İlkay Gündoğan, Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Melih Akan

Berlin Panteri
İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı!

🆚 82 Maç
⚽️ 19 Gol
🅰️ 9 Asist

İlkay mantalitesindeki bir oyuncu için ben artık rekabetçi profesyonel futbol hayatımı sonlandırdım açıklaması bu.

Muhtemelen ya Türkiye'ye geliyor ya Arabistan'a Amerika'ya falan gidecek.

Bunun anlamı Türkiye ye gelip belirli kişilerle foto çekilince Almanlardan tepki almamak diye algıladım

City ne yapacak ilkayi Allah askina ellerinde surusune bereket adam var yedekteki adamlar bile deve disi gibi

Zaten guardiola cok lazim olsa barcaya yollamazdi ilkaydan vazgeceli cok oldu

Gidecegi 2 yer var Turkiye ve Arabistan

Arabistan ihtimali bence daha kuvvetli
18.75 milyon maasi olan adami barca arabistana yollayip tum maasindan kurtulmak ister burda ilkay karakter koyarsa belki barca maasinin buyuk bolumunu oderse bu is olur aksi takdirde cok zor

Yada Zahadan cikip o maasi ilkaya vermeliyiz

Niye genc yetenek mi de?

Cityinin isine gelir milli takimi birakmasi😆
milli takımı bırakmadan tr gelmesi almanyada hoş karşılanmayabilirdi diye pozitif bir düşünceye kapıldım anlık

kendimi kandırmaya çalışıyorum işte sonra dursun ve muhteşem iş bitirici yönetici kadrosu aklıma geliyor

Almanya Milli Takımı seviyesinden düşmedi, son turnuvada bana göre takımının iyilerindendi. Halen CITY seviyelerini kovalayıp milli takımı niye bırakıyor ki?

Aklıma Katar, Arabistan gibi yarışmacı olmayan bir ülkeye gideceği için milli takımı bıraktığı geliyor.

eğer ihtimal varsa ceplere eller gitmeli @Yönetim.

milli takım olaylarıda olmadan sadece kulüp maçlarına çıkacak bir İlkay kaçmamalı...

tabii ihtimal varsa.

Vucudum kaldirmiyor artik demiş mi

Bunu demişse araplara veya bize gelir

Daha 33 yaşında rahat 2 sene daha üst düzey oynar, ondan sonra yavaş yavaş düşer. Düşmüş hali de Mertens falan olur işte.

ilayda.webp

İki gündür kafam bu şekil.

Geri
Üst Alt