GSC Haber İlkay Gündoğan: "Frankfurt ilk golü bulduktan sonra bizim takımda moral bozukluğu hissettim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1758231215063.webp

İlkay Gündoğan: "İlk golü bulmuştuk, motive olduk ancak ikinci golü bulamadık maalesef. Frankfurt ilk golü bulduktan sonra bizim takımda moral bozukluğu hissettim. Bizim için üzücü bir akşam."

İlkay Gündoğan: "Farklı skorla daha gurur verici bir akşam olabilirdi benim için ama ben yine de çok gururluyum bu formayı taşımaktan... Taraftarımızdan özür dilemek istiyorum. Ama çalışacağız! Çalışmaya devam..."

ligde kesilmeden oynamalı, en azından diğer enayiler gibi kolay top kaybetmiyor. arkasında torreira'yla kim oynar ona da artık bimparator karar versin.

Aynen ilkaylik birsey yok boyle devam sane icin de oyle diyorduk baslarda .
Adam ne etliye ne sutluye karisiyor boyle devam ederse 5 mac sonra kufredeceksiniz.
Burasi yatma yeri degil ilkay efendi yillarin en ust seviyede gecmis cik top oyna al gulum ver gulumlerle bizi uyutma.. Biz seni buralar icin aldik sahada yoksun

Klasik Türk takımı geleneği. Yediği ilk golden sonra helva gibi dağılmak.

Torreira ikisi banko oynar. Yanlarına bı orta saha daha lazım Sara ile Lemina ancak ligde oynar bundan sonra kredileri tükeniyor.

ilkayı biraz tanıyorsak,okan hocaya uyarı yapacaktır,ortasaha boşaltma işini avrupada yapma diye

Aynen ilkaylik birsey yok boyle devam sane icin de oyle diyorduk baslarda .
Adam ne etliye ne sutluye karisiyor boyle devam ederse 5 mac sonra kufredeceksiniz.
Burasi yatma yeri degil ilkay efendi yillarin en ust seviyede gecmis cik top oyna al gulum ver gulumlerle bizi uyutma.. Biz seni buralar icin aldik sahada yoksun
Aynen kanka maradona gibi orta sahadan alıp gitsin 2 3 gol atsın okanın ardını kurtarsın

2.yarıya da yenilgiyi kabul ederek çıktık diye devam etseydin sn ilkay

ŞL seviyesinde ister geride olun ister önde olun, orta saha eksilmemeli"

deseydin, bravo derdim.

5 senedir olan şeyi adam tek maçta çözmüş bu arada :D Takım özellikle avrupada gol yiyince direkt çöküyor.

Aynen kanka maradona gibi orta sahadan alıp gitsin 2 3 gol atsın okanın ardını kurtarsın

Siz vasat performanslari al gulum ver gulumle ovmeye devam edin ilkay Cityde boyle rahat takilsa klopp malzemeci yapardi kendisini..
Bize seviye atlatacaj gercek ilkayi izlemek istiyorum bu silueti degil

Geri
Üst Alt