolcu, lider ve karakter transfer ettik.

CL de ilk 24 yapabilirsek emin olun bu transfer sayesinde olacak.

Sara, Berkan vs ayağı titrediği yerde İlkay olacak.

Hayırlı uğurlu olsun. Lig için de çok kritik hamle oldu.

603716193148338176.webp

Gülüşün mutluluğun yeter lannn… girdin gönlümüze…

Iyi futbolcu ve taraftar futbolcu kolay kolay bulunmaz umarım 2-3 sene üst düzey futbol oynar sonrasında kulüpte farklı görevleri olur ...

Bi kac sene sonraki yeni hocamiz, yazin bi kenera.

İlkay Gündoğan: "Çok heyecanlıyım. Ailecek heyecanlıyız. Çocukluktan beri Büyük Galatasaray taraftarıyım. Her zaman demiştim. Ailecek öyleyiz. Hep de takip ederdim. Tüm maçları izlerdim."

İlkay Gündoğan: "Çocukluk hayalim, çocukluktan beri kendimi hep burda hayal etmiştim. Bir gün o formayı giyip o stada çıkıp o inanılmaz taraftarın önünde oynamayı hep hayal ediyordum. Mutluluğumu şu an anlatamam! Bugüne kısmetmiş."

İlkay Gündoğan: "Taraftarımın desteği, onların mesajları beni ve bizi çok motive edecek. Bu inanılmaz taraftarın önünde oynamayı dört gözle bekliyorum!"

İlkay Gündoğan: "Çok mutlu gün bizim için. Benim için gurur verici bir şey.. İnşallah en kısa zamanda takım arkadaşlarımla tanışıp, zevk veren bir futbol oynarız."

İlkay Gündoğan: "Galatasaray için reddettiğim kulüpler oldu. Sıcak bakmadım. Haziran ayında başlamıştık görüşmeye, bir iki başka konu vardı. Osimhen'i ve Sane'yi hallettiler. Biraz beklemek gerekiyordu, çok şükür son gün oldu."

İlkay Gündoğan: "Sane ile çok iyi arkadaşız. En son iki hafta önce görüşmüştük. İyi tanışıyoruz. Beraber de iyi futbol oynarız."

İlkay Gündoğan: "Yuvamıza döndük. Çok mutluyum!
Hayaleti de getir lan

Nerde kaldin yegen sen yaa.
32 yasinda gelsen belki cok baska seyler konusurduk

En azından artık takımı yönetecek biri var

Hoş geldin kral, sahaya Mertens gibi aklını koymanı bekliyoruz, yaparsın da kendine ve takıma yakışacak şekilde hazirlansan kafi

Adam adam en az iki yil sov yapip Galatasaray tarihinde iz birakacaktir. Bazi yavsaklara Galatasaray nedir kafalarina vura vura ögretecektir. Double double yapmaya geldi.

Geri
Üst Alt