İlkay Gündoğan: ”Teknik direktörlük konusunu Pep ile ciddi şekilde konuştuk”

Melih Akan

Berlin Panteri
İlkay Gündoğan: "Teknik direktör olma konusu, Pep ile bunu gerçekten çok ciddi biçimde konuştuk. Bunu gerçekten düşünüyorum ve ilk antrenörlük lisansımı zaten bitirdim. Diğerlerini de yapacağım. Oynamaktan hâlâ keyif alıyorum ama bunun bir gün biteceğini biliyorum. O alana geçmek bana çok doğal geliyor. Harika teknik direktörlerle çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. İçimde bunu devam ettirme motivasyonu hissediyorum. Denememek hata olurdu." (The Athletic)

hayatta bazı şeyleri denememek hata olur

bazılarını da denemek

pep ilen klopp u mixlemek suretiyle Cimbomu saha kaldiracaktir hayirlisiyla 7-8 senelik zaman zarfinda

Bir videoda görmüştüm çocukken ailesine yalvarmışlar bilime yönelsin diye ama futbolcu olmayı tercih etmiş. Ki Almanlar bunu yapmış ise cidden gördükleri şeyler vardır. Muhtemelen üstün zekalı bir insan ve teknik direktör olduğunda futbolculuğundan bile daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.

buruktan sonra gelebilecek arda ve ilkay gibi 2 futbol üstadi GS miz icin kıymetlidir

ifb ve ganyan kulübünde böyle bi hadise yok

buruktan sonra gelebilecek arda ve ilkay gibi 2 futbol üstadi GS miz icin kıymetlidir

ifb ve ganyan kulübünde böyle bi hadise yok
Ek olarak bizim eski topçulardan Riera'da iyi gidiyor.

Sloven Ligi'nde 11 maçta 10 galibiyeti var. Konferans Ligi'nde ilk maçını da kazandı deplasmanda. Tüm kulvarlarda puan ortalaması 2,40 bu sezon.

İlkay gibi çok zeki futbolculardan çok iyi hoca oluyor genelde.

İlkay'ın da çok başarılı olacağını düşünüyorum hoca olarak.

Bizde hoca olmak ister mi bilmiyorum da City mutlaka futbolu bırakır bırakmaz Pep'in yanına yardımcı olarak seni alalım derler. Üstüne de takımı emanet eder.

Adamı teknik direktör olarak tutmak bile zor.

Gittiği takımda oyuncu iken TD gibi hareket ediyor, TD olsa ne yapar Allah bilir. Türkçesi de Almancı olmasına rağmen gayet düzgün, ingilizce, Almanca biliyor. Daha ne

Geri
Üst Alt