GSCimbom
GSC Haber İlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?”
Alper Altun

GSC Haberİlkay Gündoğan: “Oynamıyorum ki zaten, niye hazır olayım?” Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
137
Okunma
2,3K
Sayfa
4/7
Gecen sene ayni durumu Berkan ile yasadi, sonra Berkan gidince Kaan ile yasadi simdi sira geldi Ilkay'a.

Gozuken su; oyuncu iyidir kotudur o ayri, ama yedege dusen oyuncuyu veya rotasyon amacli kadroda tutulan oyuncu hic sure alamazsa o oyuncu belirli bir sureden sonra umursamaz, istedigi kadar profesyonel olsun hoca bana inanmiyorsa bende onun icin gotumu niye yirtayim der. Insanlik hali.

Belli ki hoca ile arasindaki bagi kopmus. Sonra "dar rotasyon" diye baslar hoca Ocak ayinda.
Berkan kaan yetersiz futbol oynuyorlardı ve oynatmaması en doğru olanıydı.
Oynatınca ısrarla her yerde oynatıyor sonuçta adam. Oynatmıyorsa da bir nedeni vardır.
Bak adam neden hazır olayım diyor. Kaan sezonun 2. yarısı balina gibiydi.
İçlerinde bir tek berkana biraz haksızlık edildiğini düşünebilirim onda da berkanın sürekli ilk 11 oynamak isteme sevdasından sırf devre arası çekip italyaya gittiğini de onutmayalım. Bu tür şeyleri de affetmiyor bu adam.

Neydi düğününü 17 Mayıs'ta kopenhag'da yapacak kadar Galatasaraylıydı bu di mi?
Bizim taraftarı yönlendirmek ne kadar kolay
10 kağıda maloldu

Bos konusmus

Hoca’yi gectim kendi takim arkadaslarina da saygisizlik

Taraftar da balik hafizali olmasin oynadiginda yerden yere vuruyordunuz hoca’yi evlatcilikla sucluyordunuz

Oynamayan adam da degere binmesin bi zahmet

Bu kafada olduğundan ve hazır olmadığından oynamıyorsun zaten. Bir de haklı diyenler var kaç kere kendisine şans verildi geçen seneden beri o zaman da oyuna aldığı için laf ediyordunuz şimdi de haklı diyorsunuz.

GIF by Summerfest
hocam bizim ortodoks marksistler gibi
sende de ortodoksizm tavrı görümlüyorum

Berkan kaan yetersiz futbol oynuyorlardı ve oynatmaması en doğru olanıydı.
Oynatınca ısrarla her yerde oynatıyor sonuçta adam. Oynatmıyorsa da bir nedeni vardır.
Bak adam neden hazır olayım diyor. Kaan sezonun 2. yarısı balina gibiydi.
İçlerinde bir tek berkana biraz haksızlık edildiğini düşünebilirim onda da berkanın sürekli ilk 11 oynamak isteme sevdasından sırf devre arası çekip italyaya gittiğini de onutmayalım. Bu tür şeyleri de affetmiyor bu adam.
Temizlik sart takima. Bazi oyunculari sirf kadro dolsun diye var su an ve hoca belli ki kullanmak istemiyor zor durumda kalmadigi surece.

Takimda 18-19 tane her turlu sure bulan oyuncu olusmasi sart. Bazilari son 15-20 dakika girer, bazilari 11'de oynar falan filan iste.

25 tane oyuncu olunca ve bunlardan 4-5 tanesi sure alamazsa Ilkay gibi homurdamalar baslar. Oyuncu her zaman oynamak ister ben yedekte kalayim diye bakmaz olaya.

Sara dan nefret ediyorum ilk fırsatta şutlamak lazım inanılmaz kötü topçu AMA KARDEŞİM SEN SARA'NIN TIRNAĞI ETMEZSİN İLKAY defolup gideceksiniz bu kulüpten hep beraber

Ben bugün 11 bekliyordum ama bu yanıttan sonra neden oynamadığını anladım. Kadro dışı kalmalı.

''Niye hazır olayım ki'' diye yanıt veren prof topçu nasıl haklı olabilir da şu açıklamaya hak verebiliyorsunuz.

Geçen haftalarda takım ısınırken topun üstüne oturup trip yapmasından belliydi zaten.

Şampiyon olduğumuz hafta koşarak city maçına ne olduğu belli olmayan bir organizasyona gittiğinde kovulmalıydı aslında da işte orada malık yaptık.

Sanırım hazır olsam da oynatilmiyorum demek istemiş, alamanci olmanin sıkıntısıni yaşıyor herhald. Kendisi yerine nhaga girince zoruna gitmiş tahminim. BK gibi oynadığın için olabilir İlkay reis

yav herif kendini yaşına göre iyi kötü hazır tutuyor, sara'yı gözümüzle görüyoz işte top tekniği olarak hadi eh de de fizik olarak ne koyuyo adam sahaya. şundan gram dakika çalamıyor herif, sonra oyuna alınmıyor diye gidip dangalak hocacılar herifin karısına kızına küfrediyo sosyal medyadan. herife patavatsız de, dangalak de şöyle konuştuğu için ama haksız demek için kalpsiz olmak lazım.

ilkaya uygun bir oyun kıyısından köşesinden bile oynamıyoruz. İlkay gibi topçulara cetvelle çizilmiş şablonlar gerekir. Gs ve ilkay olmadı, olmuyor ve olmayacak

Geri
Üst Alt