Hamit Altıntop'a ayıp etmissinMaestro dedik Hamit Altıntop oldu.
Hamit Altıntop'a ayıp etmissinMaestro dedik Hamit Altıntop oldu.
Berkan kaan yetersiz futbol oynuyorlardı ve oynatmaması en doğru olanıydı.Gecen sene ayni durumu Berkan ile yasadi, sonra Berkan gidince Kaan ile yasadi simdi sira geldi Ilkay'a.
Gozuken su; oyuncu iyidir kotudur o ayri, ama yedege dusen oyuncuyu veya rotasyon amacli kadroda tutulan oyuncu hic sure alamazsa o oyuncu belirli bir sureden sonra umursamaz, istedigi kadar profesyonel olsun hoca bana inanmiyorsa bende onun icin gotumu niye yirtayim der. Insanlik hali.
Belli ki hoca ile arasindaki bagi kopmus. Sonra "dar rotasyon" diye baslar hoca Ocak ayinda.
hocam bizim ortodoks marksistler gibiBu kafada olduğundan ve hazır olmadığından oynamıyorsun zaten. Bir de haklı diyenler var kaç kere kendisine şans verildi geçen seneden beri o zaman da oyuna aldığı için laf ediyordunuz şimdi de haklı diyorsunuz.
![]()
Son hali böyleydi aşağı yukarı. Ama 1-1.5 sezonluk katkısı vardır tabii hakkını yemeyeyim.Hamit Altıntop'a ayıp etmissin
Bu adamın bu konuma glemesini istemezdim valla kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum, geliş döneminde ki hava çok iyiydi ilk performasıda kötü değildi her şey tepetaklak gitti aniden.
Temizlik sart takima. Bazi oyunculari sirf kadro dolsun diye var su an ve hoca belli ki kullanmak istemiyor zor durumda kalmadigi surece.Berkan kaan yetersiz futbol oynuyorlardı ve oynatmaması en doğru olanıydı.
Oynatınca ısrarla her yerde oynatıyor sonuçta adam. Oynatmıyorsa da bir nedeni vardır.
Bak adam neden hazır olayım diyor. Kaan sezonun 2. yarısı balina gibiydi.
İçlerinde bir tek berkana biraz haksızlık edildiğini düşünebilirim onda da berkanın sürekli ilk 11 oynamak isteme sevdasından sırf devre arası çekip italyaya gittiğini de onutmayalım. Bu tür şeyleri de affetmiyor bu adam.