GSCimbom
GSC Haber İlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?”
Alper Altun

GSC Haberİlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?” Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
137
Okunma
2,3K
Sayfa
2/7
Sara dokulse bile oynuyor ama hocanin Ilkay'i hic kullanmak istememesi dusundurucu.
Sara dökülse bile maça hazırlanıyor doğru yerde doğru adamlarla oynayınca da etkili olabiliyor eleman.

Kenardaki herif niye hazır olayım ki diyor.

Şurada büyük sorun var sara yada bir başkasıyla kıyaslanamayacak derecede skandal durum.

doğru söylüyo oynasa sövecez belki herife onu bile yapamıyoz. şu etrafında dönemeyen, şut açısına girince kriz geçiren sara'dan 88 dakika forma alamayan adamlar ne dese haklı.

Ne demek niye hazır olayım ya

Atıyorum geçen sene Kazımcan neden hazırdı en olmadık yerde forma şansı geldi

Barış neden hazırdı zamanında yedeğin yedeğinin yedeğiydi

Boey niye hazırdı adam full yedekti

Sana 5 milyon veriyoruz, bak Torreira kırmızı gördü, haftaiçi Barça maçında Batrakov sakatlansa mecbur oynayacaksın mesela di mi???

Sara dökülse bile maça hazırlanıyor doğru yerde doğru adamlarla oynayınca da etkili olabiliyor eleman.

Kenardaki herif niye hazır olayım ki diyor.

Şurada büyük sorun var sara yada bir başkasıyla kıyaslanamayacak derecede skandal durum.
Gecen sene ayni durumu Berkan ile yasadi, sonra Berkan gidince Kaan ile yasadi simdi sira geldi Ilkay'a.

Gozuken su; oyuncu iyidir kotudur o ayri, ama yedege dusen oyuncuyu veya rotasyon amacli kadroda tutulan oyuncu hic sure alamazsa o oyuncu belirli bir sureden sonra umursamaz, istedigi kadar profesyonel olsun hoca bana inanmiyorsa bende onun icin gotumu niye yirtayim der. Insanlik hali.

Belli ki hoca ile arasindaki bagi kopmus. Sonra "dar rotasyon" diye baslar hoca Ocak ayinda.

Geri
Üst Alt